| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
|
Odgovori
|
Stranica <1 966967968969970 1635> |
| Korisnik | ||
Danilo-Naissus
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Junior moderator
Mολών Λαβέ Pridružen: 04.Sijecanj/Jan.2015 Lokacija: Niš, Srbija Status: Offline Points: 23761 |
Objavljeno: 14.Rujan/Sep.2017 u 21:54 |
|
|
Parodija na film Brzina.
Davne 1994. godine, u ta srećna hiperinflacijska vremena, šverc u gradskom autobusu je bila normalna pojava, sve dok se kondukter iznenada ne pojavi. -"E, sad smo se slikale." hahahahahaha |
||
![]() |
||
NaEdenCovekBratMu
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Administrator
Eden/Zeleni/Šon Bin/Bogomoljka/Mutivoda Pridružen: 02.Srpanj/Jul.2011 Lokacija: Titluša Donja Status: Online Points: 23309 |
Objavljeno: 14.Rujan/Sep.2017 u 23:21 |
|
|
Ribarče i svitac = Danilo i njegov komšija Iso???
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
Danilo-Naissus
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Junior moderator
Mολών Λαβέ Pridružen: 04.Sijecanj/Jan.2015 Lokacija: Niš, Srbija Status: Offline Points: 23761 |
Objavljeno: 15.Rujan/Sep.2017 u 13:19 |
|
|
1.Eden 2.Ana 3.Boni 4.Danilo 5.Ljubica 6.Sub.Fan 7.Robin 8. Ispravljač 14 Navali narode ! |
||
![]() |
||
Ana Thishpetana
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Junior moderator
Poglavica Sela Pridružen: 03.Studeni/Nov.2011 Lokacija: Split Status: Offline Points: 18419 |
Objavljeno: 15.Rujan/Sep.2017 u 13:24 |
|
|
Ajmo ostali sa moje liste (i oni koji nisu na njoj
) prijavite seeeee!#Master vrati se...
|
||
![]() |
||
Ana Thishpetana
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Junior moderator
Poglavica Sela Pridružen: 03.Studeni/Nov.2011 Lokacija: Split Status: Offline Points: 18419 |
Objavljeno: 15.Rujan/Sep.2017 u 14:31 |
|
|
||
![]() |
||
Boni
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Approval team
Brat Boni xD Pridružen: 13.Veljaca/Feb.2015 Lokacija: 3...l...p...m Status: Offline Points: 31051 |
Objavljeno: 15.Rujan/Sep.2017 u 20:50 |
|
|
Znači tek prekosutra
Ponadala sam se da ćemo se poklati ranije
|
||
|
If they stand behind you - give them PROTECTION, if they stand beside you - give them RESPECT, if they stand against you - SHOW NO MERCY!
|
||
![]() |
||
Danilo-Naissus
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Junior moderator
Objavljeno: 17.Rujan/Sep.2017 u 00:13 |
|
|
1.Eden 2.Ana 3.Boni 4.Danilo 5.Ljubica 6.Sub.Fan 7.Robin 8. Ispravljač 14 Vidimo se u Selu sutra od 22:00 h ! |
||
![]() |
||
Ana Thishpetana
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Junior moderator
Objavljeno: 17.Rujan/Sep.2017 u 03:19 |
|
|
Počinje lov!
|
||
![]() |
||
silent_passenger
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
George R. R. Martin Pridružen: 28.Sijecanj/Jan.2010 Lokacija: Tu i tamo Status: Offline Points: 8845 |
Objavljeno: 17.Rujan/Sep.2017 u 21:06 |
|
|
Ja, Tihomir Putnik, pravni zastupnik pokojnog Ire Shkrticha, postupio sam sukladno njegovom testamentu i pozvao sve vas navedene na čitanje iste te oporuke. Kao što znate, pokojnik nije imao bliske rodbine pa je sve ostavio vama – ili bolje reći – možda vama pod jednim jedinim uvjetom: da provedete ovdje, u njegovom dvorcu, narednih 7 dana i noći nakon kojih će se otvoriti njegov zapečaćeni testament koji se nalazi u vremenskom trezoru. Redom navedeni u oporuci su: Eden Bruder, nećak iz Njemačke. Ispičutura, osuđivani diler falsificirane Coca-Cole. Iako nikad niste posjećivali svog ujaka, on vas nije zaboravio. Zapravo, jako glasno se smijao kad je naveo vaše ime. Možda malo zlokobno, ali smijeh je taj koji se računa, zar ne? Ana Ćakulić, krsno kumče pokojnika, i njen suprug Danilo Ćakulić, vlasnici konobe „Gušti su hrušti“. Petnaest puta zatvarani zbog zdravstvene inspekcije. I to samo u prošlih šest mjeseci. Vaš pokojni kum znao je da ste u dugovima do grla. Grofica Ljubijana Otmjenovski, sestrična pokojnika. Mislio je pozvati i vašeg supruga, ali nije bio siguran koji je aktualan – mijenjali smo oporuku zbog unošenja svakog novog 15 puta, a onda je g. Shkrtich odustao od daljeg praćenja te varijable. Laszlo Egyenirányító, poslovni partner iz Feliratokvarosa. Nije vam zamjerio što ste ga godinama potkradali. Zapravo, rekao je da želi biti siguran kako ćete doći ovamo i dobiti ono što zaslužujete. Naveo je tu i svoju poslugu: kuharicu Boni Maštakažeš, unatoč njenoj brbljavosti i visokim decibelima. Zapravo, često je govorio da zahvaljujući vama ne mora trošiti novac na budilicu jer zna da je 7 ujutro čim čuje vašu graju. Vrtlar i šofer, Roberto Manuel Diaz Sanchez Vrtlarić – bio vam je zahvalan što ste održavali sva 3 Rolls Roycea i vrt. Malo manje je bio zahvalan što ste obrađivali i njegove prve dvije žene, no kao plus vam je naveo da niste takli druge dvije. Batler Franz Untertitelmeyer, najvjerniji i najbliži suradnik i zaposlenik kao i prijatelj i osoba od povjerenja – makar nije bio oduševljen što ste mu praznili vinski podrum i što ste češće bili pijani no trijezni. Svi vi možete bilo kada napustiti dvorac, ali tada imajte na umu da se vaše ime briše iz oporuke. Konačnu raspodjelu materijalnih dobara i gotovine pročitat ću vam 8. dan – onima koje tu zateknem. Do tada , zaštitari će zapečatiti izlaze kako bismo bili sigurni da nitko novi ne uđe ili izađe iz dvorca.
1 vukodlak, 1 vidovnjak, 1 izdajnik. Vidovnjak se može javiti odmah – glasovi do 22 h. |
||
|
...Cheeks are hollow, skin is withering. Crone time comes, this life comes to an end. Life, life, death, life. The words of a crone. Cheeks are hollow, skin is withered...
|
||
![]() |
||
Ana Thishpetana
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Junior moderator
Objavljeno: 17.Rujan/Sep.2017 u 21:52 |
|
za priču
|
||
![]() |
||
LjubicaSP
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Moderator
upir translator Pridružen: 08.Kolovoz/Aug.2010 Lokacija: Beograd Status: Online Points: 51706 |
Objavljeno: 17.Rujan/Sep.2017 u 22:25 |
|
|
A mi smo osam malih crnaca?
![]() |
||
|
||
![]() |
||
silent_passenger
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
George R. R. Martin Pridružen: 28.Sijecanj/Jan.2010 Lokacija: Tu i tamo Status: Offline Points: 8845 |
Objavljeno: 17.Rujan/Sep.2017 u 22:33 |
|
Ne, to smo imali. Ovo je više u skladu s mnogim komedijama-krimićima-hororima iz 70-ih kad bi okupili skupinu ljudi zbog oporuke ili nekog takmičenja i slično. Film "Scavenger Hunt" npr. |
||
|
...Cheeks are hollow, skin is withering. Crone time comes, this life comes to an end. Life, life, death, life. The words of a crone. Cheeks are hollow, skin is withered...
|
||
![]() |
||
LjubicaSP
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Moderator
upir translator Pridružen: 08.Kolovoz/Aug.2010 Lokacija: Beograd Status: Online Points: 51706 |
Objavljeno: 17.Rujan/Sep.2017 u 22:35 |
|
|
Tja, imam osećaj da će nam se brojno stanje rapidno smanjivati
![]() |
||
|
||
![]() |
||
Ana Thishpetana
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Junior moderator
Objavljeno: 17.Rujan/Sep.2017 u 23:58 |
|
|
I opet me udaješ za Danila Tihi
|
||
![]() |
||
Danilo-Naissus
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Junior moderator
Objavljeno: 18.Rujan/Sep.2017 u 00:21 |
|
|
Setih se pre par minuta da je počelo Selo.
Sviđaš mi se Ana, još od prvog dana u Selu. Znam da si zauzeta trenutno ali to ne menja stvari da si mi vrlo draga i simpatična osoba. * razočarao me je pomalo ovaj tvoj tužni smajli. Nisam ja baš toliko loša prilika za ženidbu. Naravoučenije: to znači da niti je Ana Vukodlak, niti sam ja Izdajnik u ovoj partiji. # Tihi: hvala za info u vezi teme. Scavenger Hunt (1979) Nisam ni čuo ni gledao isti. Možda neki rimejk ako ima.
|
||
![]() |
||
NaEdenCovekBratMu
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Administrator
Eden/Zeleni/Šon Bin/Bogomoljka/Mutivoda Pridružen: 02.Srpanj/Jul.2011 Lokacija: Titluša Donja Status: Online Points: 23309 |
Objavljeno: 18.Rujan/Sep.2017 u 00:46 |
|
Kako si ovo zaključio? ![]() Danilček možda otkrio dve najbitnije uloge u Selu.
![]() ![]() |
||
![]() |
||
NaEdenCovekBratMu
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Administrator
Objavljeno: 18.Rujan/Sep.2017 u 00:48 |
|
A taj osećaj dolazi iz tvog praznog vukodlačkog stomaka ili?
![]() ![]() |
||
![]() |
||
Ana Thishpetana
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Junior moderator
Objavljeno: 18.Rujan/Sep.2017 u 00:58 |
|
|
Drag si i ti meni al kud baš uvik mene Tihi udaje
Ko da zna koliko dugo bižim od prstenja
|
||
![]() |
||
Danilo-Naissus
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Junior moderator
Objavljeno: 18.Rujan/Sep.2017 u 01:00 |
|
Attention/Προσοχή: Izdajnik detected, možda. * napokon si prvi na spisku / listi / u priči. EDIT: pardon, bio si prvi i u prošloj partiji. Mea culpa.
Šta se desi u Selu - ostaje u Selu. Tako da tvoj (potencijalni ili aktuelni) dragi nema potrebe da brine. Ažurirao Danilo-Naissus - 18.Rujan/Sep.2017 u 02:00 |
||
![]() |
||
Danilo-Naissus
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Junior moderator
Objavljeno: 18.Rujan/Sep.2017 u 01:15 |
|
|
Spisak potencijalnih naslednika:
Eden Bruder 0 - Ana Ćakulić 0 - Danilo Ćakulić 0 - Ljubijana Otmjenovski 0 - Laszlo Egyenirányító 0 0 Boni Maštakažeš 0 - Roberto Manuel Diaz Sanchez Vrtlarić 0 - Franz Untertitelmeyer 0 - * Info: SVI imamo kvisko glas, rok za glasanje, sutra, Ponedeljak, 18.09.2017. 22:00h. ** samo sam sistemom eliminacije utvrdio identitet Laszla Egyenirányítóia, poslovnog partnera iz Feliratokvarosa. *** šteta što nisu sa nama Hogar Strašni i Kadetoni. **** obrnutom logikom bih prvo glasao za prošlog Vukodlaka (najmanje sumnjiv), na sreću nije tu pa nisam u dilemi. ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Pročitao scenario, znači: 1.nećak Eden - NIJE, 2.posluga (kuvarica Boni, baštovan i šofer Robert i batler Franz - NISU Vukodlaci i Izdajnici). 3.ja NISAM. Ostaju nam par Grofica Ljubijana (Vukodlak) - osobe koje plaču su najviše sumnjive i Laszlo Egyenirányító (Izdajnik) zbog citata "Zapravo, rekao je da želi biti siguran kako ćete doći ovamo i dobiti ono što zaslužujete." Moja supruga Ana - mislim da je nevina jer sam i ja nevin. Nismo par koji se traži. Ako nije Tihi išao po scenariju, na###ali smo ga svi u Selu. -------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Da ne brzam sa glasanjem, već da sačekam našeg Vidovnjaka da se javi. Laku noć svima. Scavenger Hunt Ažurirao Danilo-Naissus - 18.Rujan/Sep.2017 u 11:48 |
||
![]() |
||
Odgovori
|
Stranica <1 966967968969970 1635> |
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |