| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
|
Odgovori
|
Stranica <1 950951952953954 1635> |
| Korisnik | |
silent_passenger
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Senior translator
George R. R. Martin Pridružen: 28.Sijecanj/Jan.2010 Lokacija: Tu i tamo Status: Offline Points: 8845 |
Objavljeno: 07.Rujan/Sep.2017 u 22:04 |
|
Neka od najsmtonosnijih natjecanja u svijetu doživjela su svoje literarne i filmske obrade poput „Mortal Kombat“, „Bloodsport“… Ali nitko nikada – do sada – nije pisao o onom najsmrtonosnijem, a to je „ŠNJOF“, natjecanje najboljih cvjećara titlovačke regije.
Otkad je na zadnjem, 29., natjecanju Nebojša Zvončić kaktusom zatukao pobjednika Iru Zelenoprstića smatrajući da je ovaj pobijedio prijevarom, gradske vlasti odlučile su da će se ubuduće „ŠNJOF“ održavati svakih deset godina.
I, eto nas! 30. jubilarni „ŠNJOF“ je pred nama.
Ed Enkovich potegao je čak iz Amerike da bi stigao na ovo prestižno natjecanje. Nakon što je posložio svoj izložbeni prostor i izložio svoje najbolje petunije, počeo je obilaziti potencijalne konkurente.
- What we have here, man? Što je that? Fucks yeah!
- Fuksije. – ispravio ga je Pupi Maslačković koji je slagao svoje omiljene fuksije jednu do druge. - That's what I rekao! Fucks yeah! – dobro raspoložen je bio Ed.
Na suprotnoj strani od njih, Ljubica Ljubičić slagala je svoje tegle od manje prema većoj – sve s njenim omiljenim cvijetom – orhidejama.
A tada ih je sve prekinuo Subtile Ružić.
- Ljudi! Ubojstvo! Netko je raskomadao Cersei i bacio ostatke na moje ruže! Ubili mi ruže!
Grupica se već okupljala iza hale u kojoj se održavala izložba. Direktor „ŠNJOF-a“ i glavni sudac, Robin Šipak vršio je očevid.
- Ne… Ružama nema spasa. – odmahnuo je glavom.
Tulija Bonipan i Krizantema Anić nisu krile zadovoljstvo što su dvoje opasnih konkurenata bačeni na koljena – a u Cerseionom slučaju i u grobnu jamu. To je uvelike olakšavalo put do „Zlatnog kaktusa“ – znali su to svi. prisutni.
Braća Iso i Danilo Livadić nisu čak ni podlegli radoznalosti, već su i dalje, uz veselo zvižukanje, unosili svoje poljsko cvijeće.
No, tko će dobiti „Zlatni kaktus“ za pobjedu, a tko obični kaktus nabijen u… Tek će se vidjeti!
1:1:1 Vukodlak:Izdajnik:Vidovnjak
Glasovi do sutra u 22 h. |
|
|
...Cheeks are hollow, skin is withering. Crone time comes, this life comes to an end. Life, life, death, life. The words of a crone. Cheeks are hollow, skin is withered...
|
|
![]() |
|
silent_passenger
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
George R. R. Martin Pridružen: 28.Sijecanj/Jan.2010 Lokacija: Tu i tamo Status: Offline Points: 8845 |
Objavljeno: 07.Rujan/Sep.2017 u 22:10 |
|
Vidovnjak se može javiti na pp.
|
|
|
...Cheeks are hollow, skin is withering. Crone time comes, this life comes to an end. Life, life, death, life. The words of a crone. Cheeks are hollow, skin is withered...
|
|
![]() |
|
Ana Thishpetana
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Junior moderator
Poglavica Sela Pridružen: 03.Studeni/Nov.2011 Lokacija: Split Status: Offline Points: 18419 |
Objavljeno: 07.Rujan/Sep.2017 u 22:13 |
|
Tihi svaka čast
Ideja i tema čista desetka,moj naklon majstore |
|
![]() |
|
robin12345
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
precednik Titlovačke republike Pridružen: 03.Travanj/Apr.2013 Lokacija: Winterfell Status: Offline Points: 11390 |
Objavljeno: 07.Rujan/Sep.2017 u 22:23 |
|
bolje rob-nego grob, bolje Šipak-nego Šupak
![]() ![]() |
|
![]() |
|
puppet_master
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 21.Lipanj/Jun.2017 Lokacija: BG, Jugoslavija Status: Offline Points: 77201 |
Objavljeno: 07.Rujan/Sep.2017 u 22:29 |
Volim kada kakva igra počne ovako, toplina me obuzme svog Blesav je scenario skroz |
|
![]() |
|
Subtitle fan
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Junior moderator
Objavljeno: 07.Rujan/Sep.2017 u 22:30 |
|
Zašto???
![]() ![]() Šta sam kome zgrešio da mi ruže uništi?Da l' je Amer ili ove zadovoljne
|
|
![]() |
|
puppet_master
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 21.Lipanj/Jun.2017 Lokacija: BG, Jugoslavija Status: Offline Points: 77201 |
Objavljeno: 07.Rujan/Sep.2017 u 22:35 |
Kako ti je drago, Ana Molim te izvini što nisam video pitanje do sada da li je bio edit ili šta već, stvarno tek sada vidim to. ![]() Mop zvuči kao mops, onaj pas ekspresivnog lica ![]() No nije li još i blesavije da me zoveš master Mogu li ja tebe zvati Igor? (Igor je, naravno, pomoćnik Viktora Frankensteina, koji ga oslovaljava sa "Master" ). ![]() Šalim se, naravno, zbilja me zovi kakogod želiš Meni je ime Ana preslatko, neću to menjati. ![]() |
|
![]() |
|
puppet_master
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Objavljeno: 07.Rujan/Sep.2017 u 22:38 |
Tek da znaš, ja to što zvocam za ruže zbilja mislim privatno, van igre Ne volim ruže, ništa lično edit: sklonih sliku fuksija, da ne zatrpavam temu.
Ažurirao puppet_master - 07.Rujan/Sep.2017 u 23:05 |
|
![]() |
|
Boni
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Approval team
Brat Boni xD Pridružen: 13.Veljaca/Feb.2015 Lokacija: 3...l...p...m Status: Offline Points: 31050 |
Objavljeno: 07.Rujan/Sep.2017 u 23:10 |
|
Napokon! Bravo Tihi!
|
|
|
If they stand behind you - give them PROTECTION, if they stand beside you - give them RESPECT, if they stand against you - SHOW NO MERCY!
|
|
![]() |
|
NaEdenCovekBratMu
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Administrator
Eden/Zeleni/Šon Bin/Bogomoljka/Mutivoda Pridružen: 02.Srpanj/Jul.2011 Lokacija: Titluša Donja Status: Offline Points: 23296 |
Objavljeno: 07.Rujan/Sep.2017 u 23:13 |
|
Narode, samo mene follow i svi ćemo Survivor VIP!
![]() Lucky moje 5unije nisu damage.
![]() |
|
![]() |
|
LjubicaSP
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Moderator
upir translator Pridružen: 08.Kolovoz/Aug.2010 Lokacija: Beograd Status: Online Points: 51176 |
Objavljeno: 07.Rujan/Sep.2017 u 23:21 |
|
Ma šta pričaš, ti fuks... ovaj Puppet?!
Kakve bre fuksije, to su obične minđušice ![]() Vidi šta je cveće |
|
|
|
![]() |
|
puppet_master
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Objavljeno: 07.Rujan/Sep.2017 u 23:29 |
|
Preslatko je, pravo baštensko a još i slađe za po kući, u zilion vazica, mada bi mi žao bilo da počupam toliko cveća
![]() |
|
![]() |
|
Ispravljac14
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator
Pridružen: 16.Kolovoz/Aug.2015 Lokacija: Niš Status: Offline Points: 3022 |
Objavljeno: 08.Rujan/Sep.2017 u 00:01 |
|
Šta ga cveća a proleće odavno prošlo
|
|
![]() |
|
LjubicaSP
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Moderator
upir translator Pridružen: 08.Kolovoz/Aug.2010 Lokacija: Beograd Status: Online Points: 51176 |
Objavljeno: 08.Rujan/Sep.2017 u 00:01 |
|
Dalje ruke od mojih orhideja
![]() ![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
puppet_master
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Objavljeno: 08.Rujan/Sep.2017 u 00:06 |
|
Vidi stvarno piše da su orhideje...meni je delovalo kao neko onako, poljsko cveće
Eto što mi je prefinjeno oko |
|
![]() |
|
LjubicaSP
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Moderator
Objavljeno: 08.Rujan/Sep.2017 u 00:16 |
|
Држи се ти минђушица, њих је гајила и моја баба
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Danilo-Naissus
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Junior moderator
Mολών Λαβέ Pridružen: 04.Sijecanj/Jan.2015 Lokacija: Niš, Srbija Status: Offline Points: 23761 |
Objavljeno: 08.Rujan/Sep.2017 u 01:22 |
|
Odlična tema, bravo. I što da se ne pohvalimo svojim cvećem za izložbu.
Za ŠNJOF izložbu. :) Bonus foto :) * hvala Robinu što nam se pridružio, 9 je fina cifra, bolja od 8. ** da nije bata Tihija ne bih znao za Fuksije aka Fuchsia. Minđušice odavno nisam vidia. Možda u cvećarnici u prolazu. Ažurirao Danilo-Naissus - 08.Rujan/Sep.2017 u 01:31 |
|
![]() |
|
Boni
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Approval team
Brat Boni xD Pridružen: 13.Veljaca/Feb.2015 Lokacija: 3...l...p...m Status: Offline Points: 31050 |
Objavljeno: 08.Rujan/Sep.2017 u 07:08 |
|
Patite, šta da vam kažem
![]() |
|
|
If they stand behind you - give them PROTECTION, if they stand beside you - give them RESPECT, if they stand against you - SHOW NO MERCY!
|
|
![]() |
|
robin12345
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
precednik Titlovačke republike Pridružen: 03.Travanj/Apr.2013 Lokacija: Winterfell Status: Offline Points: 11390 |
Objavljeno: 08.Rujan/Sep.2017 u 07:51 |
|
ajmo mi na posao, triba se riješit Ane, dok me nije zavela i izvozala
|
|
![]() |
|
robin12345
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
Objavljeno: 08.Rujan/Sep.2017 u 07:55 |
|
U cvijeće se baš ne razumijem( nepristranost je majka nerazumijevanja ), zato i jesam sudac i direktor ŠNJOF-a. no vidim dlakurdače po krizantemama i tulipanima. Valjda se vlasnice linjaju, pa ostaju tragovi kada zapišavaju svoju teritoriju
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
Stranica <1 950951952953954 1635> |
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |