Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Generalne rasprave i zabava > Selo nadomak Irine kavane
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Selo nadomak šume 2: Reloaded
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Selo nadomak šume 2: Reloaded

Odgovori Odgovori Stranica  <1 195196197198199 276>
Korisnik
Poruka
AlienThe8th View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member
Seoski Istražitelj

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AlienThe8th Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Srpanj/Jul.2018 u 22:46
Originalno postovano od strane bonenise bonenise piše:

Lakse je bilo s jednom temom... ovako smo malo razvodnili...
Da odgovorim i ovde citatom/predlogom od pre 2 minuta da ne bi stvarno došlo do razvodnjavanja a neće ako se ovako uradi:
Originalno postovano od strane AlienThe8th AlienThe8th piše:

I imam jedan predlog - o ovoj temi bi moglo a možda i trebalo da se piše u seoskoj temi (Selo nadomak šume 2). Podstaknut Boninim komentarom o pretrpanosti podforuma (naravno Boni nije u pravu LOL ) mislim da je postojanje ove teme suvišno i pravi nepotrebnu gužvu. Selo nadomak šume 2 bi trebalo da služi za sve priče i razgovore koji nisu vezani za tekuću partiju i prijave za koje treba da postoje zasebne teme. 
Dakle od aktivnih tema za prosečnog Seljanina su tu "Tekuća partija", "PRIJAVA za narednu partiju" i "Selo nadomak šume 2". To je sasvim dovoljno i čini podforum urednim ali ne pretrpanim i potpuno jednostavnim za snalaženje. Smile

Dakle imamo tri aktivne teme. Jedna je tekuća partija. Druga je za prijavu za narednu aprtiju (čini prijave jasnim i preglednim). Treća je Selo nadomak šume 2 koja služi za sve ostale razgovore i seoska neobavezna ćaskanja. 
Na vrh
AlienThe8th View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member
Seoski Istražitelj

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AlienThe8th Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Srpanj/Jul.2018 u 22:48
Originalno postovano od strane LjubicaSP LjubicaSP piše:

Takla Makan Big smile
Ne bi bila greška da ovo kao natpis stoji na ulazu u Selo. LOLLOL
Na vrh
Subtitle fan View Drop Down
Junior moderator
Junior moderator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj Subtitle fan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Srpanj/Jul.2018 u 11:42
Zatvorio sam "U najavi"Smile

Možda da pitamo cersei da ubaci ovde

jednu temu "Vodič kroz "Selo nadomak irine kavane" da mogu ljudi da se snađu.

Ažurirao Subtitle fan - 10.Srpanj/Jul.2018 u 11:48
Na vrh
Boni View Drop Down
Approval team
Approval team
Brat Boni xD

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Boni Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Srpanj/Jul.2018 u 14:29
Ma jos nam i vodic treba
If they stand behind you - give them PROTECTION, if they stand beside you - give them RESPECT, if they stand against you - SHOW NO MERCY!
Na vrh
baho View Drop Down
Senior translator
Senior translator
🍴Bahro Burek sa sirom🍴

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj baho Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Srpanj/Jul.2018 u 15:17
A samo ne bi bilo loše da kad se tamo napiše nešto da se citira ovdje... Pošto ne možemo švrljati... A mi to volimo, jelda? Tongue
Na vrh
LjubicaSP View Drop Down
Moderator
Moderator
upir translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj LjubicaSP Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Srpanj/Jul.2018 u 15:20
E, za to se obrati Robinu. On voli da citira samog sebe LOLLOLLOL
Na vrh
osman2510 View Drop Down
Senior translator
Senior translator
Kukuruz kokičar iliti Deadpools Ass

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj osman2510 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Srpanj/Jul.2018 u 15:33
Ja samo znam da otkako sam otišo' iz sela, pojma nemam šta se viš' ovde dešava.
Mislim da mi je bolje da se nikad ne vraćam.
لا إله إلا الله محمد رسول ا
Na vrh
baho View Drop Down
Senior translator
Senior translator
🍴Bahro Burek sa sirom🍴

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj baho Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Srpanj/Jul.2018 u 15:46
Ovo ti je pravo selo Veselo...

Na vrh
Boni View Drop Down
Approval team
Approval team
Brat Boni xD

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Boni Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Srpanj/Jul.2018 u 16:40
Originalno postovano od strane osman2510 osman2510 piše:

Ja samo znam da otkako sam otišo' iz sela, pojma nemam šta se viš' ovde dešava.
Mislim da mi je bolje da se nikad ne vraćam.

Pozdrav Osmane!

Nije ti to razlog da se ne vratis u selo...
Ja sam stalno tu pa isto nemam pojma sta se desava.
Stalno mi moraju iznova davati upute...
If they stand behind you - give them PROTECTION, if they stand beside you - give them RESPECT, if they stand against you - SHOW NO MERCY!
Na vrh
Boni View Drop Down
Approval team
Approval team
Brat Boni xD

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj Boni Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Srpanj/Jul.2018 u 17:22
Originalno postovano od strane AlienThe8th AlienThe8th piše:

Dakle imamo tri aktivne teme. Jedna je tekuća partija. Druga je za prijavu za narednu aprtiju (čini prijave jasnim i preglednim). Treća je Selo nadomak šume 2 koja služi za sve ostale razgovore i seoska neobavezna ćaskanja. 

Tako dođosmo do onoga što sam ja govorila na početkuCoolCool
LOL

Na vrh
Junior moderator
Junior moderator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj Subtitle fan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Srpanj/Jul.2018 u 19:54
Danas sam se zadržao kod doktora nešto pa nisam stigao da napišem priču, potrudiću se da stignem najkasnije do 23:00.
Na vrh
osman2510 View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj osman2510 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Srpanj/Jul.2018 u 20:25
nemoj rad' mene žurit. mog'o s' hećima pitati da ti pomogne u priči, ak' već ne znaš. nemo' se stidit ni opr'vdavat. nisu te sad takko valjda učili ovi seoski stručnjaci. bojim se da mi je ondak prije bilo draže, 'nako u kompletu, đuture. sad je sve puno 'nakih je stručnjaka, vidara, da nekažem pametnjakovića, koji izmišljaju toplu vodu, a hladnu je serviraju. bojim se da mi tu nije mjesto, nikad ni bilo. mislim, nije mi pravi zavičaj, pa ga lako mogu otrati od sebe. zbogom seljani i razvalite se.
Na vrh
Junior moderator
Junior moderator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Subtitle fan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Srpanj/Jul.2018 u 20:48
Originalno postovano od strane osman2510 osman2510 piše:

nemoj rad' mene žurit. mog'o s' hećima pitati da ti pomogne u priči, ak' već ne znaš. nemo' se stidit ni opr'vdavat. nisu te sad takko valjda učili ovi seoski stručnjaci. bojim se da mi je ondak prije bilo draže, 'nako u kompletu, đuture. sad je sve puno 'nakih je stručnjaka, vidara, da nekažem pametnjakovića, koji izmišljaju toplu vodu, a hladnu je serviraju. bojim se da mi tu nije mjesto, nikad ni bilo. mislim, nije mi pravi zavičaj, pa ga lako mogu otrati od sebe. zbogom seljani i razvalite se.

Ne treba meni pomoć u priči, da nisam sposoban sam da je napišem ne bih se ni prijavljivao, već smatram da, pošto sam najavio da će priča izađi sad a ja ne mogu da stignem da je završim (zbog fudbala ), treba da obavestim ostale.
Mislim da nije loš probati nešto novo, pa ako ne valja, lako ćemo se vratiti na staro.
A ako Vas sušta formalnost kao što je posebna tema za svaku partiju odvraća od igre, onda možda i niste za Selo.

Lp,
Deadpool
Na vrh
osman2510 View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj osman2510 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Srpanj/Jul.2018 u 21:05
vid' ga, još se opravdava i to u Selu! kulturno, s barbarskim sportom? AcaNholivud
majko mila, šta ta boni od sela napravi?InYourFace
Na vrh
Boni View Drop Down
Approval team
Approval team
Brat Boni xD

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj Boni Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Srpanj/Jul.2018 u 21:47
Opet on ... Boni pa Boni... 

Ako ćeš igrati igraj brate, ko ti brani, ako nećeš, opet dobro...
al nemoj da prozivaš ljude zato što je tebi eto tako došlo.

Na vrh
osman2510 View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj osman2510 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Srpanj/Jul.2018 u 22:16
Originalno postovano od strane bonenise bonenise piše:

Opet on ... Boni pa Boni... 

Ako ćeš igrati igraj brate, ko ti brani, ako nećeš, opet dobro...
al nemoj da prozivaš ljude zato što je tebi eto tako došlo.

hm, ipak sam te bocn'o.
zna sam da nemaš tolki prag tolerancijeLOLLOLLOL
šta ću, tražim žrtvu, a nemam gdje.
rekoh ipak, Selo je to!

budite dobri i čuvajte mi malog tihića!
nešto m' se čini bolestanShocked
Na vrh
Danilo-Naissus View Drop Down
Junior moderator
Junior moderator
Mολών Λαβέ

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj Danilo-Naissus Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Srpanj/Jul.2018 u 00:10
Zakasnio sam na prijavu. Nekako vas je bata Stole brzo sve pojeo.     

Čestitke bata Stoletu na uspešnoj ulozi Vukodlaka.     

* mislio sam da je Vidovnjak (zbog crtanog lika Patrika), a za Baha da je Vukodlak (jer mu je Ispravljač napisao da je "dolijao")...
...tako da je bolje što me je bata Stoleo smazao već u prvom krugu.
Odlična taktika, bio je bar meni neprimetan sve vreme.

Prijatno svima u aktuelnoj partiji "Otpisani".       
Vidimo se opet u nekoj od narednih Epizoda "Sela".      
Srdačan pozdrav.

Na vrh
Danilo-Naissus View Drop Down
Junior moderator
Junior moderator
Mολών Λαβέ

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj Danilo-Naissus Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Srpanj/Jul.2018 u 23:33
68 pobjegoh od kuće bila je jesen i bilo je vruće nisam bio zreo ni za brijanje stari reče: ''Hajde na šišanje''

Na vrh
Ana Thishpetana View Drop Down
Junior moderator
Junior moderator
Poglavica Sela

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Ana Thishpetana Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Rujan/Sep.2018 u 19:02
Di si Master? Bacam mrvice da nađeš put do Sela
    I ❤ SPAM
https://youtu.be/jxYtpv6UMmE
Na vrh
puppet_master View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj puppet_master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Rujan/Sep.2018 u 19:09
Pa jel ti ja ličim na ptičicu?

Ostavi ćevapa, jagnjetine, giros, slaninicu, napolitanke, kolač sa višnjama, pizzu (puppet se gubi u nabrajanju...)... sat i po kasnije, mrvice imam i sam
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <1 195196197198199 276>
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,359 sekundi.