Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Titlovi.com Vam sa ponosom predstavljaju - filmovi
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Secretly, Greatly (2013)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Secretly, Greatly (2013)

Eun-mil-ha-gae eui-dae-ha-gae

Eun-mil-ha-gae eui-dae-ha-gae (2013)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Naslov:

Eun-mil-ha-gae eui-dae-ha-gae

Godina:

2013

Žanr:

drama, komedija, akcija

Trajanje:

124 min

Režija:

Cheol-soo Jang

Scenarij:

Cheol-soo Jang
, Bang-hyun Kim
, Hun
, Hong-gi Yun

Glavne uloge:

Son Hyeon-ju
  >  Kim Tae-won (as Hyeon-joo Son)
Chang-Seok Ko
  >  Seo Sang-gu
Gi-woong Park
  >  Ri Hae-rang
Chae-yeong Lee
  >  Ran (as Chae-young Lee)
Hyun-Woo Lee
  >  Ri Hae-jin
Hye-soo Park
  >  Jeon Soon-im
Kim Soo-hyun
  >  Won Ryoo-hwan (as Soo Hyun Kim)
Kim Seong-gyoon
  >  Seo Soo-hyuk
Hye-sook Park
  >  Jeon Soon-im (as Park Hye-Sook)
Choi Woo-sik
  >  Yoon Yoo-joon

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
novy78 View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

22.12.1978 - 06.08.2015

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj novy78 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Secretly, Greatly (2013)
    Objavljeno: 10.Svibanj/May.2014 u 11:58
Secretly, Greatly (2013)

IMDB
Žanr:
Komedija / Drama / Akcija
Režija: Chul-soo Jang
Zemlja: Južna Koreja
Jezik: korejski
Trajanje: 124 min.

Glavne uloge:
Park Hye-Sook
Park Ki-Woong
Soo Hyun Kim
Gi-woong Park
Hye-soo Park
Hyeon-joo Son

Trojica severnokorejskih tajnih agenata su infiltrirani u Južnu Koreju i pokušavaju da se na što bolji način uklope u društvo, kao sasvim "obični" mladići.
To im koliko-toliko i polazi za rukom sve dok im jednog dana od nadređenih ne stigne naređenje da svi izvrše samoubistvo. Pošto vesela trojka nema nameru da to naređenje i sporovede u delo s obzirom na to da izuzetno cene i vole život, njihov komandant lično dolazi na lice mesta da se "pobrine" za njih.
Da li će prijatelje spasiti njihova hrabrost i odanost jedan drugom?

Film je preveo kolega sinrazmetni. Ovde možete preuzeti *PREVOD*

Ažurirao novy78 - 10.Svibanj/May.2014 u 12:00
Don't ever wrestle with a pig. You'll both get dirty, but the pig will enjoy it
Na vrh
puppet_master View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj puppet_master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Prosinac/Dec.2022 u 10:44
Eh, kakav je ovde potencijal, blesava mi je skroz postavka, zamišljeno kao nesvakidašnje kombinovanje žanrova i tona kojim se kreće, avaj negde usput se ipak zalutalo te mi film mahom nije prijao upravo zato što sam se nervirao jer je mogao biti mnogo bolji. 

Imamo mladića, poručnika iz Severne Koreje, idealistu, vernika u partiju, od malih nogu treniranog špijuna, koji je poslat u Južnu Koreju da bi tamo bio, pa, seoski idiot. LOL Inflitracija u redove obične raje siromašnog kvarta, gde ovaj ludak mora da smotano pada, piša si u gaće, slini, kezi se nenormalno, priča budalaštine, pušta da ga maltretira ko god stigne, u ime zadatka i beskrajne veličine otadžbine i dužnosti, čekajući velike zadatke sa ostalim agentima koji se, kako film odmiče, samo gomilaju. 

E sad, po meni, fali mu sklada između farse, akcije i drame, pa i tema, porušenih ideala, odanosti, prijateljstva, borbe za svog suseda, ovoga puta to kombinovanje u žanru, temama, tonu, prosto ne funkcioniše najbolje, nije da je filmu zadatak sa tako čime bio lak ionako, tek je zbilja moglo bolje. Da li mu vredi dati šansu, naravno, zar je bitno šta ja mislim, film je suviše blesav da bi se olako propustio, oni delovi koji piju vodu su zabavni i meni iako mi se nije dopalo kako se sve vodilo ovde. Ko zna tek šta drugi mogu videti u njemu. 

Na vrh
JoxerTM View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj JoxerTM Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Prosinac/Dec.2022 u 11:47
Film je bljak.
Daleko je ovo od majke njihovih špijunskih šekspirijada - Shiri.
Predaleko.

Ovo je čisti politički pamflet. Gadarija gdje već od prve scene znate kako će završiti.
Vrijedi li gledati metastaziranje gdje će galopirajući tumor ipak prevladati?

Propustiti i zaboraviti da postoji.
Osim ako ne živite u Koreji (južnoj).
Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj puppet_master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Prosinac/Dec.2022 u 12:02
Vapi za rimejkom, sa drugačijim tonom i vođenjem. To sa seoskim idiotom/špijunom mi je zabavno, kao polazna tačka.
Na vrh
bgvracar View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bgvracar Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Prosinac/Dec.2022 u 10:56
Još jedan u nizu koji nisam gledao. Shame on me. Unhappy
Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj puppet_master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Prosinac/Dec.2022 u 11:02
Jesus, Vračarac, ja nisam gledao 50 korejskih filmova u poslednjih 10 godina, bole me brige da se stidim ičega, kamoli toga LOL Gledao tonu toga do 2011/'12. Zasitio se, raja ionako počela da ih masovnije gleda, krenulo je sa time da se hvale osrednji filmovi i veliča kinematografija iz potpuno pogrešnih razloga, na meni pogrešnim primerima, i onda ja da se stidim, meh. Za metar dana mogu da nadoknadim sve to ionako, i šta onda, hoće li me ko hvaliti, ceniti, ma imati pola lepe reči za mene, yeah, right. Bole te brige baš. Kada i ako budeš želeo, pogledaćeš šta god već. Da si ti nama živ i zdrav, neće filmovi ikuda.  Approve
Na vrh
bgvracar View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bgvracar Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Prosinac/Dec.2022 u 11:17
Ma ja to onako samo konstatujem. Nije sad da mi je to smisao života i sl. LOL Wink
Na vrh
AlexDeLarge View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Status: Online
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AlexDeLarge Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Prosinac/Dec.2022 u 11:36
Pa realno, ja sam poceo nakon prvenstveno japanskih tamo `98 , zanimljivo nekima je Swiri bila prekretnica, nekima Vengeance Trilogy mada su uglavnom gledali Oldboy i mislim da je vecina bila odusvljena sa njim, a nakon toga Memories of Murder, mada te godine ili sledece  uzeli da gledamo  dvd A Tale of Two Sisters, a mene interesovao Silmido, npr. sad me vise ne interesuje i pitanje da li bih ga gledao. Pa u sustini meni su oni dobri, nemam uvid koji se velicaju, znam samo one opste  i neke serije, mada poceli su prethodnih godina da `stancuju samo tako` a i medju njima ima onih koji mi se svidjaju i onih koji pak ne, a i kad se ove pogledaju komentari bas saroliki utisci bar ono malo ljudi koji komentarisu, spram broja clanova i preuzetih titlova. Dati sam preskocio, nesto me nije vuklo po opisu da pogledam.

Ažurirao AlexDeLarge - 06.Prosinac/Dec.2022 u 12:06
Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj puppet_master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Prosinac/Dec.2022 u 12:35
Za komentare sada ne znam zbilja ni ja, to iznad sam, naravno, mislio na period kada sam prestao da pratim sve te filmove fanatično LOL sada više nemam ni blage predstave šta ljudi uopšte gledaju, komentare mahom ne čitam dok ne odgledam film jer me, hvalili ga-kudili, svejedno oteraju od filmova nepotrebno a i nije stvar u tome ionako, meni je do toga da forum ostane živ, svejedno je (manje-više) šta se gleda i pogotovo to šta konkretno ko voli ili ne voli. 
Na vrh
JoxerTM View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj JoxerTM Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Prosinac/Dec.2022 u 13:36
Originalno postovano od strane puppet_master puppet_master piše:

više nemam ni blage predstave šta ljudi uopšte gledaju

Pa valjda bi trebao znati što je danas mejnstrim.
Laže i paralaže "po istinitim događajima", veličanja masovnih ubojica, besmislice o problemima imigranata, komedije u kojima se smiješ jedino ako si totalno napušen iako ni to ponekad ne pomogne, "romantične" ljige i superheroji.

Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj puppet_master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Prosinac/Dec.2022 u 13:42
Ma, vidim šta se sve snima ali ne pratim šta se skida od titlova dok i to malo komentara u 80% slučajeva ne čitam ako ne odgledam film. Šta znam šta se stvarno gleda, to bih morao ozbiljnije da prokopam ovdašnje stranice a za to niti imam volje a ni želje LOL
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,281 sekundi.