Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Secretly, Greatly (2013) |
Odgovori |
Korisnik | |
novy78
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
The Legend Of 22.12.1978 - 06.08.2015 Pridružen: 07.Srpanj/Jul.2009 Lokacija: Novi Sad Status: Offline Points: 7960 |
Opcije posta
Thanks(0)
Objavljeno: 10.Svibanj/May.2014 u 11:58 |
Režija: Chul-soo Jang Zemlja: Južna Koreja Jezik: korejski Trajanje: 124 min. Glavne uloge: Park Hye-Sook Park Ki-Woong Soo Hyun Kim Gi-woong Park Hye-soo Park Hyeon-joo Son Trojica severnokorejskih tajnih agenata su infiltrirani u Južnu Koreju i pokušavaju da se na što bolji način uklope u društvo, kao sasvim "obični" mladići. To im koliko-toliko i polazi za rukom sve dok im jednog dana od nadređenih ne stigne naređenje da svi izvrše samoubistvo. Pošto vesela trojka nema nameru da to naređenje i sporovede u delo s obzirom na to da izuzetno cene i vole život, njihov komandant lično dolazi na lice mesta da se "pobrine" za njih. Da li će prijatelje spasiti njihova hrabrost i odanost jedan drugom? Film je preveo kolega sinrazmetni. Ovde možete preuzeti *PREVOD* Ažurirao novy78 - 10.Svibanj/May.2014 u 12:00 |
|
|
|
puppet_master
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member Pridružen: 21.Lipanj/Jun.2017 Lokacija: BG, Jugoslavija Status: Offline Points: 58021 |
Opcije posta
Thanks(0)
|
Eh, kakav je ovde potencijal, blesava mi je skroz postavka, zamišljeno kao nesvakidašnje kombinovanje žanrova i tona kojim se kreće, avaj negde usput se ipak zalutalo te mi film mahom nije prijao upravo zato što sam se nervirao jer je mogao biti mnogo bolji.
Imamo mladića, poručnika iz Severne Koreje, idealistu, vernika u partiju, od malih nogu treniranog špijuna, koji je poslat u Južnu Koreju da bi tamo bio, pa, seoski idiot. Inflitracija u redove obične raje siromašnog kvarta, gde ovaj ludak mora da smotano pada, piša si u gaće, slini, kezi se nenormalno, priča budalaštine, pušta da ga maltretira ko god stigne, u ime zadatka i beskrajne veličine otadžbine i dužnosti, čekajući velike zadatke sa ostalim agentima koji se, kako film odmiče, samo gomilaju. E sad, po meni, fali mu sklada između farse, akcije i drame, pa i tema, porušenih ideala, odanosti, prijateljstva, borbe za svog suseda, ovoga puta to kombinovanje u žanru, temama, tonu, prosto ne funkcioniše najbolje, nije da je filmu zadatak sa tako čime bio lak ionako, tek je zbilja moglo bolje. Da li mu vredi dati šansu, naravno, zar je bitno šta ja mislim, film je suviše blesav da bi se olako propustio, oni delovi koji piju vodu su zabavni i meni iako mi se nije dopalo kako se sve vodilo ovde. Ko zna tek šta drugi mogu videti u njemu. |
|
JoxerTM
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member Pridružen: 09.Lipanj/Jun.2011 Status: Offline Points: 4536 |
Opcije posta
Thanks(0)
|
Film je bljak. Daleko je ovo od majke njihovih špijunskih šekspirijada - Shiri. Predaleko. Ovo je čisti politički pamflet. Gadarija gdje već od prve scene znate kako će završiti. Vrijedi li gledati metastaziranje gdje će galopirajući tumor ipak prevladati? Propustiti i zaboraviti da postoji. Osim ako ne živite u Koreji (južnoj).
|
|
puppet_master
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member Pridružen: 21.Lipanj/Jun.2017 Lokacija: BG, Jugoslavija Status: Offline Points: 58021 |
Opcije posta
Thanks(0)
|
Vapi za rimejkom, sa drugačijim tonom i vođenjem. To sa seoskim idiotom/špijunom mi je zabavno, kao polazna tačka.
|
|
bgvracar
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator Pridružen: 28.Srpanj/Jul.2016 Status: Offline Points: 2642 |
Opcije posta
Thanks(0)
|
Još jedan u nizu koji nisam gledao. Shame on me.
|
|
puppet_master
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Opcije posta
Thanks(0)
|
Jesus, Vračarac, ja nisam gledao 50 korejskih filmova u poslednjih 10 godina, bole me brige da se stidim ičega, kamoli toga Gledao tonu toga do 2011/'12. Zasitio se, raja ionako počela da ih masovnije gleda, krenulo je sa time da se hvale osrednji filmovi i veliča kinematografija iz potpuno pogrešnih razloga, na meni pogrešnim primerima, i onda ja da se stidim, meh. Za metar dana mogu da nadoknadim sve to ionako, i šta onda, hoće li me ko hvaliti, ceniti, ma imati pola lepe reči za mene, yeah, right. Bole te brige baš. Kada i ako budeš želeo, pogledaćeš šta god već. Da si ti nama živ i zdrav, neće filmovi ikuda.
|
|
bgvracar
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator Pridružen: 28.Srpanj/Jul.2016 Status: Offline Points: 2642 |
Opcije posta
Thanks(0)
|
Ma ja to onako samo konstatujem. Nije sad da mi je to smisao života i sl.
|
|
AlexDeLarge
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member Pridružen: 08.Ožujak/Mar.2019 Status: Online Points: 8796 |
Opcije posta
Thanks(0)
|
Pa realno, ja sam poceo nakon prvenstveno japanskih tamo `98 , zanimljivo nekima je Swiri bila prekretnica, nekima Vengeance Trilogy mada su uglavnom gledali Oldboy i mislim da je vecina bila odusvljena sa njim, a nakon toga Memories of Murder, mada te godine ili sledece uzeli da gledamo dvd A Tale of Two Sisters, a mene interesovao Silmido, npr. sad me vise ne interesuje i pitanje da li bih ga gledao. Pa u sustini meni su oni dobri, nemam uvid koji se velicaju, znam samo one opste i neke serije, mada poceli su prethodnih godina da `stancuju samo tako` a i medju njima ima onih koji mi se svidjaju i onih koji pak ne, a i kad se ove pogledaju komentari bas saroliki utisci bar ono malo ljudi koji komentarisu, spram broja clanova i preuzetih titlova. Dati sam preskocio, nesto me nije vuklo po opisu da pogledam.
Ažurirao AlexDeLarge - 06.Prosinac/Dec.2022 u 12:06 |
|
puppet_master
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Opcije posta
Thanks(0)
|
Za komentare sada ne znam zbilja ni ja, to iznad sam, naravno, mislio na period kada sam prestao da pratim sve te filmove fanatično sada više nemam ni blage predstave šta ljudi uopšte gledaju, komentare mahom ne čitam dok ne odgledam film jer me, hvalili ga-kudili, svejedno oteraju od filmova nepotrebno a i nije stvar u tome ionako, meni je do toga da forum ostane živ, svejedno je (manje-više) šta se gleda i pogotovo to šta konkretno ko voli ili ne voli.
|
|
JoxerTM
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member Pridružen: 09.Lipanj/Jun.2011 Status: Offline Points: 4536 |
Opcije posta
Thanks(0)
|
Pa valjda bi trebao znati što je danas mejnstrim. Laže
i paralaže "po istinitim događajima", veličanja masovnih ubojica,
besmislice o problemima imigranata, komedije u kojima se smiješ jedino
ako si totalno napušen iako ni to ponekad ne pomogne, "romantične" ljige
i superheroji. |
|
puppet_master
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Opcije posta
Thanks(0)
|
Ma, vidim šta se sve snima ali ne pratim šta se skida od titlova dok i to malo komentara u 80% slučajeva ne čitam ako ne odgledam film. Šta znam šta se stvarno gleda, to bih morao ozbiljnije da prokopam ovdašnje stranice a za to niti imam volje a ni želje
|
|
Odgovori | |
Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |