Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Filmovi i serije
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - SAW 6 (Slagalica strave 6)!!! - najava
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

SAW 6 (Slagalica strave 6)!!! - najava

Odgovori Odgovori Stranica  <12
Korisnik
Poruka
iwex View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj iwex Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Veljaca/Feb.2009 u 23:00
Ja takodjer moram priznat da za razliku od ostalih koji su pokushavali klonirat nastavke ovi nisu upropastili situaciju....svaki nastavak neshto neochekivano i originalno...
Dochekat chemo i taj 10 mj. valjda Big smile
Na vrh
Jervis View Drop Down
Banned user
Banned user

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Jervis Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Veljaca/Feb.2009 u 23:04
Procitao sam na IMDB-u,na Holly Marie Combs board,da je neki lik rekao da je na IMDB-Pro procitao da je ona u najnovijem filmu a drugi mu kazu da je to kao fake.Ja bih bash voleo da vidim popularnu bivsu carobnicu u ovom projektu.

Enivej evo linka o toj diskusiji,malo kratkoj:

http://www.imdb.com/name/nm0001061/board/thread/122157889

A evo i link ka Hollynoj IMDB stranici:

http://www.imdb.com/name/nm0001061/

I pise da ona ima 1 in-development credit na IMDBPro.

Moguce je da je u pitanju i novi Tekken film,gde su bile takodje glasine da ce Holly glumiti Michelle Chang.

Ipak bih voleo da je vise vidim u Tekkenu.Smile

Na vrh
Buki View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Weed Expert

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Buki Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Veljaca/Feb.2009 u 00:03
A vidjet ćemo, ali u jedno sam siguran:
I šesti dio Saw-a će biti odličan kao i prethodni dijelovi...Wink
Na vrh
damir79 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj damir79 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Ožujak/Mar.2009 u 22:13
jedva cekam novi nastavak ove odlicne sage
ludilo
Na vrh
LEMONZOO View Drop Down
Active member
Active member
Uvijek u pravu.

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj LEMONZOO Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Ožujak/Mar.2009 u 03:15
meni  je treći nastavk najbolji a sve poslje je samo sisanje para od fanova
Na vrh
denis-pugy View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj denis-pugy Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Travanj/Apr.2009 u 22:38
ma prvi dio je najbolji zato jer im je cijelo vrijeme bio pred nosom a oni nisu imali pojma...i na kraju ih opet sjebe...p.s. te slagalice..bi trebalo gledati unazad....od 6 pa do prvog jer če se dobiti jasnija slika filma...zar ne? razmislite malo
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <12
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,266 sekundi.