SAW 6 (Slagalica strave 6)!!! - najava
Web: Titlovi.com
Kategorija: Filmovi i serije
Ime foruma: Filmovi i serije
Opis foruma: Novosti, izvještaji sa box officea, zanimljivosti... Sve u vezi s filmovima i serijama
URL: https://forum.titlovi.com/forum_posts.asp?TID=23579
Datum ispisa: 12.Lipanj/Jun.2026 u 12:42 Verzija Softvera: Web Wiz Forums 11.01 - http://www.webwizforums.com
Tema: SAW 6 (Slagalica strave 6)!!! - najava
Objavio: Buki
Tema: SAW 6 (Slagalica strave 6)!!! - najava
Datum objave: 07.Sijecanj/Jan.2009 u 15:34
Evo novi nastavak ovog odličnog horor, triler filma je već u izradi, a dolazi nam već negdje u 10. mjesecu ove godine! Evo malo informacija:
http://imageshack.us -
Saw 6 is already in the works. Here’s what we know so far.
The reviews are declining sharply for each sequel in the series - Saw (46% on rotten tomatoes), Saw 2 (36%), Saw 3 (26%), Saw 4 (18%), Saw 5 (14%). But the box office grosses aren’t. Since Saw 3, the opening weekend totals have only dropped by $2m each time:
2004 - Saw 1 - $18.2 M opening - $55.1M cume
2005 - Saw 2 - $31.7 M opening - $87.0M cume
2006 - Saw 3 - $33.6 M opening - $80.2M cume
2007 - Saw 4 - $31.7 M opening - $63.3M cume
2008 - Saw 5 - $29.0 M estimated opening
Saw 5’s production budget was reportedly only $10.8 million and any franchise that’s tripling its budget on opening weekend is not going to be abandoned. On this scale of decline, the series has a looong way to go before it’s considered no longer financially viable.
So what can we expect from Saw 6? Saw 5 director David Hackl has confirmed he’s stepping aside for Kevin Greutert, who’s edited every Saw movie to date. Marcus Dunstan and Patrick Melton, who wrote Saws 4 and 5, will pen the screenplay.
As for returning cast members, Costas Mandylor (Mark Hoffman) has signed for Saw 6, as has Tobin Bell (Jigsaw).
The fate of Dr Gordon from Saw 1 remains the biggest mystery in the series. The reason he never reappeared in subsequent movies is that actor Cary Elwes filed a lawsuit in 2005 against the producers for shortchanging him on pay. The rumor is they have now made up and Leigh Whannell says Elwes might be back for Saw 6.
(Dr Gordon’s fate may actually be revealed in the upcoming Saw Video Game, since it’s written by original creators Leigh Whannell and James Wan and set at the same time as Saw 1).
There have also been hints that the infamous bathroom set could make a return, after an absence from Saw 5.
You can be damn sure that Saw 6 will be released Halloween 2009!
P.S.Slobodno u ovoj temi ubacujte bilo kakve vijesti vezane uz serijal filmova Saw (Slagalica strave)...
|
Odgovori:
Datum objave: 20.Sijecanj/Jan.2009 u 15:04
Evo još novosti o novom nastavku i link za stranicu na kojoj možete pročitati novosti vezane uz Saw 6 kao i datum izlaska:
http://saw-6-movie-trailer.blogspot.com/2008/12/saw-6-movie-in-october-2009.html - http://saw-6-movie-trailer.blogspot.com/2008/12/saw-6-movie-in-october-2009.html
P.S.I još jednom, slobodno pišite u ovoj temi o svemu što je vezano uz serijal filmova Saw (Slagalica Strave)...
|
Objavio: AcaNDr
Datum objave: 20.Sijecanj/Jan.2009 u 17:29
Ma sta reci,ja sam izgubio interesovanje davno za ovaj film.
------------- I don't try to be someone I'm not - I've always followed my heart and trance has always been my main sound.
- Armin van Buuren
|
Datum objave: 20.Sijecanj/Jan.2009 u 18:01
Neznam zašto jer meni su svi dijelovi odlični i s odličnom i napetom pričom. Pravi triler horor...
Ali ukusi su različiti... 
|
Objavio: AcaNDr
Datum objave: 20.Sijecanj/Jan.2009 u 18:26
I meni je film super,bolje receno bio super,ali me nervira jer nikad nema kraja,tako mogu snimati 20 delova,e to me nervira.Pa daj,zavrsi to i kreni nesto novo i tacka.Pa na prste jedne ruke mozes da izbrojis filmove u zadnjih 20 godina,koji imaju 5 nastavaka i koji izlazi svake godine.Vise nije interesantno,jer znas da se sve vrti oko borbe za zivot i smrti na bizaran(bolestan) nacin,uz plasticnu boju glasa,koji se stalno ponavlja,e ja tu vise ne vidim nista zanimljivo.
------------- I don't try to be someone I'm not - I've always followed my heart and trance has always been my main sound.
- Armin van Buuren
|
Objavio: Seven Of Nine
Datum objave: 21.Sijecanj/Jan.2009 u 08:29
slazem se.ovo se sad polako pretvara u seriju,a ne film.
------------- Pioneer of Civil Rights
|
Objavio: alma84
Datum objave: 21.Sijecanj/Jan.2009 u 10:14
da serija, moram se sloziti, ali brutalna serija... ljudska masta moze daleko dostici.. ono sto mi se najvise svida je to da se ovo zaista moze nekome desiti..potpuna realizacija u stvarno zivotu.. kad uzmemo u obzir koliko su ljudi skrenuli......
------------- muški imaju onu stvar viška, a one dvije manjka :D
|
Datum objave: 21.Sijecanj/Jan.2009 u 13:16
Da, slažem se sa Almom...
Istina je da se ovo pomalo pretvara u seriju ali meni osobno to ne smeta jer me Saw 5 nakon Saw-a 1 najviše impresionirao tako da jedva čekam novi nastavak koji potvrđeno je dolazi u 10. mjesecu... 
|
Objavio: denis-pugy
Datum objave: 22.Sijecanj/Jan.2009 u 00:07
|
biti ce sedam djelova...tako da ekipo još malo pa gotovo...
|
Objavio: Paradox_Lik
Datum objave: 02.Veljaca/Feb.2009 u 17:22
|
Prvi deo je dobar,drugi deo sam "rutinski" odgledao,a ovo ostalo ni ne zelim da gledam.
|
Datum objave: 02.Veljaca/Feb.2009 u 17:45
Pa dobro, ali ja moram reći da je meni 5. dio uz 1.dio bio najbolji do sada i mislim da s toliko nastavaka nisu upropastili film jer i dalje je film odličan, zanimljiv i napet od prve do posljednje minute...
Barem je to moje mišljenje i jedva čekam 6. nastavak... 
|
Objavio: Paradox_Lik
Datum objave: 03.Veljaca/Feb.2009 u 13:10
Ne znam,ali ne mogu gotiviti serijal gde stignes odgledati jedan film,a oni vec snimili jos dva nastavka.
|
Objavio: twiggy
Datum objave: 05.Veljaca/Feb.2009 u 12:23
E ma serijal mi je do sada super i stvarno u svakom dijelu se sve više objašnjava priča, ali što me živcira je što svaki good guy koji pokuša nešto riješiti izdrži možda 2,3 nastavka u pogine i onda sve nanovo. Pa dokle više? Nadam se da će se završiti što prije jer popizdim čekajuć jesen svake godine da vidim što će dalje biti. Ovo je stvarno postala serija
------------- Nothing is worse than having an itch you can never scratch!
|
Objavio: bubba ho-tep
Datum objave: 05.Veljaca/Feb.2009 u 13:09
ne gledam, po meni je cijeli serijal osim prvog filma amaterski odrađeno sranje. od ostalih par sam izdržao pogledat 15 min...
Inače, stigle su najave:
Saw 7 - Jigsaw's daddy Saw 8 - Jigsaw's grandpa Saw 9 - Jigsaw's uncle Saw 10 - Jigsaw's son Saw 11 - Jigsaw's grandson Saw 12 - Jigsaw's return Saw 13 - Jigsaw's ultimate return Saw 14 - Jigsaw's return, but really for the last time Saw 15 - Jigsaw lied itd, itd.........
|
Objavio: dejan-sl
Datum objave: 05.Veljaca/Feb.2009 u 17:11
jebeno su dosadni vise s tim nastavcima :S
------------- HAJDUK zivi vjecno,Bog i nitko vise!!!!
|
Objavio: N.B.G.
Datum objave: 05.Veljaca/Feb.2009 u 19:14
Ma mogu da snime i 100 komada, mislim cao, zavrsili su,
zato neki pravi filmovi koji su odavno snimljeni nikada nisu pipnuti niti pravljeni drugi delovi a kamoli mislim 6.
pa tako i u muzici:
Sex Pistols - Never Mind The Bollocks
jedan album i jedan soundtrack nametnut od diskografske kuce i...
Legende za sva vremena!
Voleo to neko ili ne!
Ok. sada neka turneja, potrosilo se,
moraju da zive od neceg ali opet ne snimaju nista,
samo su izbacili Live album i to samo stare stvari
Osnovno pravilo, ono sto valja ne diraj!!!
A ovaj tolmen u TV-u, mislim.. No Comment.
-------------
|
Datum objave: 05.Veljaca/Feb.2009 u 19:55
|
Ma dobro, stvarno mislim da je glupo raspravljati o tome, jer ukusi su različiti...
Meni osobno je svaki dio Saw-a bio odličan a pogotovo 1. i ovaj zadnji 5.dio...
Zato, samo naprijed jer po meni Saw serijal je odličan i jedva čekam 6. dio u 10. mjesecu... 
|
Objavio: N.B.G.
Datum objave: 05.Veljaca/Feb.2009 u 20:21
A i to sto kazes,
neka voli ko sta hoce i sta mu u stvari prija,
a gore su samo cinjenice, ne i ukusi!!!
-------------
|
Objavio: Jervis
Datum objave: 08.Veljaca/Feb.2009 u 22:50
|
Glasine su bile da ce Holly Marie Combs (Piper iz Charmed) glumiti u 6-om delu.
|
Datum objave: 08.Veljaca/Feb.2009 u 22:54
Opa, bilo bi super jer mislim da bi se uklopila...
Nego, ako imaš još kakve novosti u vezi Saw serijala slobodno piši ovdje... 
|
Objavio: iwex
Datum objave: 08.Veljaca/Feb.2009 u 23:00
Ja takodjer moram priznat da za razliku od ostalih koji su pokushavali klonirat nastavke ovi nisu upropastili situaciju....svaki nastavak neshto neochekivano i originalno... Dochekat chemo i taj 10 mj. valjda 
|
Objavio: Jervis
Datum objave: 08.Veljaca/Feb.2009 u 23:04
Procitao sam na IMDB-u,na Holly Marie Combs board,da je neki lik rekao da je na IMDB-Pro procitao da je ona u najnovijem filmu a drugi mu kazu da je to kao fake.Ja bih bash voleo da vidim popularnu bivsu carobnicu u ovom projektu.
Enivej evo linka o toj diskusiji,malo kratkoj:
http://www.imdb.com/name/nm0001061/board/thread/122157889
A evo i link ka Hollynoj IMDB stranici:
http://www.imdb.com/name/nm0001061/
I pise da ona ima http://www.imdb.com/rg/indev-name/numcredits/http://pro.imdb.com/name/nm0001061/ - 1 in-development credit na IMDBPro.
Moguce je da je u pitanju i novi Tekken film,gde su bile takodje glasine da ce Holly glumiti Michelle Chang.
Ipak bih voleo da je vise vidim u Tekkenu.
|
Datum objave: 09.Veljaca/Feb.2009 u 00:03
A vidjet ćemo, ali u jedno sam siguran:
I šesti dio Saw-a će biti odličan kao i prethodni dijelovi... 
|
Objavio: damir79
Datum objave: 01.Ožujak/Mar.2009 u 22:13
jedva cekam novi nastavak ove odlicne sage
------------- ludilo
|
Objavio: LEMONZOO
Datum objave: 30.Ožujak/Mar.2009 u 03:15
|
meni je treći nastavk najbolji a sve poslje je samo sisanje para od fanova
|
Objavio: denis-pugy
Datum objave: 23.Travanj/Apr.2009 u 22:38
|
ma prvi dio je najbolji zato jer im je cijelo vrijeme bio pred nosom a oni nisu imali pojma...i na kraju ih opet sjebe...p.s. te slagalice..bi trebalo gledati unazad....od 6 pa do prvog jer če se dobiti jasnija slika filma...zar ne? razmislite malo
|
|