Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Komentari na filmove
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - RRR (Rise Roar Revolt) (2022)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

RRR (Rise Roar Revolt) (2022)

RRR (Rise Roar Revolt)

RRR (Rise Roar Revolt) (2022)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Godina:

2022

Žanr:

drama, akcija, avantura

Trajanje:

187 min

Režija:

S.S. Rajamouli

Scenarij:

S.S. Rajamouli
, Mankombu Gopalakrishnan
, Vijayendra Prasad
, Madhan Karky
, Sai Madhav Burra
, Riya Mukherjee

Glavne uloge:

Makrand Deshpande
  >  Peddayya
Ajay Devgn
  >  Key Role
Alison Doody
  >  Lady Scott
Ray Stevenson
  >  Scott
Alia Bhatt
  >  Sita
Olivia Morris
  >  Jennifer
Mark Bennington
  >  Cunningham
Kirron Arya
  >  Hero's mother
Gaurav Pareek
  >  Guri
Gaurav Pandiya
  >  Guri
Shriya Saran
  >  Sarojini
N.T. Rama Rao Jr.
  >  Komaram Bheem
Rajeev Kanakala
  >  Venkat Avadhani
Ram Charan
  >  Alluri Sitarama Raju
Edward Sonnenblick
  >  Edwards
Chandra Sekhar
  >  Jangu
Rahul Ramakrishna
  >  Lacchu
Varun Buddhadev
  >  Young Alluri Sitarama Raju
Richard Bhakti Klein
  >  DSP Philip Green
Ahmareen Anjum
  >  Loki
Spandan Chaturvedi
  >  Young Sita

Odgovori Odgovori Stranica  <12
Korisnik
Poruka
AlexDeLarge View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AlexDeLarge Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Travanj/Apr.2025 u 11:03
Originalno postovano od strane beogradski beogradski piše:

Baš mi je drago što na ovom sajtu Titlovi.com postoji i ova opcija za komentare jer meni je recimo mnogo pomoglo da olučim da ne skidam ovaj film jer mi je komentar koji je ostavio ''kolega'' kjovo mnogo pomogao. Kad sam pročitao da igraju ili plešu, odmah sam odustao. Ne znam šta im to znači i ne mogu nikako ali nikako da se naviknejm što plešu i pevaju

Pa u vecini je muzika , pa još nešto ono usporeno, itd,  pa i ples, nekad ima manje , nekad više,
Evo tri na prvu tri filma hindi koji su odlični , ne možeš da pogrešiš.
Drishyam ( ovde je izvorni malajalamski, pa možeš i njega)

Na vrh
AlexDeLarge View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AlexDeLarge Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Travanj/Apr.2025 u 11:04
A meni se RRR svideo.
Na vrh
puppet_master View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj puppet_master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Travanj/Apr.2025 u 16:39
Mene malo toga čudi glede svega toga što ljudi vole ili ne vole na filmu, tek na kakvoj mojoj top 238 najdražih filmova, bilo bi prilično onih muzičkih, sa plesom, te klasičnog mjuzikla itsl. Od Hair, preko Cabaret, Singin' in the rain, Victor Victoria, Grease, pa možda i Footloose iz sentimentalnih razloga, sigurno My Fair Lady, Wizard of Oz, American in Paris, ma potrajalo bi ako bih samo polovinu toga nabrajao 😂😂 Indusi su samo zadržali lepotu (ili težnju za istom) muzike i pokreta, ta otkud je to naopako, ima ih svakako i bez toga.

Ažurirao puppet_master - 27.Travanj/Apr.2025 u 17:12
Na vrh
JoxerTM View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj JoxerTM Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Travanj/Apr.2025 u 18:04
Ama u čemu je problem?
Kad film traje 3 ure, oni ubace tu i tamo kakav spot da ljudi u kinu mogu ić' pišat' i zapalit'.

A ako nije u kinu nego doma, šta, ako ste doma nikad ne idete na sranje?
Okej je i to, neka, vaša stvar, ali nemojte mi reći da ne znate kako u VLC-u premotavati naprijed.

Ažurirao JoxerTM - 27.Travanj/Apr.2025 u 18:21
Na vrh
puppet_master View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj puppet_master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Travanj/Apr.2025 u 19:03
Koji sada "mi"? 😂 Ili to persiraš beogradskom, ni Alex ni ja se nismo žalili na mjuzu ni ples, ma još i naglasih da volim mjuzikle, zašto bi neki tamo mi premotavali unapred, to kaži beogradskom, jok "nama" 😋
Na vrh
kjovo View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj kjovo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Travanj/Apr.2025 u 12:24
Ma nije rekao covek da je naopako ali ume da smeta ,i meni isto. Pa ja i crtace ne gledam gde ima muzickih numera ,. To sve sto je Puppet nabrojao sve stoji ali nema toga vise ,mislim Hair,Cabaret ili Grease ,jednom recju fenomenalno. Ali ovo u Indijskim frka napeto tuku i tras odjednom muzika ples,kao da me neko polio hladnom vodom. Ali to je cisto individualno tako samo nek je tih filmova bude i bas dobrih.
Na vrh
jojo385 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj jojo385 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Travanj/Apr.2025 u 13:27
Osobno mislim da osobe sa smanjenim IQ gledaju te Indijske "uratke", kao i Ruske uratke. Gledajući globalno, Hollywood jos uvjek proizvodi filmove raznih ptofila,
raznih kategorija,dok Indijski filmovi gurajuci se u kategoriju "Akcije" prikazuju nestvarne ljudske emocije iz perspektive "zapadnog gledaoca". Drugačiji način života,drugačiji pogledi na zivot u " zapadnom svijetu" ne daje tim filmovima veliku pozornost. Naravno mrzitelji svega sto ima veze sa "slobodnim razmishjanjima" bit ce protiv .
Na vrh
kjovo View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj kjovo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Travanj/Apr.2025 u 14:04
Opet on prica o IQ ,koliko ja vidim decko ti si mrzitelj svega sto nije doslo sa Zapada ,ja i vecina ovde gleda sve sto je dobro ili sto smatraju da je dobro,kako kome odgovara. Ne znam cemu vise vredjanje clanova ciji se ukus ne podudara sa tvojim. E da Joxer kada sampricao opilecim mozgovima na njega se odnosilo,da decko ne shvati pogresno ja sam taj sa pilecim mozgom,moze mi se.
Na vrh
JoxerTM View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj JoxerTM Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Travanj/Apr.2025 u 15:17
👀
Na vrh
Hogar Strašni View Drop Down
Administrator
Administrator
Sujo Veličanstveni

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Hogar Strašni Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Travanj/Apr.2025 u 15:19
Molim za suzdržavanje od ocenjivanja tuđe inteligencije i ostalih generalizacija ljubitelja bilo kojeg žanra, već da se držimo filma u komentarima.
As you journey through life take a minute every now and then to give a thought for the other fellow. He could be plotting something.
Na vrh
kjovo View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj kjovo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Travanj/Apr.2025 u 17:41
Kako to Hogar fino sroči
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <12
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,203 sekundi.