| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
RPG igre |
Odgovori
|
Stranica <123 |
| Korisnik | |
Rea
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Translator
Bobi with boobs Pridružen: 31.Listopad/Oct.2010 Lokacija: Sarajevo Status: Offline Points: 6051 |
Opcije posta
Thanks(1)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 10.Rujan/Sep.2012 u 01:39 |
|
Assassin's Creed RPG igra ?
![]() |
|
|
|
|
![]() |
|
acra
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Active member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 10.Rujan/Sep.2012 u 17:22 |
Assasin Creed 2-Ne znam sve je tu sad relativno sa ovim novim
mixevima- ja bi se složio sa Fir-om što je nju stavio u RPG-igra ima odličnu priču protkanu kroz radnju- i u mnogo navrata moraš doooobrano razmisliti kako ćeš koga roknuti i kada, te složiti svoj život u igrici mislim ds je to rpg element u njoj-ili mi je jednosta- vno bila toliko dobra da je volim ko rpg-ako ništa zbog spletki i scenarija...sory ako je premalo za Rpg |
|
|
kad ja tamo a ono međutm....
|
|
![]() |
|
acra
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Active member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 10.Rujan/Sep.2012 u 23:35 |
Ne znam-možda previše sedih imam-39 godina gazim-možda je
moja generacija i mog uskog kruga prijatelja zastarela AL mi smo nekako igrice pamtili po pamćenju. I igrali ih po igri. Pa kad bi ih završili-ma koliko bile teške-jednostavno bi samo o njoj razmišljali a ne -kad će novi nastavak. Pa kad takvu igricu završiš-čak kad ti neko u Busu-zabije lakat u bubrege-ti ne primetiš. Pa ti dođe da je opet zaigraš.... JEDNOSTAVNO SU IMALE NEŠTO U SEBI ŠTO TE TERALO DA POMISLIŠ DA SI TI ONA MALA KREATURA ŠTO TRČI I HOĆE CILJ OSTVARITI. NIJE BITNO JEL PUCAČINA IL HACK SLASH IL SI POZITIVAC IL NEGATIVAC,IL RPG,FPS.... Do 1999-većina studija za pravljenja igrica bile je u vla- sništvu onih koji su ih i pravili-programera zaljubljenih u svoj posao a pola od njih su bili gameri. I onda su Yenkiji otkrili kolika para tu leži..... Pa su pokupovali te iste prve genije-ukrali ideje i napravili dobar biznis. Igre postale mnogo bolje po grafici,interfejsu -i katastrofa- lno ubrzanije,krvavije-okrutnije.... Čast pojedinima-u većini je mozak bio na odmoru zaslepljen efektima,okrutnosti,nemilosrdnosti.... I ŠTA JA SAD TRAŽIM SA RESIDENT EVIL-U OVOJ PRIČI??? OD PRVOG DO TREĆEG NASTAVKA-DAL JE IKO OVU HORORČINU ZAVRŠIO A OSETIO DA TREBA DA UBIJE BAR 5 LJUDI.... I ŠTA JA SAD TRAŽIM SA ASSASIN CREED 2 U OVOJ PRIČI????? DAL JE IKO ZAVRŠIO ASSASIN CREED 2 -PREPUNU UBISTAVA A OSETIO DA TREBA DA UBIJE BAR 5 LJUDI..... VEROVATNO NIJE..... ZAŠTO-IGRE SU U SEBI IMALE NEKI OSEĆAJ ČASTI I BORBE ZA MAKAR MRVU DOBRA-A USPUT TE NAGONILE DA SI TI ONAJ MALI ŠTO TRČI I KOLJE-TO ZA DOBRO RADI--- Pa si mogo svaku od njih opet odigrati za redom..... danima...... KOLIKO GOD GODINA SI IMO.....17-NPR. AJ NEK NEKO DA SVOME DETETU PROTOTYPE 2 DA ODIGRA SA 17 GODINA DVA PUTA ZA REDOM-PA PUSTI TO SVOJE ISTO DETE U BUS A DA GA SPRAŠE LAKTOM U BUBREGE....... NIJE PITANJE OĆE LI GA UBITI TVOJ MALI ILI MOJ-JEDAN OĆE SIGURNO-I TAJ NEĆE STATI NA JEDNOM......... U NAJBOLJEM ĆE SLUČAJU REĆI:-NE GURAJ SE MATORI DA TI NE BI CREVA SKUPLJALI PO BUSU-A OKOLO NJEGA VRŠNJACI URLAJU: NABODI GA SINE...... Eto zašto assasin creed 2 u rpg-šta ćeš kad uvatiš preko trideset pete mnogo sve drukčije izgleda..... |
|
|
kad ja tamo a ono međutm....
|
|
![]() |
|
papiko
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Banned user
Pridružen: 01.Ožujak/Mar.2009 Lokacija: Serbia Status: Offline Points: 215 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 22.Lipanj/Jun.2016 u 00:21 |
|
Preko stima probajte Defiance "_"
![]() ![]() a uvek je tu i Assassins creed's 4 black flag jedan od boljih delova konacno pravi pirat. :)
|
|
![]() |
|
papiko
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Banned user
Pridružen: 01.Ožujak/Mar.2009 Lokacija: Serbia Status: Offline Points: 215 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 22.Lipanj/Jun.2016 u 00:25 |
|
A generalno stvar ukusa imam druga 37 ima dvoje dece zenu i dlaje cepa svee.. cim dodje kuci sposla a ujdno cuva tu decu.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
Stranica <123 |
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |