Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Rich Flu (2024) |
Odgovori ![]() |
Korisnik | |
AlexDeLarge ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
eXtreme member ![]() Pridružen: 08.Ožujak/Mar.2019 Status: Offline Points: 9166 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Objavljeno: 25.Ožujak/Mar.2025 u 10:25 |
El Hoyo odličan, nastavak sam morao da prekinem, nije išlo, nekako mi je prvi film zaokružen i to je to, malo sam skeptičan po pitanju ovog filma, nisam čitao osim opisa i žanra, ali pogledaću ga, pa izneti utiske, ali ne očekujem ništa poesbno, možda grešim.
|
|
![]() |
|
beogradski ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member ![]() Pridružen: 03.Prosinac/Dec.2011 Status: Offline Points: 59 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Jedno je sigurno, ljudi se poigravaju i kad je film u pitanju pa tako i eksperimentišu, ali ok, tako je kako je i ja to ne mogu da menjam. A što se tiče filma Rich Flu, daću mu šansu, isto tako još uvek nisam gledao niti jedan deo El hoyo i naravno ako prekinem prvi deo, drugom neću ni davati šansu. Samo....Samo neka se režiser ovif filmova pričuva jer Hollywood tako zna bukvalno da iskoristi i sažvaće režisere van njihovog kontinenta da sad ne nabrajam primere ali čim se neko istekne nekim svojim projektom malo drugačijim odmah brže bolje.... I tako dalje, tako dalje....
|
|
![]() |
|
bgvracar ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator ![]() ![]() Pridružen: 28.Srpanj/Jul.2016 Status: Offline Points: 2792 |
Tipičan "style over substance" film, sličan ostvarenjima kao što su "Babylon" i "Megalopolis". Lepi kadrovi, odlična režija, mnoštvo likova i na kraju praznjikava priča. Jedva prelazna ocena i to na konto umetničkog pristupa radnji filma.
Ažurirao bgvracar - 26.Ožujak/Mar.2025 u 22:46 |
|
![]() |
|
beogradski ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member ![]() Pridružen: 03.Prosinac/Dec.2011 Status: Offline Points: 59 |
Jao )))) Pa Babylon a pogotovu Megalopolis mi ne pada na pamet da gledam )))) Ali Rich Flu hocu )))) Barem eto da mu dam sansu ))))
|
|
![]() |
|
Dogen ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Junior translator ![]() ![]() Pridružen: 05.Sijecanj/Jan.2021 Status: Offline Points: 6 |
Dosadan film koji nema veze s naslovom.
|
|
![]() |
|
ar8c ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member ![]() ![]() Pridružen: 06.Kolovoz/Aug.2013 Status: Offline Points: 743 |
Odgledah i ovo, sve u nadi da ću u filmu pronaći makar malo više nego što su na to do sada ukazivale recenzije i komentari. Nažalost, nije se desilo i utisci su vrlo slični, pa ne bih traćio vreme na piskaranje. Ideja je jako dobra, originalna i provokativna, ali je sve to prilično traljavo i jalovo odrađeno u meri da čovek poželi da pobegne pre kraja. Što se poređenja tiče, mogu se složiti da je Megalopolis razočarenje podjednakog kalibra, ali Babylon mi je, poredeći sa ta dva, ponudio osetno više "supstance", koliko god i on bio nesavršen.
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
|
Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |