Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Komentari na filmove
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Rich Flu (2024)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Rich Flu (2024)

Rich Flu

Rich Flu (2024)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Godina:

2024

Žanr:

znanstvena fantastika, triler

Trajanje:

116 min

Režija:

Galder Gaztelu-Urrutia

Scenarij:

Pedro Rivero
, David Desola
, Galder Gaztelu-Urrutia
, Sam Steiner

Glavne uloge:

Lorraine Bracco
  >  Martha
Timothy Spall
  >  Sebastian Snail Sr.
Emilio Buale
  >  Pablo
Lobo Chan
  >  Yi
Richard Sammel
  >  Von Willebrand
Mary Elizabeth Winstead
  >  Laura Palmer
José Luís Madariaga
  >  Matías
Rafe Spall
  >  Toni
Luke Adlam
  >  Redhead Twin 1
Dayana Esebe
  >  Yoleen
Zorion Eguileor
  >  Tomás
César Domboy
  >  Christian
Alexandra Masangkay
  >  Miharu
Jonah Hauer-King
  >  Sebastian Snail Jr.
Diogo Sales
  >  Saulo
Astrid Jones
  >  Alba
Manuel Soro
  >  Italian Official
Dixie Egerickx
  >  Anna

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
AlexDeLarge View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AlexDeLarge Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Rich Flu (2024)
    Objavljeno: 25.Ožujak/Mar.2025 u 10:25
El Hoyo odličan, nastavak sam morao da prekinem, nije išlo, nekako mi je prvi film zaokružen i to je to, malo sam skeptičan po pitanju ovog filma, nisam čitao osim opisa i žanra, ali pogledaću ga, pa izneti utiske, ali ne očekujem ništa poesbno, možda grešim.
Na vrh
beogradski View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj beogradski Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Ožujak/Mar.2025 u 13:15
Jedno je sigurno, ljudi se poigravaju i kad je film u pitanju pa tako i eksperimentišu, ali ok, tako je kako je i ja to ne mogu da menjam. A što se tiče filma Rich Flu, daću mu šansu, isto tako još uvek nisam gledao niti jedan deo El hoyo i naravno ako prekinem prvi deo, drugom neću ni davati šansu. Samo....Samo neka se režiser ovif filmova pričuva jer Hollywood tako zna bukvalno da iskoristi i sažvaće režisere van njihovog kontinenta da sad ne nabrajam primere ali čim se neko istekne nekim svojim projektom malo drugačijim odmah brže bolje.... I tako dalje, tako dalje....
Na vrh
bgvracar View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bgvracar Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Ožujak/Mar.2025 u 20:51
Tipičan "style over substance" film, sličan ostvarenjima kao što su "Babylon" i "Megalopolis". Lepi kadrovi, odlična režija, mnoštvo likova i na kraju praznjikava priča. Jedva prelazna ocena i to na konto umetničkog pristupa radnji filma.

Ažurirao bgvracar - 26.Ožujak/Mar.2025 u 22:46
Na vrh
beogradski View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj beogradski Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Ožujak/Mar.2025 u 17:34
Jao )))) Pa Babylon a pogotovu Megalopolis mi ne pada na pamet da gledam )))) Ali Rich Flu hocu )))) Barem eto da mu dam sansu ))))
Na vrh
Dogen View Drop Down
Junior translator
Junior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Dogen Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Ožujak/Mar.2025 u 00:08
Dosadan film koji nema veze s naslovom.
Na vrh
ar8c View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj ar8c Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Travanj/Apr.2025 u 17:19
Odgledah i ovo, sve u nadi da ću u filmu pronaći makar malo više nego što su na to do sada ukazivale recenzije i komentari. Nažalost, nije se desilo i utisci su vrlo slični, pa ne bih traćio vreme na piskaranje. Ideja je jako dobra, originalna i provokativna, ali je sve to prilično traljavo i jalovo odrađeno u meri da čovek poželi da pobegne pre kraja. Što se poređenja tiče, mogu se složiti da je Megalopolis razočarenje podjednakog kalibra, ali Babylon mi je, poredeći sa ta dva, ponudio osetno više "supstance", koliko god i on bio nesavršen.
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,219 sekundi.