Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Results (2015) |
Odgovori |
Korisnik | |
Danilo-Naissus
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Junior moderator Mολών Λαβέ Pridružen: 04.Sijecanj/Jan.2015 Lokacija: Niš, Srbija Status: Offline Points: 23753 |
Opcije posta
Thanks(0)
Objavljeno: 12.Listopad/Oct.2015 u 05:30 |
Scenario: Andrew Bujalski Žanr: Komedija. Jezik: Engleski Država: Amerika Trajanje: 105 min Cobie Smulders ... Kat Kevin Corrigan ... Danny Giovanni Ribisi ... Paul Danilo Naissus Ažurirao Danilo-Naissus - 25.Listopad/Oct.2015 u 00:56 |
|
Danilo-Naissus
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Junior moderator Mολών Λαβέ Pridružen: 04.Sijecanj/Jan.2015 Lokacija: Niš, Srbija Status: Offline Points: 23753 |
Opcije posta
Thanks(0)
|
Autorski prevod na SRB je završen.
Samo još da ga gramatički, pravopisno, slovno i tehnički proverim i ide na verifikaciju. Verzija filma: 1080p.BluRay.x264.YIFY Item type: MP4 Size: 1,64 GB Trajanje: 01:44:48 h Vel.pozzz. D.N. |
|
Danilo-Naissus
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Opcije posta
Thanks(0)
|
Titl SRB autorski poslat na verifikaciju.
Morao sam da dodam i neke redove koji nisu bili u ENG.srt. (npr.SMS poruke na displeju mobtela) U svakom slučaju, vrlo simpatičan film, radnja smeštena u Ostinu, Texas, mali predah od NY i LA filmova. Ključna reč filma: otvorena komunikacija. Rezolucija 1080p je stvarno pravi užitak za gledanje, vidi se svaka bora Guy Pearce-a. Iako piše da je žanr komedije nisam video ni jedan elemenat komedije. Ovo je klasična realna ljubavna priča sa primesama drame. Real life 100%. Uživajte u ovom prijatnom filmskom ostvarenju. Sve najbolje. Danilo Naissus |
|
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16381 |
Opcije posta
Thanks(1)
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
Danilo-Naissus
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Opcije posta
Thanks(0)
|
Nema na čemu draga Kneginja. Bilo mi je zadovoljstvo.
Zahvaljujem se Gazda Iri (iromafia111), fAzazel, drdamjan i bojanadj na korisnim savetima i komentarima / postovima u Temi "A ovo ću prevesti kao...". Sve najbolje D.N. |
|
Odgovori | |
Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |