Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Komentari na filmove
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Renegades (2017)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Renegades (2017)

Renegades

Renegades (2017)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Godina:

2017

Žanr:

akcija, triler

Trajanje:

106 min

Režija:

Steven Quale

Scenarij:

Luc Besson
, Richard Wenk

Glavne uloge:

Ewen Bremner
  >  Jim Rainey
Andrej Dojkic
  >  Serb Guard #1
Petra Vukelic
  >  Anton's mother
David Masterson
  >  Walt
Slavko Sobin
  >  Partisan leader
Artjom Gilz
  >  Levin's PFC
Chris Theisinger
  >  Sergeant First Class Dubois

Odgovori Odgovori Stranica  <12
Korisnik
Poruka
Stole Haringa View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Stole Haringa Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Veljaca/Feb.2018 u 10:43
  Ono kako Bugari obnašaju Beograd i Srbiju je neponovljivo i neuporedivo.

Na primer, sljivovica plodova rakija.LOL

Prestajem, koga zanima neka odgleda Killing Season pa neka uporedi. Bar će se dobro nasmejati.

Na vrh
jeje cantiq View Drop Down
Banned user
Banned user

jedan fašista manje

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj jeje cantiq Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Veljaca/Feb.2018 u 10:47
Pa je, nakon gluposti najtežeg kalibra ova cura i njezin narod, pa i Simmons osobno djeluju bljedunjavo i anemično..
Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Stole Haringa Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Veljaca/Feb.2018 u 20:57
  Killing Season (2013) je pobedio bar u izboru kelnerice. Kelnerica ima poprsje na kom bi joj Pamela pozavidela a tu je i krstić do pupka. Gnjavolta sa bradom vehabije i srpskim imenom i prezimenom (Emil Kovač) priča bolje srpski od svih Besonovih tuljana zajedno.

Stvarno bled i anemičan film. Ne mora čak ni da se poredi sa drugim iz tog faha.
Na vrh
jeje cantiq View Drop Down
Banned user
Banned user

jedan fašista manje

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj jeje cantiq Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Veljaca/Feb.2018 u 21:00
Meni Emil Kovač malo zavija na ruski...Confused
Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Stole Haringa Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Veljaca/Feb.2018 u 21:20
  Dobro je da je i toliko naučio. Danas sam naleteo na njegovu izjavu koja nije za javnost. LOL

Sećam se da su De Niru prebacivali to što glumi u takvom filmu. To je neka druga priča koja je povezana sa njegovim mladalačkim  putešesvijem po svetu.
Na vrh
bokidante View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bokidante Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Veljaca/Feb.2018 u 17:51
J.K. Simmons je jedino dobro u ovom filmu!
Na vrh
Bob! View Drop Down
Banned user
Banned user

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Bob! Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Ožujak/Mar.2018 u 13:15
Rasističko mrziteljsko govno od filma koje treba zabraniti. Film je pravljen za mentalno zaostale.
Na vrh
beogradski View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj beogradski Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Studeni/Nov.2018 u 16:57
Meni je OK film. Na žalost, ali vidim nekakve komentare upravo vezano za Balkan, ali ja sam gledao film i meni je kao što sam i napisao OK. A ne sad jao napravili su da su ovi ovakvi a ovi ovakvi a oni da su onakvi. Meni je po treći put, film OK.
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <12
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,484 sekundi.