Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Komentari na filmove
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Renegades (2017)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Renegades (2017)

Renegades

Renegades (2017)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Godina:

2017

Žanr:

akcija, triler

Trajanje:

106 min

Režija:

Steven Quale

Scenarij:

Luc Besson
, Richard Wenk

Glavne uloge:

Ewen Bremner
  >  Jim Rainey
Andrej Dojkic
  >  Serb Guard #1
Petra Vukelic
  >  Anton's mother
David Masterson
  >  Walt
Slavko Sobin
  >  Partisan leader
Artjom Gilz
  >  Levin's PFC
Chris Theisinger
  >  Sergeant First Class Dubois

Odgovori Odgovori Stranica  12>
Korisnik
Poruka
angels View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj angels Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Renegades (2017)
    Objavljeno: 17.Studeni/Nov.2016 u 01:02
Renegades

Režija: Steven Quale
Scenarij: Luc Besson, Richard Wenk
Žanr: Akcija, triler

Jezik: Engleski
Država: SAD
Trajanje: ?

Uloge:

J.K. Simmons
Sullivan Stapleton
Ewen Bremner

Tim mornaričkih tuljana otkriva podvodno blago u jednom jezeru blizu Sarajeva.

Ažurirao angels - 15.Rujan/Sep.2017 u 23:38
Na vrh
jeje cantiq View Drop Down
Banned user
Banned user

jedan fašista manje

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj jeje cantiq Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Sijecanj/Jan.2018 u 21:21
Presmiješno. 
Čekam prijevod, možbit su mi neke stvari promaknule...LOL
Na vrh
VladBetMi71 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj VladBetMi71 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Sijecanj/Jan.2018 u 15:22
Dobar film,mada fali skoro pola prevoda,
Na vrh
stvorenje View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj stvorenje Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Sijecanj/Jan.2018 u 20:58
Daj prjevod na engleski, ne na bosanski. Bosanski razumemo al ne engleski
Na vrh
cuperak View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj cuperak Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Veljaca/Feb.2018 u 21:10
kako to da niko ne prevodi ovaj film jos
Na vrh
osman2510 View Drop Down
Senior translator
Senior translator
Kukuruz kokičar iliti Deadpools Ass

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj osman2510 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Veljaca/Feb.2018 u 08:33
Evo ja sam ga najavio. I nemo' slučajno da mi neko uleti sa prevodom. pozz
Na vrh
Banned user
Banned user

jedan fašista manje

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj jeje cantiq Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Veljaca/Feb.2018 u 17:40
Gadjaj patrolni čamac!

Napokon pogledala s prijevodom. 
Mislim da će ovaj film postati moja omiljena trešina, jedan od onih koje gledaš vikendom s prijateljima i čije stupidne dijaloge znaš napamet.

Porodjajne muke stranog glumca koji nastoji pravilno izgovorit jednostavnu rečencu "gadjaj patrolni čamac" neću lako zaboravit, kao ni dilemu oko 300 milijuna dolara, zgodne flićke i "njezinog naroda".
Preglup film, no da nije takav jednostavno ne bi funkcionirao.

...i kao apsolutni vrh:

Ona: Moj narod je očajan, on više ne vidi nikakvog izlaza...

Jedan od njih: Zato je NATO tu, da pomogne! 
AcaNholivud
Na vrh
osman2510 View Drop Down
Senior translator
Senior translator
Kukuruz kokičar iliti Deadpools Ass

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj osman2510 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Veljaca/Feb.2018 u 21:02
Da, ili "Đe ste vi?, Od sada ću pričati samo s tobom."
a žile mu iskaču po vratu dok izgovara. 
A mislim i da se general usrao dok je izgovorio slovo "ž".
I koji narod?
S jedne strane Srbi negativci pri NATO-u,
a onda ostali govore hrvatski i bosanski
i pojma nemaš ko je ko (iliti Ko koga?)
Bitno je samo da su Ameri glavni.
Ko biva mirovna misija,
a pobiše sve okolo.
Nažalost, porazna činjenica je ta,
da su Ameri u toj tzv. Mirovnoj misiji
doista radili šta su htjeli i niko im ništa nije mogao.
Trudio sam se da razumijem 
sve šta su ti stranci (domaći)
u filmu izgovorili, jer za neke i nije bilo
engleskog prevoda. Nažalost, bolje sam
razumio Njemce šta su u pozadini rekli.
Takođe, matematička računica im je genijalna.
Kako od 27 funti puta 2.000 dobije 27 tona,
a u stvari je nešto više od 24 tone.

U svakom slučaju, J.K. Simmons je najjači.
Pokupio je kajmak, kako u filmu,
tako i od filma.

pozz

لا إله إلا الله محمد رسول ا
Na vrh
Banned user
Banned user

jedan fašista manje

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj jeje cantiq Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Veljaca/Feb.2018 u 21:30
J.K. Simmons je jedini pravi, on ne može zajebati ni u smeću.
A ženska je princeza i zbog njezinog naroda sam dvaput gledala film vjerujući da sam nešta bitnoga ispustila...
Nisam.
Na vrh
AlfaStalker View Drop Down
Banned user
Banned user

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AlfaStalker Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Veljaca/Feb.2018 u 22:45
sranje u boji ........ jeftin film bez ikakvog smisla
Na vrh
UroshP View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj UroshP Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Veljaca/Feb.2018 u 01:43
hehe..koji cirkus od filmaloltitloviekipa
Na vrh
Black Raven View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Black Raven Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Veljaca/Feb.2018 u 23:23
Dobar film ali samo toliko. Mnogim ljudima sa ovih prostora se ovo neće dopasti zbog toga jer se radnja filmova dešava na balkanu ( tačnije u Bosni),ali film je stvarno dobar i vredi utrošenog vremena jer ima dosta kvalitetno uradjenenih scena (pogotovo vodene scene) a i priča nije loša.Meni se dopao 6/10.Preporuka
Na vrh
Banned user
Banned user

jedan fašista manje

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj jeje cantiq Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Veljaca/Feb.2018 u 23:27
Za boga miloga, to je Besson, morao nam je nešto dati! 
Barem podvodne scene su OK, priča je preglupa (no u dobrom društvu, kad nemaš drugog posla, može se pogledati i nasmijati glupoj priči i dijalozima) LOLLOL
Na vrh
Wuk86 View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Wuk86 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Veljaca/Feb.2018 u 21:20
Kakvo đubre od filma! Odavno gore sranje nisam gledao, zapravo nekih
30ak minuta koje sam pogledao..
Na vrh
Banned user
Banned user

jedan fašista manje

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj jeje cantiq Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Veljaca/Feb.2018 u 21:34
Pol sata samo?!!
Wuče, u prvih pol sata nema ništa, gledaj do kraja da vidiš što je smeće LOL
Na vrh
Stole Haringa View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj Stole Haringa Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Veljaca/Feb.2018 u 23:52
Originalno postovano od strane Stole Haringa Stole Haringa piše:

Renegades (2017)

Ovo je jedan od onih filmova posle kojih se pitam šta sam to gledao. Holivud više ne može da iznenadi kada štanca filmove koji su uvreda za razum. Holivuđani mi sve više liče na one patološke lažove koji lažu prvo sebe pa onda se posvete bližoj i daljoj okolini. Svi vide da budala laže a ona nastavlja da petlja dok se skroz ne upetlja. Isti slučaj je sa holivuđanima za koje je Rambo postao mala maca. Nije sad svaki vojnik Rambo, Rambo je žena kerovođa, Rambo je njen pas a svi ti ramboidi su dobrotvori. U ovom filmu kelnerica iz Bosne koja se prišljamčila američkim vojnicima nije Rambo, ona je naprasno postala žena žaba. Rambotitis će je uhvatiti u drugom nastavku ako ga bude. Kad bi se Rambo vratio sa svojih rodnih pašnjaka na film bio bi običan šonja. Ne kažem da među holivuđanima čuvenih sedamdesetih godina nije bilo ratnih huškača. Bilo ih je ali su bili mirni i nisu bili skloni preterivanju. Danas su izgubili kompas.

Da se vratim na ovo čudo od filma u kom su samo uniforme autentične. Prvo nisam razumeo kojim jezikom govore i tu je prevodilac preduhitrio događaje pa je sve ubacio u titl. Ne bih se inače snašao jer ovi govore gore od mapetovca Karađorđevića sa Dedinja. Onda su sledile takve scene koje bi bile još besmislenije da su imali veći budžet. Tačno se da primetiti kad Beson interveniše jer ono što je u vodi je najbolji deo filma. Na kopnu je katastrofa ravna Besonovom ugledu koji je nestao kao nevinost na maturi. Gomilu neharizmatičnih likova predvodi Dž.K.Simons koji se dvostruko zeznuo. Pevi put što je prihvatio ulogu, drugi put što nije bio pametan poput svojih kolega koji sklanjaju svoje ime sa spsika glumaca.

Ovo je toliko loše da ću gledati opet samo iz zezanja. Za moje društvo kršoljubaca ovo je skoro pa otkrovenje.

Izvinjavam se zbog dupliranja, ne snalazim se baš najbolje u pretagama.

Ovo gore sam napisao u Dnevniku gledanja filmova i drago mi jie nisam usamljen slučaj. Nije bilo nimalo teško ako se uzme u obzir ekipa koja je stajala iza i ispred kamere. Najpoznatija faca je svakako Beson koji tone dublje od Marka Bara u Velikom Plavom.

Ko je zainteresovan neka odgleda film Kelijevi heroji koji nije remek delo filmske umetnosti. Tema je slična, udruženi američki vojnici u potrazi za nemačkim zlatom napreduju brže nego bilo koja prethodnica. Nema podvodnih čarolija ali zato ima glumaca sa harizmom koja je strana njihovim današnjim kolegama. Simons jedini ovde ima harizmu, on je faca koja osudara od bezoblične mase vojnike koji se razlikuju samo po boji kože.

Da se zahvalim još jednom prevodiocu koji se oglasio na temi. Napisao sam u uvodu zašto.
Na vrh
chiba View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj chiba Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Veljaca/Feb.2018 u 06:39
Kakav je ovo Miki Maus film
Na vrh
Wuk86 View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Wuk86 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Veljaca/Feb.2018 u 18:38
Originalno postovano od strane subrianca subrianca piše:

Pol sata samo?!!
Wuče, u prvih pol sata nema ništa, gledaj do kraja da vidiš što je smeće LOL

Hahahah, iskreno ne smem!LOL
Na vrh
Stole Haringa View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Stole Haringa Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Veljaca/Feb.2018 u 10:26
  U svakom slučaju, ovo čudo je  bolje od  Killing Season (2013).

Ovde su se ispromašivali glede jezika i tome sličnog a to što su uradili u filmu sa Gnjavoltomi De Nirom ne zaslužuje osim smeha nikakav komentar.

Na vrh
Banned user
Banned user

jedan fašista manje

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj jeje cantiq Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Veljaca/Feb.2018 u 10:29
A ne, nema usporedbe s legendom! 
Killing Season ne možeš ponovi sve i da želiš.
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  12>
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,438 sekundi.