| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Remi,bela,poker,itd... |
Odgovori
|
| Korisnik | |||
ddavid14
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
eXtreme member
Pridružen: 27.Sijecanj/Jan.2007 Lokacija: Hrvatska/Klc Status: Offline Points: 1318 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Remi,bela,poker,itd...Objavljeno: 09.Rujan/Sep.2010 u 14:31 |
||
|
Ako je netko za kartanje(remi,bela,poker),neka dođe na "Game Twist"
Treba se registrirat,ako ste već registrirani,upišite ovdje svoj nick pa da se lakše nađemo i da bacimo 1/1 ili 2/2!
Moj nick:ddavid1979
Pozdrav!
|
|||
|
|
|||
![]() |
|||
bojanadj
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
Pridružen: 19.Srpanj/Jul.2009 Lokacija: Novi Sad Status: Offline Points: 31500 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 09.Rujan/Sep.2010 u 14:53 |
||
|
Uh, ja ne smem
...zarazim se svakom društvenom igrom, pa sam naučila da je bolje da ni ne počinjem...igram sa prijateljima preferans "live", ponekad jamb i decu redovno razbijam u "čoveče ne ljuti se" - to mi je više nego dovoljno (na faksu sam se ubijala igrajući belu i užasno mi nedostaje )
|
|||
|
Life isn't about waiting for the storm to pass; it's about learning to dance in the rain...
|
|||
![]() |
|||
ddavid14
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 27.Sijecanj/Jan.2007 Lokacija: Hrvatska/Klc Status: Offline Points: 1318 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 09.Rujan/Sep.2010 u 15:03 |
||
Znam,istina,zarazno totalno,belu i poker najviše igram,ali evo sada počeo i remi,davno sam ga igrao pa da se prisjetim malo,ali nema pomoći,kad jednom kreneš igrat,uh...teško se riješit(zaraza)!
|
|||
|
|
|||
![]() |
|||
Guests
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Divx gost
|
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 09.Rujan/Sep.2010 u 15:56 |
||
Velika šteta što nismo na gomili u reali.Imam želju,ali nisam imao sreće da me neko nauči kako se igra preferans. Bojana,yamb "ponekad" po mogućnosti za pare:4 kolone & sa 5 kockica(varijanta džoker iliti 6 kockica-ubijam vreme s amaterima). Davide,ne ljuti se čoveče,remi i poker na cyberu-nije to to kad ne uživam u sopstvenim blefovima i čitanju sa njuške protivnika. Ažurirao svajcarac78 - 09.Rujan/Sep.2010 u 15:57 |
|||
![]() |
|||
ddavid14
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 09.Rujan/Sep.2010 u 16:02 |
||
Ha,ha...ma kužim ja da nije to to,po kolko je veči gušt igrat u živo nego na kompu,sve ja to kužim,mažem i ja i belu i poker u živo!
Samo sam napisao da ako ima ko zainteresiran(pošto ne možemo uživo igrat)da ovako bacimo i to je to,pa šta nebi bilo zanimljivo da odereš nekog sa foruma!
|
|||
|
|
|||
![]() |
|||
Guests
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Divx gost
|
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 09.Rujan/Sep.2010 u 16:07 |
||
|
Ne igram nikakve igre na kompu,sve je to meni bzvz...i u čuvenom Zynga pokeru na FB jedina opcija koju znam je da decama s liste prijatelja poklanjam žetone...
|
|||
![]() |
|||
bojanadj
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
Pridružen: 19.Srpanj/Jul.2009 Lokacija: Novi Sad Status: Offline Points: 31500 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 09.Rujan/Sep.2010 u 16:12 |
||
|
Uh, lega, "šteta što nismo na gomili u reali" se može svakako tumačiti
![]() ![]() ![]() Ja nikada ništa ne igram u novac (niti skidanje- da odmah preciziram )- nikada se u životu čak ni ne kladim. Igram radi druženja, same igre i dobre zabave, ništa više (tačnije, meni više nego dovoljno )I ja sam dugo tražila žrtve da me nauče da igram preferans i sad sam na moooru konačno našla ![]() |
|||
|
Life isn't about waiting for the storm to pass; it's about learning to dance in the rain...
|
|||
![]() |
|||
ddavid14
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 09.Rujan/Sep.2010 u 16:53 |
||
Taj poker na FB(Zinga),sam jedno vrijeme igrao i ok mi je bilo za ubijanje dosade!Dobro još uvjek ga znam igrat,ali rijetko koji put i ok mi je!
Jamb ne igram,nisam nikad ni igrao,a belu i poker,hm...e pa to bi trebalo u živo bacit i to još u pare,da si malo zaradim love,ali na žalost ne možemo!
|
|||
|
|
|||
![]() |
|||
Dee_Monk
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 18.Studeni/Nov.2009 Lokacija: Nedođija BB Status: Offline Points: 3300 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 09.Rujan/Sep.2010 u 17:38 |
||
|
Najbolji sajt za Bilijar je GameZer,Ima svoj forum (mali i veliki),odrzavaju se turniri!Svaka zemlja ima svoju sobu...bla,bla,bla-Po meni najbolji sajt za Bilijar
|
|||
|
Hajde, Bože, budi drug, pa okreni jedan krug unazad planetu....
|
|||
![]() |
|||
BELI
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Uploader
OZNA SVE DOZNA Pridružen: 01.Listopad/Oct.2005 Status: Offline Points: 2881 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 09.Rujan/Sep.2010 u 22:09 |
||
|
http://hotfile.com/dl/68236667/ac1bace/ZA_BOJU.zip.html Ajde sad.... Bojo, ti delis. Ažurirao BELI - 09.Rujan/Sep.2010 u 22:10 |
|||
|
"All truth passes through three stages. First, it is ridiculed. Second, it is violently opposed. Third, it is accepted as being self-evident."
Schopenhauer |
|||
![]() |
|||
Dee_Monk
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 18.Studeni/Nov.2009 Lokacija: Nedođija BB Status: Offline Points: 3300 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 09.Rujan/Sep.2010 u 22:14 |
||
Ajde da se hvalim.... European Champ.9 Ball igrao za 1/4 i izgubio,ali nema veze evo slike ![]() |
|||
|
Hajde, Bože, budi drug, pa okreni jedan krug unazad planetu....
|
|||
![]() |
|||
BELI
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Uploader
OZNA SVE DOZNA Pridružen: 01.Listopad/Oct.2005 Status: Offline Points: 2881 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 10.Rujan/Sep.2010 u 00:00 |
||
|
Sta bi Bojana, jesi li skinula fajl? Ili izucavas pravila? Od 1000 bula, minimum. |
|||
|
"All truth passes through three stages. First, it is ridiculed. Second, it is violently opposed. Third, it is accepted as being self-evident."
Schopenhauer |
|||
![]() |
|||
ddavid14
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 05.Studeni/Nov.2010 u 15:50 |
||
|
Imam jedno pitanje,ovako,na ovom mom kompu ova stranica
GameTwist - Play Poker, Billiards, Bingo and many more games ... šljaka normalno,dobro ok,kod mene sve štima i na toj stranici igram normalno sve igre,nego idem bratu rihtat isto(njemu je čak problem i registrirat se),ali sam ga ja rego,mislim tražio me da ga registriram da bi mogao igrat(on ima drugi komp u svojoj sobi, moj stari komp iz 2004 spojen preko istog routera) i za internet je njemu ok,njemu služi samo za igre,za "Zinga poker" i takve pizdarije(samo to i igra)!
E sad ja sam njega registriro na ovu stranicu gore "GameTwist" ali izbacuje mi stalno ovo i nemogu igrat ništa od igara nego me jednostavno izbaci sa internete bilo šta da stisnem(debug itd...)!??: Jel zna možda netko u čemu je problem!?!? Hvala!! |
|||
|
|
|||
![]() |
|||
icemaher
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
RIP 12.9.1982.-15.4.2024. Pridružen: 18.Rujan/Sep.2007 Lokacija: Kumanovo MKD Status: Offline Points: 14129 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 05.Studeni/Nov.2010 u 16:56 |
||
|
a preko firefox? Jel ima instalirano javascript, flasplayer, shockwave player, lupam mozda je do toga?
|
|||
![]() |
|||
ddavid14
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 05.Studeni/Nov.2010 u 17:53 |
||
Ajde baš ću pogledat sad,neznam,ali nije preko firefox(IE),a ja ovdje preko firefox idem al mislim da to nema veze,tamo kod njega je XP a ja sam preko Win 7(neznam,mislim da i to nema veze sa tim),al probat ću pogledat za "javascript, flasplayer, shockwave player",šta to bi trebao imat instalirano il !? |
|||
|
|
|||
![]() |
|||
ddavid14
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 05.Studeni/Nov.2010 u 20:35 |
||
|
Sad štima sve,ok je sad,instalirao sam mu "Mozilla Firefox" i "Adobe flash player" i sad radi, sve 5!
|
|||
|
|
|||
![]() |
|||
runawaySB
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator
Kada si tužan, dodaj u košaricu. 🛒 Pridružen: 17.Listopad/Oct.2017 Lokacija: Slavonski Brod Status: Offline Points: 2927 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 10.Rujan/Sep.2020 u 19:00 |
||
Ovo nikad neću zaboraviti...Od kad igram Belu, ovako nešto nisam doživila.. Suprug i ja smo igrali protiv dva šogora, a protiv kojih mi je uvijek bio izazov igrati.. Mene i supruga je teško pobijediti, ali oni su maheri za Belu... ONI SE NISU UPISALI!... i još smo izašli sa 1168 bodova.
![]() |
|||
|
You'll never walk alone (12.5.1991.) (11.5.2013.)
|
|||
![]() |
|||
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |