| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
PS2 i PSP igrice |
Odgovori
|
Stranica 12> |
| Korisnik | ||
Guests
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Divx gost
|
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: PS2 i PSP igriceObjavljeno: 06.Srpanj/Jul.2008 u 14:51 |
|
|
Ok imam pitanje...možda se to nekima čini ko glupo pitanje ali zanima me ...namjeravam kupit ps2... sad da li se mogu igrice psp-a igrati na ps2 ? Pitam ljude oko sebe, kažu mi da se može...ali sad nemaju oni ps2 xD...
|
||
![]() |
||
covjek-men
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member
Pridružen: 13.Lipanj/Jun.2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Points: 7 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 06.Srpanj/Jul.2008 u 14:52 |
|
|
Ne možeš,ja sam probao na frendom ps2
|
||
|
Bolje živjeti 100 godina kao milijunaš nego 7 dana u bijedi
by bob rock |
||
![]() |
||
Guests
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Divx gost
|
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 06.Srpanj/Jul.2008 u 16:45 |
|
|
>< damn, a je li bolje onda kupit psp ili ps2 ?
|
||
![]() |
||
iromafia111
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Administrator
Nabadač engleskog poznat i kao Gazda Pridružen: 05.Ožujak/Mar.2007 Lokacija: Učkurbekistan Status: Offline Points: 72027 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 06.Srpanj/Jul.2008 u 16:56 |
|
|
Bojim se da je odgovor - PS3! Stvar je jednostavna: nakon izlaska PS2 prestale su se proizvoditi igre za PS1 (PSX). Nakon što je Sony ipak dobio mogućnost ugrađivanja "treskalica" u kontrolere za PS3, a ako znamo da su kontroleri za PS3 bežični za razliku od prijašnjih, da PS3 ima hard disk i još mnoštvo dodatnih funkcija, odgovor se nameće sam po sebi.
PSP je "portable" ili prijenosna konzola smanjenih mogućnsti i ne može se mjeriti sa dvojkom i trojkom. |
||
![]() ![]() ![]()
|
||
![]() |
||
Guests
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Divx gost
|
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 06.Srpanj/Jul.2008 u 17:13 |
|
|
hm znači trebala bih kupit ps3 ? Ali...opet...mogu li s ps3 igrat igre od ps2 ?
|
||
![]() |
||
iromafia111
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Administrator
Nabadač engleskog poznat i kao Gazda Pridružen: 05.Ožujak/Mar.2007 Lokacija: Učkurbekistan Status: Offline Points: 72027 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 06.Srpanj/Jul.2008 u 17:17 |
|
|
Normalno, svi Sonyjevi modeli su kompatibilni sa predhodnicima. Pošto još nemam trojku, raspitaj se u dućanu (pogotovo Sonyjevom) oko škakljivih pitanja.
|
||
![]() ![]() ![]()
|
||
![]() |
||
bArCaFaN
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
FoLLoW tHe leAdeR Pridružen: 30.Svibanj/May.2007 Lokacija: Serbia Status: Offline Points: 1830 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 06.Srpanj/Jul.2008 u 17:36 |
|
|
Da, ali je fazon u tome sto su za PS3 igrice skupe k'o djavo, bar u Srbiji... Prosecna igrica kosta od 5000 din. pa na vise ili ti 65 Eura. Kako jos nisu nisu ubacili piratski cip u njega, glupo ga je jos kupovati. Ali Balkan je ovo, krekovace ga oni uskoro...
Mada u Hrvatskoj mozda nije tako, ja vam samo prenosim kakva je situacija kod nas... E da, koliko ja znam, igrice od PS2 ne mogu na PS3 jer PS2 koristi obicne CD-ove, a PS3 BlueRay i nije kompatibilan sa igrama za PS2. Zasto? Da bi ljudi morali da kupuju nove igrice, prosto... Inace imam u radnji PS3 i za igre je naspram PC-ja AVION! Ne moze da se poredi, pogotovo kad ga prikljucis na Sony HD Full televizor!
|
||
|
deUs eSt hOMo
|
||
![]() |
||
iromafia111
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Administrator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 06.Srpanj/Jul.2008 u 17:58 |
|
|
A čemu onda služi HDD u trojci? Zar se na njega ne mogu stavljati igre za dvojku i onda tako pokrenuti? Negdje sam čitao o tome. PS2 uglavnom koristi DVD, osim onih igara na početku koje su bile na CD.
|
||
![]() ![]() ![]()
|
||
![]() |
||
icemaher
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
RIP 12.9.1982.-15.4.2024. Pridružen: 18.Rujan/Sep.2007 Lokacija: Kumanovo MKD Status: Offline Points: 14129 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 06.Srpanj/Jul.2008 u 18:42 |
|
|
trazio sam i ja informacije za PS3 piratske igrice ovo ono, i naleteo na hrvatski forum za PS3, i pitao sam tamo nesto oko toga, poslao mi admin odgovor na to:
Kod pirata moraš pricekati jer nemaju chip vec ce doc hakerska nadogradnja na samo firmware odnosno update na PS3 znaci sve ce se odvijat i preko softwera. |
||
![]() |
||
bArCaFaN
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
FoLLoW tHe leAdeR Pridružen: 30.Svibanj/May.2007 Lokacija: Serbia Status: Offline Points: 1830 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 06.Srpanj/Jul.2008 u 18:47 |
|
Ne mogu 100%, veruj mi... HDD sluzi za smestanje filmova, muzike i sl. kao i na kompu. Poveziv je sa svim i svacim, ima modem za net, ima tastaturu, mis i gomilu dodataka, skoro kao PC!!! |
||
|
deUs eSt hOMo
|
||
![]() |
||
bArCaFaN
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 06.Srpanj/Jul.2008 u 18:52 |
|
Pa da, nisi valjda mislio preko hardvera? Da vade delove i zamenjuju ih drugim? Sve se to sad radi softverskim putem, ali moje misljenje je da je PS3 jos daleko od BEST BUY proizvoda kod nas, iako je u svetu upravo to. Na zalost sto je tako, jer je stvarno VRH. |
||
|
deUs eSt hOMo
|
||
![]() |
||
icemaher
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
RIP 12.9.1982.-15.4.2024. Pridružen: 18.Rujan/Sep.2007 Lokacija: Kumanovo MKD Status: Offline Points: 14129 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 06.Srpanj/Jul.2008 u 19:06 |
|
|
kupio bi PS3 zbog igrice GTA IV i Bourne Conspiracy(predobra je), pa me interesira ovo:
@Barcafan kad ukljucis tastaturu i misa na PS3, dali igrice mozes da igras na PS3 istim postupkom kao kod PC na tastaturu i misa, mislim da znas na sto mislim, kao svaku igru sto igramo na PC... |
||
![]() |
||
BELI
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Uploader
OZNA SVE DOZNA Pridružen: 01.Listopad/Oct.2005 Status: Offline Points: 2881 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 06.Srpanj/Jul.2008 u 19:12 |
|
|
Sta je ovo, postali smo forum igrica? |
||
|
"All truth passes through three stages. First, it is ridiculed. Second, it is violently opposed. Third, it is accepted as being self-evident."
Schopenhauer |
||
![]() |
||
icemaher
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 06.Srpanj/Jul.2008 u 19:18 |
|
|
kao sto mozes da vidis ne spamujem nego pitam gde treba a to je u :
Divx titlovi forum : Igre : Igrice |
||
![]() |
||
bArCaFaN
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 06.Srpanj/Jul.2008 u 19:40 |
|
Pa, za sada ima jako malo igara koje podrzavaju tastaturu i mis, npr. ja znam da recimo Unreal Tournament 3 podrzava. Ali ako malo bolje pogledas, sve igre koje su popularne na PS3 je lepse igrati na dzojstiku, npr. fudbal, kosarka, pa i taj GTA IV, koji sam licno igrao na PS3, i mogu ti reci da je najbolja igrica koju sam u zivotu video... |
||
|
deUs eSt hOMo
|
||
![]() |
||
icemaher
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 06.Srpanj/Jul.2008 u 19:50 |
|
|
Hvala care, za igricu GTA IV do sada nema niko negativno misljenje, svi je hvale, samo steta sto nije izasla za PC... ako si u mogucnosti probaj Bourne Conspiracy - igrica pravljena prema The Bourne Identity sa Matt Damon-om.
|
||
![]() |
||
bArCaFaN
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 06.Srpanj/Jul.2008 u 19:57 |
|
Nema na cemu, verovatno cemo dobiti i tu igricu, pa cemo da isprobamo... A GTA IV je tako odradjena, da je to neverovatno, trebace najmanje mesec dana intezivnog igranja da se obrne. Ili ti, najmanje mesec dana uzivanja. Cuo sam da ce za PC izaci tek krajem godine, ali vredi je cekati. |
||
|
deUs eSt hOMo
|
||
![]() |
||
icemaher
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 06.Srpanj/Jul.2008 u 20:00 |
|
![]() |
||
![]() |
||
BELI
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Uploader
OZNA SVE DOZNA Pridružen: 01.Listopad/Oct.2005 Status: Offline Points: 2881 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 06.Srpanj/Jul.2008 u 20:00 |
|
|
@ice
|
||
|
"All truth passes through three stages. First, it is ridiculed. Second, it is violently opposed. Third, it is accepted as being self-evident."
Schopenhauer |
||
![]() |
||
bArCaFaN
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 06.Srpanj/Jul.2008 u 20:05 |
|
Jeste malo cudno, ali eto... Ako vam je ovde dosadno, uclanite se u Fan Club FC Barcelone, klikom upravo na ovaj link: FC Barcelona FaNcLuB ![]() |
||
|
deUs eSt hOMo
|
||
![]() |
||
Odgovori
|
Stranica 12> |
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |