Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Generalne rasprave i zabava > Igrice
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - PS2 i PSP igrice
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

PS2 i PSP igrice

Odgovori Odgovori Stranica  12>
Korisnik
Poruka
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: PS2 i PSP igrice
    Objavljeno: 06.Srpanj/Jul.2008 u 14:51
Ok imam pitanje...možda se to nekima čini ko glupo pitanje ali zanima me ...namjeravam kupit ps2... sad da li se mogu igrice psp-a igrati na ps2 ? Pitam ljude oko sebe, kažu mi da se može...ali sad nemaju oni ps2 xD...
Na vrh
covjek-men View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj covjek-men Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Srpanj/Jul.2008 u 14:52
Ne možeš,ja sam probao na  frendom ps2
Bolje živjeti 100 godina kao milijunaš nego 7 dana u bijedi

by bob rock
Na vrh
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Srpanj/Jul.2008 u 16:45
>< damn, a je li bolje onda kupit psp ili ps2 ?
Na vrh
iromafia111 View Drop Down
Administrator
Administrator
Nabadač engleskog poznat i kao Gazda

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj iromafia111 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Srpanj/Jul.2008 u 16:56
Bojim se da je odgovor - PS3! Stvar je jednostavna: nakon izlaska PS2 prestale su se proizvoditi igre za PS1 (PSX). Nakon što je Sony ipak dobio mogućnost ugrađivanja "treskalica" u kontrolere za PS3, a ako znamo da su kontroleri za PS3 bežični za razliku od prijašnjih, da PS3 ima hard disk i još mnoštvo dodatnih funkcija, odgovor se nameće sam po sebi.
PSP je "portable" ili prijenosna konzola smanjenih mogućnsti i ne može se mjeriti sa dvojkom i trojkom.
Na vrh
Guests View Drop Down
Divx gost
Divx gost
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Guests Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Srpanj/Jul.2008 u 17:13
hm znači trebala bih kupit ps3 ? Ali...opet...mogu li s ps3 igrat igre od ps2 ?
Na vrh
Administrator
Administrator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj iromafia111 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Srpanj/Jul.2008 u 17:17
Normalno, svi Sonyjevi modeli su kompatibilni sa predhodnicima. Pošto još nemam trojku, raspitaj se u dućanu (pogotovo Sonyjevom) oko škakljivih pitanja.
Na vrh
bArCaFaN View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

FoLLoW tHe leAdeR

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bArCaFaN Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Srpanj/Jul.2008 u 17:36
Da, ali je fazon u tome sto su za PS3 igrice skupe k'o djavo, bar u Srbiji... Prosecna igrica kosta od 5000 din. pa na vise ili ti 65 Eura. Kako jos nisu nisu ubacili piratski cip u njega, glupo ga je jos kupovati. Ali Balkan je ovo, krekovace ga oni uskoro...LOL Mada u Hrvatskoj mozda nije tako, ja vam samo prenosim kakva je situacija kod nas...Wink E da, koliko ja znam, igrice od PS2 ne mogu na PS3 jer PS2 koristi obicne CD-ove, a PS3 BlueRay i nije kompatibilan sa igrama za PS2. Zasto? Da bi ljudi morali da kupuju nove igrice, prosto... Inace imam u radnji PS3 i za igre je naspram PC-ja AVION! Ne moze da se poredi, pogotovo kad ga prikljucis na Sony HD Full televizor!
deUs eSt hOMo
Na vrh
Administrator
Administrator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj iromafia111 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Srpanj/Jul.2008 u 17:58
A čemu onda služi HDD u trojci? Zar se na njega ne mogu stavljati igre za dvojku i onda tako pokrenuti? Negdje sam čitao o tome. PS2 uglavnom koristi DVD, osim onih igara na početku koje su bile na CD.
Na vrh
icemaher View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
RIP 12.9.1982.-15.4.2024.

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj icemaher Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Srpanj/Jul.2008 u 18:42
trazio sam i ja informacije za PS3 piratske igrice ovo ono, i naleteo na hrvatski forum za PS3, i pitao sam tamo nesto oko toga, poslao mi admin odgovor na to:
Kod pirata moraš pricekati jer nemaju chip vec ce doc hakerska nadogradnja na samo firmware odnosno update na PS3 znaci sve ce se odvijat i preko softwera.
Na vrh
bArCaFaN View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

FoLLoW tHe leAdeR

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bArCaFaN Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Srpanj/Jul.2008 u 18:47
Originalno postovano od strane iromafia111 iromafia111 piše:

A čemu onda služi HDD u trojci? Zar se na njega ne mogu stavljati igre za dvojku i onda tako pokrenuti? Negdje sam čitao o tome. PS2 uglavnom koristi DVD, osim onih igara na početku koje su bile na CD.

Ne mogu 100%, veruj mi... HDD sluzi za smestanje filmova, muzike i sl. kao i na kompu. Poveziv je sa svim i svacim, ima modem za net, ima tastaturu, mis i gomilu dodataka, skoro kao PC!!!
deUs eSt hOMo
Na vrh
bArCaFaN View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

FoLLoW tHe leAdeR

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bArCaFaN Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Srpanj/Jul.2008 u 18:52
Originalno postovano od strane icemaher icemaher piše:

trazio sam i ja informacije za PS3 piratske igrice ovo ono, i naleteo na hrvatski forum za PS3, i pitao sam tamo nesto oko toga, poslao mi admin odgovor na to:
Kod pirata moraš pricekati jer nemaju chip vec ce doc hakerska nadogradnja na samo firmware odnosno update na PS3 znaci sve ce se odvijat i preko softwera.

Pa da, nisi valjda mislio preko hardvera? Da vade delove i zamenjuju ih drugim? Sve se to sad radi softverskim putem, ali moje misljenje je da je PS3 jos daleko od BEST BUY proizvoda kod nas, iako je u svetu upravo to. Na zalost sto je tako, jer je stvarno VRH.
deUs eSt hOMo
Na vrh
icemaher View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj icemaher Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Srpanj/Jul.2008 u 19:06
kupio bi PS3 zbog igrice GTA IV i Bourne Conspiracy(predobra je), pa me interesira ovo:
@Barcafan
kad ukljucis tastaturu i misa na PS3, dali igrice mozes da igras na PS3 istim postupkom kao kod PC na tastaturu i misa, mislim da znas na sto mislim, kao svaku igru sto igramo na PC...
Na vrh
BELI View Drop Down
Uploader
Uploader
OZNA SVE DOZNA

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj BELI Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Srpanj/Jul.2008 u 19:12

Sta je ovo, postali smo forum igrica?
"All truth passes through three stages. First, it is ridiculed. Second, it is violently opposed. Third, it is accepted as being self-evident."

Schopenhauer
Na vrh
icemaher View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj icemaher Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Srpanj/Jul.2008 u 19:18
kao sto mozes da vidis ne spamujem nego pitam gde treba a to je u :
 Divx titlovi forum : Igre : Igrice
Na vrh
bArCaFaN View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

FoLLoW tHe leAdeR

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bArCaFaN Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Srpanj/Jul.2008 u 19:40

kupio bi PS3 zbog igrice GTA IV i Bourne Conspiracy(predobra je), pa me interesira ovo:
@Barcafan
kad ukljucis tastaturu i misa na PS3, dali igrice mozes da igras na PS3 istim postupkom kao kod PC na tastaturu i misa, mislim da znas na sto mislim, kao svaku igru sto igramo na PC...

Pa, za sada ima jako malo igara koje podrzavaju tastaturu i mis, npr. ja znam da recimo Unreal Tournament 3 podrzava. Ali ako malo bolje pogledas, sve igre koje su popularne na PS3 je lepse igrati na dzojstiku, npr. fudbal, kosarka, pa i taj GTA IV, koji sam licno igrao na PS3, i mogu ti reci da je najbolja igrica koju sam u zivotu video...
deUs eSt hOMo
Na vrh
icemaher View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj icemaher Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Srpanj/Jul.2008 u 19:50
Hvala care, za igricu GTA IV do sada nema niko negativno misljenje, svi je hvale, samo steta sto nije izasla za PC... ako si u mogucnosti probaj Bourne Conspiracy - igrica pravljena prema The Bourne Identity sa Matt Damon-om.
Na vrh
bArCaFaN View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

FoLLoW tHe leAdeR

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bArCaFaN Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Srpanj/Jul.2008 u 19:57

Hvala care, za igricu GTA IV do sada nema niko negativno misljenje, svi je hvale, samo steta sto nije izasla za PC... ako si u mogucnosti probaj Bourne Conspiracy - igrica pravljena prema The Bourne Identity sa Matt Damon-om.

Nema na cemu, verovatno cemo dobiti i tu igricu, pa cemo da isprobamo... A GTA IV je tako odradjena, da je to neverovatno, trebace najmanje mesec dana intezivnog igranja da se obrne. Ili ti, najmanje mesec dana uzivanja. Cuo sam da ce za PC izaci tek krajem godine, ali vredi je cekati.
deUs eSt hOMo
Na vrh
icemaher View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj icemaher Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Srpanj/Jul.2008 u 20:00
Originalno postovano od strane bArCaFaN bArCaFaN piše:

Cuo sam da ce za PC izaci tek krajem godine, ali vredi je cekati.
e to je super vest!!! Clap
Na vrh
BELI View Drop Down
Uploader
Uploader
OZNA SVE DOZNA

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj BELI Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Srpanj/Jul.2008 u 20:00
@ice

ne prozivam te ja, ne optuzujem te za spam, jednostavno mi je bilo malo cudno da jedina aktivna tema (od zadnje posete) bude tema o igricama...

"All truth passes through three stages. First, it is ridiculed. Second, it is violently opposed. Third, it is accepted as being self-evident."

Schopenhauer
Na vrh
bArCaFaN View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

FoLLoW tHe leAdeR

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bArCaFaN Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Srpanj/Jul.2008 u 20:05
Originalno postovano od strane BELI BELI piše:

@ice

ne prozivam te ja, ne optuzujem te za spam, jednostavno mi je bilo malo cudno da jedina aktivna tema (od zadnje posete) bude tema o igricama...

Jeste malo cudno, ali eto... Ako vam je ovde dosadno, uclanite se u Fan Club FC Barcelone, klikom upravo na ovaj link: FC Barcelona FaNcLuB LOL
deUs eSt hOMo
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  12>
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,235 sekundi.