Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Titlovi.com Vam sa ponosom predstavljaju - filmovi
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Prometheus (2012)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Prometheus (2012)

Prometheus

Prometheus (2012)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Naslov:

Prometej

Godina:

2012

Žanr:

misterij, znanstvena fantastika, avantura

Trajanje:

124 min

Režija:

Ridley Scott

Scenarij:

Damon Lindelof
, Dan O'Bannon
, Ronald Shusett
, Jon Spaihts

Glavne uloge:

Charlize Theron
  >  Meredith Vickers
Guy Pearce
  >  Peter Weyland
Kate Dickie
  >  Ford
Idris Elba
  >  Janek
Vladimir 'Furdo' Furdik
  >  Mercenary 2 (as Vladimir Furdik)
Sean Harris
  >  Fifield
Noomi Rapace
  >  Elizabeth Shaw
C.C. Smiff
  >  Mercenary 3 (as CC Smiff)
Benedict Wong
  >  Ravel
Branwell Donaghey
  >  Mercenary 1
Michael Fassbender
  >  David
Rafe Spall
  >  Millburn
Logan Marshall-Green
  >  Charlie Holloway
Shane Steyn
  >  Mercenary 4
Emun Elliott
  >  Chance

Odgovori Odgovori Stranica  123 6>
Korisnik
Poruka
Rea View Drop Down
Translator
Translator
Bobi with boobs

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Rea Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Prometheus (2012)
    Objavljeno: 23.Prosinac/Dec.2011 u 14:28
Prometheus (2012) - IMDb

Režiser
: Ridley Scott

Žanr
: naučna fantastika

Distribucija
: 8. juni 2012.

Glumci
: Noomi Rapace, Michael Fassbender, Charlize Theron, Idris Elba, 
Sean Harris, Kate Dickie, Logan Marshall-Green, Patrick Wilson

Info
:

Film govori o timu istraživača koji otkriju trag o porijeklu ljudi na Zemlji, što ih odvede na uzbudljivo putovanje u najmračnije dijelove univerzuma. Tamo će voditi strašnu borbu za spas budućnosti ljudske vrste.

http://teve.ba/

Ažurirao Atrahasis - 10.Veljaca/Feb.2016 u 22:18

Na vrh
ghostwheel View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj ghostwheel Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Prosinac/Dec.2011 u 15:16
...a evo i pravog trailera; muzika je spooky...

Come on, you apes. You want to live forever?
Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj ghostwheel Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Veljaca/Feb.2012 u 14:29

Na vrh
Greška View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Greška Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Veljaca/Feb.2012 u 14:55
Uh... jedva cekam ovaj film. Posle 20 godina pauze Ridley strikes again :D

Ažurirao Greška - 29.Veljaca/Feb.2012 u 14:55
Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj ghostwheel Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Ožujak/Mar.2012 u 08:44

Ažurirao ghostwheel - 18.Ožujak/Mar.2012 u 08:45
Na vrh
bojanadj View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bojanadj Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Ožujak/Mar.2012 u 09:44
Ne bih rekla da jedva čekam, ali mogu reći da volim pogledati ovakav film, samo ne mogu da gledam trejler, a da ne mislim na Tuđina/Osmog putnika.
Life isn't about waiting for the storm to pass; it's about learning to dance in the rain...

Na vrh
Salvador View Drop Down
Banned user
Banned user
Vlad Tepeš aka Vlad Nabijač

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Salvador Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 18.Ožujak/Mar.2012 u 09:58
Postoje samo dva filma u ovoj godini koje čekam s nestrpljenjem, a to su Prometheus i The Raid.
Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj ghostwheel Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Ožujak/Mar.2012 u 19:33
...još malo hajpovanja...

Na vrh
mega games View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj mega games Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Travanj/Apr.2012 u 15:51
PS: molim moderatore da obrišu prazan post iznad koji je greškom postavljen

Nedavno je Ridli Skot bio u Parizu sa svojim glumcima da štampi i blogerima predstavi film. Prikazana je petnaestominutna montaža inserata iz filma, ljudi su pali na teme! Biće ovo must watch film ove godine!

Evo i činjenica koje se mogu utvrditi iz dotične montaže:

1. Planeta na kojoj se dešava radnja nije LV-426.

Prometheus se spustio na LV-233 i na njemu je pronašao oštećeni svemirski brod Space Jockey-a. Iako nije LV-426 u pitanju, jasna je veza sa Alien filmskim univerzumom.

2. Vanzemaljski brod se tu nije srušio već je po Ridliju Skotu tu brod prizemljio.

"Kroasan", vasionski brod Space Jockey-a u kome naši junaci pronalaze jaja sa novim facehuggers-ima je došao tu sa određenim ciljem, nije se srušio. U prethodnim Alien filmovima nije bio dat odgovor na ovo pitanje, ovde će se otkriti istina.

3. U insertima se vidi jedan ljigavi monstrum

Montaža prikazuje nakratko (malo) roze čudovište, mešavina raže i slonovske surle, koje očigledno obitava u pećinama planete. Novi facehuggers?

4. Michael Fassbender, android

Dok je u Alienu gledalac filma otkrivao Nostromo zahvaljujući kameri koja je "lutala" hodnicima broda ovde nam android David upoznaje sa Prometheus-om. Na početku ga vidimo kako luta hodnicima broda dok su ostali članovi posade u hiper snu. Poput britanskog majordoma u velikom zamku Fassbender proverava i koriguje podatke na monitorima broda.

5. Prometheus ima posadu od 17 članova

Početak filma počinje titlovima koji nam predstavljaju Prometheus poput Nostroma u prvom Alienu: ime broda, broj putnika, cilj putovanja, misija "nepoznata".

Film će trajati 1H59.

Ne mogu više da čekam, sto mu gromova!!!

Evo i  novih slika iz filma:

Na vrh
Titivillus View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Titivillus Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Svibanj/May.2012 u 17:10
I službeno potvrđeno. Film u distribuciju ide s oznakom . Thumbs Up 

Razlog: “sci-fi violence including some intense images, and brief language.” 

Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj ghostwheel Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Svibanj/May.2012 u 17:17
...to je dobar znak...
Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj mega games Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Svibanj/May.2012 u 15:16
Prevedeni IMAX trejler sa malo drugačijom montažom zvuka i slike. Odličan je!

Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj mega games Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Svibanj/May.2012 u 01:03
Produženi trominutni trejler (sa prevodom)

Na vrh
bojanadj View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bojanadj Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Lipanj/Jun.2012 u 15:18
Posle ovoliko najava, sinoć sam otišla u bioskop, jer smatram da ovakve filmove vredi gledati samo na velikom platnu- sve ostalo je žali Bože. Doduše, nisam išla na 3d projekciju (nisam ljubitelj 3d) i drago mi je inače bih baš žalila za bačenim parama.

Elem, film me razočarao. I to baš, baš, bašOuch U kom smislu? Spor, dosadan, razvučen, površan, površan, površan-do zla Boga površan. U jednom momentu sam toliko zevala da sam se plašila da će me izbaciti sa projekcije LOL

Moje viđenje:
- akcija/adrenalin - 0 bodova, nema je;
- napetost/neizvesnost - 0 bodova - ne postoji;
- horor - 0 bodova - ne postoji ništa zastrašujuće
- likovi -  0 bodova - potpuno i boooolno nerazrađeni, nesimpatični, nepovezani
- radnja - 0 bodova - nerazrađena
- priča - ideja je ok, ali je skroz loše odrađena
- nerealne/nemoguće scene - znam da je ovo NF, ali jedan "događaj" (koji nema veze sa naučnom fantastikom) je toliko vređao inteligenciju da mi je došlo da ekran gađam kokicama, ali su bile mnogo dobre, pa mi bilo žao bacati ih LOL

Strašno. Ja sam se baš baš razočarala. Tuđin je 200 puta bolji, napetiji, razrađeniji... Ovde nit sam se mogla povezati sa pričom, niti sa likovima, niti sa nekom napetošću...Ni sa čim...Unhappy

No, da ne bude da je potpuni užas, rećiću vam da je od nas četvoro što smo sinoć gledali film troje razočarano, a jednom se "baš sviđa film".

Ja jedino mogu da kažem da se vide scene koje su rađene da budu 3d i verujem da je "moćan" osećaj u njima jer deluju fantastično.

Sve u svemu, meni je film daaaaleko od "must-seen", a baš sam mu se radovalaUnhappy

Life isn't about waiting for the storm to pass; it's about learning to dance in the rain...

Na vrh
LEMONZOO View Drop Down
Active member
Active member
Uvijek u pravu.

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj LEMONZOO Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Lipanj/Jun.2012 u 15:25
Ridley Scot je režirao samo prvog Aliena, koji ima i najmanje akcije od svih, tako da je ja i ne očekujem.

Na drugom sajtu sam prolitao da je ovo bolje od Aliena 4 ,ja čekam DVD da pogledam.
Na vrh
bojanadj View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bojanadj Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Lipanj/Jun.2012 u 16:08
Originalno postovano od strane LEMONZOO LEMONZOO piše:

Ridley Scot je režirao samo prvog Aliena, koji ima i najmanje akcije od svih, tako da je ja i ne očekujem.

Ma, ja se više ni ne sećam Tuđina (samo nekih detalja), ali utisak koji pamtim je jači od utiska od filma koji sam sinoć gledala.

Na vrh
sanda84 View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj sanda84 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Lipanj/Jun.2012 u 23:36
ne znan ja se slazem da ovi film ima veze sa alienom sigurno neka radnja prije njega.. uglavnom moramo cekat nastavak ja se nadam da je samo uvod u nesto bolje jer ovo samo po sebi.. ne ne i ne

Ažurirao sanda84 - 13.Lipanj/Jun.2012 u 23:40
Na vrh
LEMONZOO View Drop Down
Active member
Active member
Uvijek u pravu.

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj LEMONZOO Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Lipanj/Jun.2012 u 10:25
Originalno postovano od strane sanda84 sanda84 piše:

ne znan ja se slazem da ovi film ima veze sa alienom sigurno neka radnja prije njega.. uglavnom moramo cekat nastavak ja se nadam da je samo uvod u nesto bolje jer ovo samo po sebi.. ne ne i ne
Nastavak mu je Alien 1Smile
Na vrh
bubba ho-tep View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
brkovi gore, brkovi dole

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bubba ho-tep Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Lipanj/Jun.2012 u 11:36
a baš sam htio ovo pogledat...
Na vrh
bojanadj View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bojanadj Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Lipanj/Jun.2012 u 11:40
Bato, pa ko ti brani LOL

Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  123 6>
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,344 sekundi.