Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Problemi, predlozi, sve u vezi Foruma |
Odgovori ![]() |
Stranica 123 69> |
Korisnik | ||
darije ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Administrator ![]() ![]() Infernal Affairs Pridružen: 16.Veljaca/Feb.2005 Status: Offline Points: 28929 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Objavljeno: 23.Ožujak/Mar.2009 u 16:36 |
|
Drago mi je da smo konačno prešli na novi software, ali ste takođe i sami
svesni i to iz ličnog iskustva, da kada, recimo, instalirate novi
Windows; on je svakako bolji od starog (čista Registry baza, "leti" kao
lud...), ali mu fale sitna i fina i podešavanja kao što je imao vaš
prošli OS. Tako je i ovde na forumu.
Najbitnija stvar je urađena. Sitna i sitnija podešavanja ćemo u radu "štelovati": nešto dodavati, nešto izbacivati... Sve u svemu veliki plus za novi software. Ovde slobodno pišite sve trenutne probleme koji vas "zadese", kako bismo ih provereili i otklonili, a takođe pišite i predloge. One moguće ćemo razmotriti i verovatno usvojiti, OSIM PROMENE SKIN-a. ON OSTAJE CRN I TO JE TO! Pozdrav ljudi i uživajte... ![]() |
||
![]() |
||
![]() |
||
Buki ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of ![]() ![]() Weed Expert Pridružen: 06.Lipanj/Jun.2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Points: 10027 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Pa kao što sam već napomenuo, da se na prvoj (glavnoj) strani foruma vidi kao i prije zadnjih 15-20 aktualnih tema (i naravno veeeliki izbor novih smajlića
![]() Ostalo mi se čini da je sve već ispravljeno ![]() - ubačene aktivne teme. Ažurirao darije - 24.Ožujak/Mar.2009 u 23:59 |
||
![]() |
||
blackpearl ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of ![]() ![]() Pridružen: 23.Kolovoz/Aug.2005 Lokacija: Serbia Status: Offline Points: 5706 |
|
Predlozi :)
Ako sam dobro razumeo ovo što tražiš - sređeno je. Ažurirao darije - 25.Ožujak/Mar.2009 u 01:50 |
||
![]() ![]() |
||
![]() |
||
Buki ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of ![]() ![]() Weed Expert Pridružen: 06.Lipanj/Jun.2008 Lokacija: Rijeka Status: Offline Points: 10027 |
|
E da, još dva pitanja ili prijedloga:
Ako postoji mogućnost da budu veći avatari...
...i da u potpis (signature) stane ipak malo više znakova ![]() Ažurirao Buki-Fiume - 23.Ožujak/Mar.2009 u 22:44 |
||
![]() |
||
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Administrator ![]() ![]() Infernal Affairs Pridružen: 16.Veljaca/Feb.2005 Status: Offline Points: 28929 |
|
To će, ja mislim, teško ići...
Videh novi predlog: bela slova na prvoj strani umesto narandžastih... Ažurirao darije - 24.Ožujak/Mar.2009 u 00:53 |
||
![]() |
||
![]() |
||
Dngy ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of ![]() ![]() BSTD :) Pridružen: 02.Sijecanj/Jan.2004 Lokacija: Croatia Status: Offline Points: 2872 |
|
Ovaj prijedlog s bijelim slovima na naslovnoj strani čak i ja podržavam...
|
||
![]() |
||
bubba ho-tep ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of ![]() ![]() brkovi gore, brkovi dole Pridružen: 03.Sijecanj/Jan.2005 Status: Offline Points: 12367 |
|
meni dobro pasu narancasta, zato su skinovi the way to go...
|
||
![]() |
||
iromafia111 ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Administrator ![]() ![]() Nabadač engleskog poznat i kao Gazda Pridružen: 05.Ožujak/Mar.2007 Lokacija: Učkurbekistan Status: Offline Points: 28500 |
|
Narančaste slova su OK. Osvježuju cijelu stranicu. Znamo da je Darije "grobar". Treba iskoristiti njegovu ljubav za crnom bojom, ali ne treba još i bijela slova za imena rubrika. Neće nas ljudi razlikovati od službene Partizanove stranice.
![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
luka0037 ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of ![]() Zakeralo Pridružen: 04.Ožujak/Mar.2008 Lokacija: Krusevac Status: Offline Points: 6636 |
|
aj pocetna sa nandzarastom i da nekako prodje ali kad udjete u neki deo foruma npr titlovi ono zbijeno sarenilo ubi oci . bolje bi bilo da se vrate boldovana bela slova nego ova malokrvna nandzarasta |
||
![]() ![]() ![]() |
||
![]() |
||
blackpearl ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of ![]() ![]() Pridružen: 23.Kolovoz/Aug.2005 Lokacija: Serbia Status: Offline Points: 5706 |
|
Ako odlucite da stavite belu boju onda barem ostaviti ovu kombinaciju s narandzastom, pa nek bira ko sta oce Kao sto mafija kaze osvezenje je |
||
![]() ![]() |
||
![]() |
||
Buki ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
|
Tako je, i ja to mislim...
![]() |
||
![]() |
||
Buki ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
|
Evo od danas popodne na cijelom forumu je nekako font slova puno veći, jel netko zna u čemu je problem?
![]() Također vidim da se prevelo većina toga ali ove dvije stvari nisu:
(molim da se to ispravi)
![]() |
||
![]() |
||
BELI ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Uploader ![]() ![]() OZNA SVE DOZNA Pridružen: 01.Listopad/Oct.2005 Status: Offline Points: 2858 |
|
Evo i mene.
Kao prvo: Vratiti fontove, staru velicinu i staru boju - BELU. Crno belo je najbolje, iako nisam partizanovac. Ne volim ovo silno sarenilo koje ubija i u oci i u mozak. Ja ovde dodjem da se odmorim od drugog internet sarenila, a sada i ovde sarenilo. Ko na vasaru. Zadrzite vi softver, vratite stari izgled. Od novoga, mogli bi da jednom razlucite jezik, hocete li srpskohrvatski ili engleski jezik. Ne da negde pise NEW , negde PRETRAZI. To mesanje je glupo. |
||
"All truth passes through three stages. First, it is ridiculed. Second, it is violently opposed. Third, it is accepted as being self-evident."
Schopenhauer |
||
![]() |
||
BELI ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Uploader ![]() ![]() OZNA SVE DOZNA Pridružen: 01.Listopad/Oct.2005 Status: Offline Points: 2858 |
|
Evo Buki me je pretekao i zapazio istu stvar, a ja samo da se nadovezem na dragu Vedderku da se sredi razmak izmedju redova. I velicina slova.......brate milismanji nismo u gerontoloskom centru. Nosimo cvikere ali nismo coravi......to je samo estetski
![]() |
||
"All truth passes through three stages. First, it is ridiculed. Second, it is violently opposed. Third, it is accepted as being self-evident."
Schopenhauer |
||
![]() |
||
Buki ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
|
Što se tiče ovih (trenutno narančastih) slova pošto neki žele bijele neki narančaste itd...
Mislim da bi barem za njih (samo za ta slova) trebalo uvesti mogućnost raznih boja, a ovo ostalo neka bude crno-bijelo kako ste i najavili da će biti...
Mislim da je to itekako moguće, a i svi bi tada bili sretni i zadovoljni...
![]() |
||
![]() |
||
BELI ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
|
Evo, Buki i ja pokrecemo peticiju da se uradi ovo sto Buki rece.
Da se napravi jedan, klasican skin za nas koji to zelimo, i drugi, sareni za ostale, pa neka izabere ko sta zeli. Ako je ovo najjednostavniji skin, ovaj default, jebga. Propala stvar..... Dalje, kada kliknem negde unutar stranice, ma gde. Obavezno se selektuje neki post ili neki link. Nema vise hiperlinkvanja i umetanja teksta? Ispravite to molim vas........i smanjite ova slova. Kod mene su na jedinici pa mi je krupno. Bas krupno! Dalje, kada se odgovara, moze li se ubaciti opcija da se ispod odgovora vide postovi, da bi se mogli osvrnuti na njih. Upisati nesto sto smo hteli da upisemo i odgovoriti ljudima, a ne da moramo samo na quick replay kako bi videli iznad sta se pise i o cemu se pise......... Ajd, u nadi da cete jedan deo srediti, pozdravljam vas. Pozdrav svima najvise onima koji budu ovo citali i pokusavali da dokuce sta sve treba.......... Ažurirao BELI - 24.Ožujak/Mar.2009 u 18:07 |
||
Schopenhauer |
||
![]() |
||
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
|
Prevod bi trebao biti gotov do petka. Ovo za odgovor, što reče BELI je zanimljivo i korisno...
Za skin će biti povuci potegni - videćemo nešto već... Ovo ne razumem baš:
Ažurirao darije - 25.Ožujak/Mar.2009 u 01:58 |
||
![]() |
||
![]() |
||
cudak_31177 ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of ![]() ![]() Seljačine U Splačine!!! Pridružen: 21.Sijecanj/Jan.2008 Lokacija: Ivanjica Status: Offline Points: 11764 |
|
Dođem večeras kući sa puta, kad ono prijatno iznenađenje: poslednjih nekoliko postova vidljivo na prvoj strani. Odlično, hvala za to. Sad mi forum izgleda normalnije. Samo još da pocrni, i biće fenomenalno.
|
||
|
||
![]() |
||
BELI ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
|
Tako je cudak, da pocrni!!!!!!!!
Black and white, ...... kako bese ona pesma od Trottera? |
||
Schopenhauer |
||
![]() |
||
cudak_31177 ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of ![]() ![]() Seljačine U Splačine!!! Pridružen: 21.Sijecanj/Jan.2008 Lokacija: Ivanjica Status: Offline Points: 11764 |
|
Uh ne znam to...ali može "Paint it black", ili "Back in black"? Imali smo predloge pre neki dan, samo čekamo egzekutora da ga uvalja u mastilo, i zbogom šugave boje
![]() |
||
|
||
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica 123 69> |
Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |