| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
problemi kvacica ! |
Odgovori
|
| Korisnik | |
player12
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
member
Pridružen: 04.Sijecanj/Jan.2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Points: 9 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: problemi kvacica !Objavljeno: 04.Sijecanj/Jan.2008 u 23:13 |
|
Imam problema sa citanjem titla sa kvacicama.
posto ih ja nemam kao software u hrv tipkovnici sumnjam da je to razlog da ga nemam i na kompu pod title. Koristim POWER DVD, MPLAYER ali ni jedan ne prihvati Z D C, a S svi prihvate, tamo gdje su ostala slova sa kvacicama on pusti prazno i preskoci, ili stavi _ ? jel znate mozda zasto? bio bih veoma zahvalan posto nisam bas neki od tih programa. I zanima me zasto netko uploada title pod HRV zastavom a onda je Srpski prijevod? POZZ I HVALA! |
|
![]() |
|
darije
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Administrator
Infernal Affairs Pridružen: 16.Veljaca/Feb.2005 Status: Offline Points: 38972 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 05.Sijecanj/Jan.2008 u 03:01 |
|
Verovatno ti je problam u samim player-ima (da ne računam PowerDVD, koji mi je nekako samo za DVD-je) ili u fajlu sa prevodom.
Prva opcija: u player-ima pronađi (nije u svima baš identično, ali suština je ista) subtitle, pa imaš negde font pa imaš script, e tu podesi ili Eastern european ili central european. Takođe, moja ti je preopruka da koristiš ili ViPlay ili BS Player ili KMPlayer.... Druga opcija: možda sam prevod nije pisan sa slovima koja imaju kvačice.... |
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |