Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > SAJT I FORUM > Predlozi, pitanja, problemi, kritike...
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Problem sa prevodom
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Problem sa prevodom

Odgovori Odgovori
Anketno pitanje: Gde grešim?
Izbor Glasova Statistika ankete
2 [100,00%]
0 [0,00%]
Ne možete sudjelovati u ovoj anketi

Korisnik
Poruka
Ivana Nirvana View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Ivana Nirvana Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Problem sa prevodom
    Objavljeno: 05.Srpanj/Jul.2015 u 09:13
Imam problem sa prevodom...naime ja sam prevela petu epizodu jedne serije ali kada sam je poslala ispostavio se engleski prevod kao da ništa nisam uradila.Kod mene je bilo sve ok,ali sad neće.Gde sam pogrešila?
Na vrh
LjubicaSP View Drop Down
Moderator
Moderator
upir translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj LjubicaSP Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Srpanj/Jul.2015 u 11:40
Po svoj prilici si greškom postavila engleski titl. Nadam se da prevod i dalje imaš u kompjuteru. Proveri i postavi ga ponovo Smile
Trebalo bi da program u kome radiš podesiš tako da automatski sačuva prevod (npr. SW settings/save najbolje na 1 minut). Ukoliko si zaboravila da sačuvaš... nadam se da se to nije dogodilo. U svakom slučaju, čuvaj kopije prevoda u nekom posebnom folderu ili na drugoj particiji, sve dok ne budeš sigurna da je sve u redu i titl postavljen kako treba. Većini nas se dešavalo u početku da ceo rad propadne zbog nestanka struje ili nekog kvara. Nemoj da te to obeshrabri. Osim toga, neophodno je da pogledaš film sa svojim prevodom i ispraviš greške.
Očekujemo nove prevode i dobro nam došla welcome
Na vrh
Ivana Nirvana View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Ivana Nirvana Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Srpanj/Jul.2015 u 12:10
Havala 😄 pogledacu nadam se da je tu negd😄 ako nije problem imam jos jedno pitanje?Gde mogu da pitam ko zeli da zajdno podelimo i prevedemo seriju?
Na vrh
LjubicaSP View Drop Down
Moderator
Moderator
upir translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj LjubicaSP Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Srpanj/Jul.2015 u 13:28
Najavi seriju u Titlovi koji će se uskoro pojaviti-opšta i pitaj ima li zainteresovanih.
Sad ima malo ljudi na forumu, ali čak i da se niko ne javi, nigde ne žuriš Smile
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,188 sekundi.