| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
prijevodi na dvd-r filmovima |
Odgovori
|
| Korisnik | |
outside
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Translator
Joe Purdy - music legend Pridružen: 16.Travanj/Apr.2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Points: 6250 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: prijevodi na dvd-r filmovimaObjavljeno: 04.Studeni/Nov.2009 u 11:07 |
|
Pozdrav lege,,do sad sam gledao filmove na monitoru,
ali sad sam malo poželi oopet gledati filmove na većem tv-u,jer imam i kućno kino i tak,uglavnom ugođaj je bolji.. e sad bi ja skinuo dvd-r filmove pa stavio u dvd player (koji ne podržava obične divx filmove) i krenuo gledati ,,ali problem je u tome što ne znam staviti prijevod na skinuti film,npr skinuo bi film Public.Enemies.2009.PAL.DVDR-DrSi, film u sebi već ima naljepljene prijevode Engleski,Francuski,Španjolski ...e sad me zanima kako da stavim ove tu naše prijevode sa sajta na taj film,da li je to moguće,ako je molio bi nekoga da mi objasni kako se to radi ...hvala puno...pozdrav
Ažurirao outside - 04.Studeni/Nov.2009 u 11:08 |
|
![]() |
|
icemaher
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
RIP 12.9.1982.-15.4.2024. Pridružen: 18.Rujan/Sep.2007 Lokacija: Kumanovo MKD Status: Offline Points: 14129 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 04.Studeni/Nov.2009 u 11:28 |
|
Pa brate, ovde sve ima, kako ovo nisi video:
Uputstva Dodavanje prevoda na DVD (VIDEO_TS) Uputstvo za Ubacivanje prevoda na DVD Ažurirao icemaher - 04.Studeni/Nov.2009 u 11:29 |
|
![]() |
|
outside
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator
Joe Purdy - music legend Pridružen: 16.Travanj/Apr.2008 Lokacija: Croatia Status: Offline Points: 6250 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 04.Studeni/Nov.2009 u 11:58 |
|
ma znao sam da ima,ali promaklo mi,,događa se
hvala ti..
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |