Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Filmovi i serije
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - PRIJEVOD  ZA BOSTON LEGAL
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

PRIJEVOD ZA BOSTON LEGAL

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
Cera View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Cera Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: PRIJEVOD ZA BOSTON LEGAL
    Objavljeno: 25.Sijecanj/Jan.2010 u 15:38
Skinuo sam sa torrent.org komplet 5 sezona BOSTON LEGAL.

Kako mi ne ide engleski, imao sam gorak zalogaj s prijevodima,naime ni jedan prijevod ne odgovara za seriju. Proveo sam oko mjesec i pol za kompom dok nisam sredio prijevode.
Neke od njih sam rezao u 50 i više .sub djelova i na kraju spajao u cjelu .srt datoteku.

SAD:
1. Ja bi rado uplodao prevode iako sam uložio truda da nebude UZALUD

2. To mi nije problem,nego me zanima ima li interesenata za te prevode

i pod

3. Najvažnije je da dobim odobrenje od glavnih članova kako nebih dobio BAN, jer uz taj vražji posao gdje god je bio prevodioc maknut je s liste.

Pričekat ću oko tjedan dana da vidim rekcije , pa ako tako nešto bude odobreno sljedi objava svih 5 sređenih sezona !!!
Na vrh
Kneginja View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Kneginja Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Sijecanj/Jan.2010 u 15:57

Prije uploada titlova, molim procitaj PRAVILA ZA POSTAVLJANJE TITLOVA

Ukliko su tvoji titlovi drugaciji od postojecih na sajtu (napisi verziju) i sadrze potpis prevodioca,

bice odobreni.

Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
Na vrh
Cera View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Cera Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Sijecanj/Jan.2010 u 17:11
Prijevodi nažalost večina je imala prevoditelja neki nisu, koji jesu imali pisalo je preveo CRNI NIKO,skinuto sa Prijevodi Online svih 5 sezona , ja sve izbrisao i preradio sve prijevode rezajuči na 2 minutni fajl i tako krpio u cjelinu. Prevodioc svagdje izbrisan.Šta sada da uradim kako bi mogao objavit.
 Važno mi je samo da trud bude za večinu ne samo mene.
Na vrh
icemaher View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
RIP 12.9.1982.-15.4.2024.

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj icemaher Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Sijecanj/Jan.2010 u 17:40
Pa fino lepo ubaci titl po titl u Subtitle Workshop, ides na zadnji red, pritisnes insert, ubacis tekst Preveo: taj i taj, podesis vreme za taj potpis i snimis ponovo titlove. Kad sve to zavrsis za svaki titl da ima original potpis, sve to spakujes za tu sezonu i postavi na sajtu i bice bez problema odobreno. Uvek gledajte da skinete ono sto vec je prevedeno, tojest ako je prevedena cela sezona u hdtv verziji onda tu i verziju trazi, mora da je ima negde ili po torentima ili po warez foruma. Ako skines dvdrip neke serije a titlovi su za hdtv imaces muke za svaku epizodu. Meni puuuno serija cekaju na hdd za podesavanje i jednostavno sam ih pogledao podesavajuci dok gledam u bsplayer... Nemam nameru da podesavam sve iz pocetka, mislim na NCIS, Criminal Minds pa i dexter nekoliko epizoda... Sve cu da izrezem pa ako se nekad pojave titlovi samo cu prekopirati video fajlove i opet izrezam uz titlove.Big smile
Na vrh
Cera View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Cera Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Sijecanj/Jan.2010 u 17:49
HVALA !!!

Biće još malo posla oko svakog prijevoda kad ponovo uspijem uhvatit, 2 - 3 dana fore srediću i objavit.

Prijevodi za hd rip sa zabranjenilinkovizapirateriju.com ne odgovoaraju ni jedan, ali je dobra kvaliteta slike tako da ću ipak kroz neko vrijeme upisat prevoditelja  i stavit na sajt.

Pozdrav  Wink

Ažurirao icemaher - 25.Sijecanj/Jan.2010 u 18:12
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,297 sekundi.