Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
PRIJAVA POGREŠNO POSTAVLJENIH EPIZODA SERIJA |
Odgovori ![]() |
Stranica 123> |
Korisnik | |
mahoni ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Administrator ![]() ![]() štap i šargarepa Pridružen: 07.Prosinac/Dec.2006 Lokacija: odmah iza ćoška Status: Offline Points: 6259 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Objavljeno: 06.Prosinac/Dec.2014 u 22:32 |
Prilikom višegodišnjeg postavljanja epizoda pojedinih serijala dolazilo je do propusta. Dokumentarne serije su isto serije i tako bi trebale da budu postavljene. Nije samo u pitanju greška naših prevodilaca i administracije već je podosta pomogla i neažurnost i netačnost IMDB-a, koji i nama služi kao osnovni izvor informacija. Zamolili bi vas da ako uočite bilo koju pogrešno postavljenu epizodu, bilo kog serijala, vaše zapažanje ostavite ovde. Napišite koja je serija u pitanju i koja epizoda, ili još bolje ostavite link te epizode. Hvala unapred |
|
Bolje živeti jedan dan kao lav, nego ceo život kao miš
|
|
![]() |
|
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Administrator ![]() ![]() štap i šargarepa Pridružen: 07.Prosinac/Dec.2006 Lokacija: odmah iza ćoška Status: Offline Points: 6259 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Spisak serijala za sređivanje: 1. Ažurirao mahoni - 09.Prosinac/Dec.2014 u 22:18 |
|
|
|
![]() |
|
rambo975 ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator ![]() ![]() Pridružen: 16.Sijecanj/Jan.2013 Lokacija: Mate'vac Status: Offline Points: 1230 |
prevod epizode 2
Orbit: Earth's Extraordinary Journey vežite sa serijom (samo treba da se doda prefiks BBC) Hvala Sređeno Ažurirao mahoni - 10.Veljaca/Feb.2015 u 20:49 |
|
![]() |
|
LjubicaSP ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Moderator ![]() ![]() upir translator Pridružen: 08.Kolovoz/Aug.2010 Lokacija: Beograd Status: Online Points: 20534 |
Sada sam postavila BBC Blink A Horizon Guide to the Senses
http://titlovi.com/titlovi/bbc-horizon-blink--a-horizon-guide-to-the-senses-206274/ kako sam znala i umela ![]() a sad nema poster. Broj epizode sam izmislila jer nemam pojma koja je po redu. Samo znam da je 99 sezona. Molim vas da to rešite bolje od mene ![]() Mahoni, izvini za deranžman i hvala unapred |
|
![]() |
|
Movie Master ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of ![]() ![]() Matori laf 21.03.1957. - 02.11. 2017. Pridružen: 24.Svibanj/May.2006 Lokacija: Na korak do... Status: Offline Points: 5669 |
Sređeno. Podatke o kompletnim "horizon" izdanjima imaš na Wiki...
a ova je pod br. 1 - Special editions |
|
[IMG]https://static.titlovi.com/images/forum/c0c15cb3-8c27-43b4-8191-b40e80cc1c63.gif"> [IMG]https://static.titlovi.com/images/forum/13ec823a-3e48-4045-a057-5a0055286525.gif">
|
|
![]() |
|
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Moderator ![]() ![]() upir translator Pridružen: 08.Kolovoz/Aug.2010 Lokacija: Beograd Status: Online Points: 20534 |
Gledala sam, nije da nisam, ali nisam videla
![]() Samo, tu stoji da je epizoda 72, a ne 73 ![]() Na spisku Horizona ima još emisija 99 sezone, npr. http://titlovi.com/titlovi/bbc-horizon-the-final-frontier--a-horizon-guide-to-the-universe-194960/ Možete li da u 99 sezonu dodate i ovu? Ovako je niko neće naći. Ažurirao LjubicaSP - 01.Travanj/Apr.2015 u 22:50 |
|
![]() |
|
rambo975 ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator ![]() ![]() Pridružen: 16.Sijecanj/Jan.2013 Lokacija: Mate'vac Status: Offline Points: 1230 |
![]() |
|
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Molim da stavite u 99 sezonu i epizodu 72
http://rs.titlovi.com/prevodi/bbc-horizon-blink--a-horizon-guide-to-the-senses-206274/ |
|
![]() |
|
AnGeL_17 ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator ![]() ![]() aka DeMon_17 Pridružen: 14.Sijecanj/Jan.2010 Lokacija: Св. Николе -МКД Status: Offline Points: 757 |
Na ovaj titl pogresno je sezona 1 ne 8 sezona:
http://titlovi.com/titlovi/the-lizzie-borden-chronicles-209255/
|
|
![]() |
|
NaEdenCovekBratMu ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Administrator ![]() ![]() Eden/Zeleni/Šon Bin/Bogomoljka/Mutivoda Pridružen: 02.Srpanj/Jul.2011 Lokacija: Titluša Donja Status: Online Points: 22034 |
Treba sezona 1 ili sezona 8? Malku nejasno si go postavil prašanjeto.
![]() Pišuva sezona 1. |
|
![]() |
|
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Angel, moraš da mi pojasniš tvoje pitanje. Prevod je obeležen kao 8 epizoda 1 sezone, a ne obratno. |
|
|
|
![]() |
|
NaEdenCovekBratMu ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Administrator ![]() ![]() Eden/Zeleni/Šon Bin/Bogomoljka/Mutivoda Pridružen: 02.Srpanj/Jul.2011 Lokacija: Titluša Donja Status: Online Points: 22034 |
Proverio sam u titlu, i piše da je reč o epizodi 8 iz prve sezone.
![]() Neko je valjda popravio i zaboravio da napomene, pa je nastala mala zbrka. ![]() A i mislim da ne bi bilo moguće da neka serija započne ove godine i da ima 8 sezona. ![]() |
|
![]() |
|
vekyizveky ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator ![]() ![]() Pridružen: 21.Listopad/Oct.2009 Lokacija: Srce Slavonije Status: Offline Points: 87 |
Molim nekog da ispravi upravo uploadne epizode Third Watcha. Nije sezona 2 nego 5.
Radi se o 19, 20, 21 i 22. epizodi. Ispričavam se zbog pogreške i unaprijed hvala. Sredjeno, hvala. Ažurirao Kneginja - 18.Prosinac/Dec.2016 u 23:46 |
|
11. Božja zapovijed: Ne ukradi više nego što možeš ponijeti!
|
|
![]() |
|
hoblito-veliki ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member ![]() ![]() Pridružen: 19.Svibanj/May.2014 Lokacija: Karlovac Status: Offline Points: 24 |
Ovaj je titl naveden kao Black Mirror - sezona 3, epizoda 1. Zapravo je u pitanju Black Mirror 2014 Christmas Special. Molim ispravak jer čini mi se da ovo zbunjuje i same prevoditelje, naime dosad su prevedene treće i četvrta epizoda 3. sezone, ali prijevoda prve i druge epizode još nema. Hvala!
|
|
![]() |
|
ameo02 ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator ![]() ![]() Pridružen: 22.Srpanj/Jul.2013 Lokacija: HR Status: Offline Points: 611 |
To uopće ne zbunjuje prevoditelje. Prevoditelji prevode ono što žele,
kad žele, kako žele. I sami odlučuju. Jer ih nitko ne plaća za to. Black mirror je serija sa zasebnim pričama. Kao da su različiti filmovi. Tako da ako mi se svidi San Junipero, prevest ću San Junipero, a ostalo neću, jer još nisam sve ni pogledao. Bude netko drugi valjda. Kom će se svidjet ostalo. |
|
![]() |
|
![]() |
|
hoblito-veliki ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member ![]() ![]() Pridružen: 19.Svibanj/May.2014 Lokacija: Karlovac Status: Offline Points: 24 |
Cijenim i poštujem. Naprosto sam želio ukazati na to da kad bih ja bio prevoditelj i vidio da postoji titl na kojem piše Sezona 3, epizoda 1, ne bih to prevodio. Hvala na ispravku.
|
|
![]() |
|
Malamadre ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member ![]() ![]() Pridružen: 30.Listopad/Oct.2015 Status: Offline Points: 32 |
Ne znam gde da prijavim gresku, pa cu ovde. :D
Prevod za seriju Sherlock Sezona 4 Epizoda 3 je na engleskom, a trebao bi da bude na hrvatskom.
|
|
Seks je jedan od devet razloga zasto bismo se trebali reinkarnirati. Ostalih osam nisu vazni.
|
|
![]() |
|
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Nije greška, to je engleski transkript na osnovu koga će neko uraditi prevod ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
Malamadre ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member ![]() ![]() Pridružen: 30.Listopad/Oct.2015 Status: Offline Points: 32 |
Video sam da je izbacen na hrvatskom, i skinuo sam, a ono engleski, pa sam zato napisao greska. :)
|
|
Seks je jedan od devet razloga zasto bismo se trebali reinkarnirati. Ostalih osam nisu vazni.
|
|
![]() |
|
Wekky17171 ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator ![]() ![]() Pridružen: 27.Veljaca/Feb.2015 Lokacija: Đakovo Status: Offline Points: 8 |
Pozdrav
Prijevod za Prison Break: Sequel - S01EP01, greškom je postavljen pod sezonu 5. Molila bih nekoga da to ispravi, hvala unaprijed i isprike na pogrešci ![]() |
|
Samo veliki igrači znaju koliko koštaju mali potezi...
|
|
![]() |
Odgovori ![]() |
Stranica 123> |
Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |