| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Predlog za filtriranje |
Odgovori
|
| Korisnik | |
CSInvestigator
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Translator
Lady Justice Pridružen: 01.Sijecanj/Jan.2010 Lokacija: Mesto zločina Status: Offline Points: 11287 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Predlog za filtriranjeObjavljeno: 28.Studeni/Nov.2011 u 17:28 |
|
Pretpostavljam da je u toku uvođenje opcije filtriranja titlova i ne znam kako ste planirali da to ispadne, ali imam predlog da se barem za jezike omogući "čekiranje kvadratića"... Znači, imamo u ponudi hrvatski, srpski, ćirilica, slovenski, bosanski, makedonski i engleski, od kojih svaki ima svoj kvadratić. Kad hoću da skinem prevod za neki film, čekiram npr. hrvatski, srpski i bosanski i izbaci mi rezultate za sva 3 jezika... Ili npr. samo makedonski, i dobijem rezultate samo za taj jezik... Ako me neko ne razume, navodim kao primer sajt tehnomanije, izbor laptopa između ponuđenih - http://www.tehnomanija.rs/katalog/laptop-netbook-racunari. Kao što vidite sa leve strane, postoji filtracija prema robnim markama, veličini ekrana, procesoru, brzini procesora itd. E, ja predlažem isto to za jezike, a možda i za još neku opciju...
|
|
Your soul could never grow old, it's evergreen
|
|
![]() |
|
Dibidus41
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
bvb 1 - 5 juve Pridružen: 04.Studeni/Nov.2011 Lokacija: Novi Sad Status: Offline Points: 1019 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 28.Studeni/Nov.2011 u 17:41 |
|
A mogla bi se tu nabudŽit' i varijanta koju imaDete kad se ulaže prevod...malKo doraditi. Ono...Film, Serija, Dokumentarac...Pa ako čuknem seriJal, ponuda za sezonu, epizodu... p.s. naraVske, ovo š'o CSIaJ reče, ide sledeČe... Ažurirao Dibidus41 - 28.Studeni/Nov.2011 u 17:42 |
|
![]() |
|
nikolica067
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member
Pridružen: 06.Studeni/Nov.2008 Lokacija: Serbia Status: Offline Points: 1 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 01.Prosinac/Dec.2011 u 02:22 |
|
nemoj zaboraviti kvadratic za ocenu prevoda
|
|
![]() |
|
davorf
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member
Pridružen: 22.Studeni/Nov.2011 Lokacija: Sarajevo Status: Offline Points: 2 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 07.Prosinac/Dec.2011 u 15:29 |
I pored izbora za sezonu i epizodu, bilo bi dobro da se mogu pretrazivati kompleti prevoda po sezonama (npr. sezona 1 - sve epizode), s tim da bi onda vjerovatno trebalo omoguciti neki flag kod uploada, da se radi o kompletnoj sezoni. |
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |