Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Uvod > Novi članovi
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Pozdrav svima!
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Pozdrav svima!

Odgovori Odgovori Stranica  <12
Korisnik
Poruka
NaEdenCovekBratMu View Drop Down
Administrator
Administrator
Eden/Zeleni/Šon Bin/Bogomoljka/Mutivoda

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj NaEdenCovekBratMu Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Lipanj/Jun.2017 u 00:18
Pogotovo treba da strepiš od Cersei, još ti nije zaboravila "krađa identiteta". LOL
Na vrh
puppet_master View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj puppet_master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Lipanj/Jun.2017 u 00:33
Originalno postovano od strane NaEdenCovekBratMu NaEdenCovekBratMu piše:

Pogotovo treba da strepiš od Cersei, još ti nije zaboravila "krađa identiteta". LOL

LOL
Ma ne, ona me se zapravo kloni, i postoji svega nekoliko razloga za to, ni jedan nije za strepnju. LOL

a) najmanje verovatni....uvidela je da nisam kakva banovana elementarna forumska nepogoda iz prošlosti, pa ju je stid jer me je drndala oko toga   (ne verujem, nema ona, guzica, stida)

b)česta pojava....polako uviđa da joj se bude čudne emocije ka meni, te ne zna da se nosi sa njima Tongue (hej, dešava se i najboljima)

c)takođe česta pojava...sviđam joj se, no ne pada joj na pamet reč jednu da mi kaže, možda mi tim zidom kao privuče pažnju

d) isto kao c, no nema ikakve veze sa sviđanjem, već bi joj tek godila pažnja, eto izazvana ignorisanjem, no i ako ne prođe to, who cares, uvek ima nekoga ko bi pružio pažnju

naravno, uvek ostaje i

e) ja prosto nisam normalan, i trebalo bi me gurnuti na kakvu propalu meksičku televiziju, kako bih pisao najgore telenovele, jer za bolje nisam

E sad....koji li je vrag, ko će ga znati LOL

Ažurirao puppet_master - 30.Lipanj/Jun.2017 u 00:34
Na vrh
Danilo-Naissus View Drop Down
Junior moderator
Junior moderator
Mολών Λαβέ

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Danilo-Naissus Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Lipanj/Jun.2017 u 14:00
# puppet_master: auuu, brate, ti ode u psihoanalizu.     

Ažurirao Danilo-Naissus - 30.Lipanj/Jun.2017 u 14:22

Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj puppet_master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Lipanj/Jun.2017 u 14:12
Čuj, svako gleda na svet oko sebe svojim očima, ovo iznad je kako ja to vidim Smile No, hvala što navijaš za emocije...podrške i razumevanja nikada dosta LOLLOL

I preklinjem te, ne tumači više holivud i šablone LOL to što ti tu napisa, nema ikakve veze sa ovim iznad Smile i mislim baš sve suprotno LOL (mada, stoji da ti i ja sigurno nismo vodili iste živote Smile )

A ni to oko tvoje cure i tebe sa IP adresama, tek nema ikakve veze sa mojim problemom sa starim nalogom. LOL Niti je  zabuna oko toga Smile

Uz to, to što pisah nije psihoanaliza Smile samo moje razmišljanje. Smile Psihoterapeuti bi me uhapsili da to predstavim kao psihoanalizu. LOLLOL

No, da ne bude da te nešto drndam HugHeart

Ažurirao puppet_master - 30.Lipanj/Jun.2017 u 14:13
Na vrh
Danilo-Naissus View Drop Down
Junior moderator
Junior moderator
Mολών Λαβέ

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Danilo-Naissus Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Lipanj/Jun.2017 u 14:19
U pravu si dragi Papet Mastere.     
Nadam se da me nisi shvatio ozbiljno u prethodnom postu jer sam se malo našalio.      

* i nije na meni da biram između a,b,c,d,e... Zna se kome je to upućeno, a sigurno nije meni.     

Vel.pozzz.      

Edit unazad: hvala, takođe dragi Papet Mastere.     

Ažurirao Danilo-Naissus - 30.Lipanj/Jun.2017 u 14:33

Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj puppet_master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Lipanj/Jun.2017 u 14:30
Ma meni si ti najiskrenije jedan od dražih članova, zbilja Smile Najvedriji postovi, ubedljivo. Smile Taman posla da sam išta od toga shvatio kao zlonamerno, ta nema toga u tvojim postovima nikada ionako. Smile Sve je ok Heart

Tek...na moje upadljivo lupetanje, nadovezuješ psihoanalizu LOL holivudske šablone LOL lekciju o životu Smile lekciju o milicima i njihovim reakcijama (pravim, životnim reakcijama,nekako vezanim za moje ludiranje LOL) poništavaš emocije Unhappy LOL(ta otkud bih mogao i u ludilu da stvarno pomislim da je tamo neka cersei silno zaljubljena u mene, od svih ludaka LOL ), te primer ID adresa koji zbilja nema veze sa time zašto je uopšte C pomislila (ama i to je bilo neozbiljno) da sam neko drugi Smile Svime time, iako u zezanju pukom, ti mi ubi šalu totalno LOLLOL LOL Ali ne shvatam to ozbiljno, zaboga, sve je ovo samo glupiranje svakako Smile  Ti si baš dobrica jedna (meni) Smile Heart

Ažurirao puppet_master - 30.Lipanj/Jun.2017 u 14:32
Na vrh
kadetoni View Drop Down
Moderator
Moderator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj kadetoni Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Lipanj/Jun.2017 u 15:30
Originalno postovano od strane puppet_master puppet_master piše:

Danilovi- Najvedriji postovi, ubedljivo

Confused  Ma nemoj! Taman kad pokušam uhvatiti nit, a Danilče izbriše il' ažurira postove. LOLLOL
Na vrh
Hogar Strašni View Drop Down
Administrator
Administrator
Sujo Veličanstveni

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj Hogar Strašni Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Lipanj/Jun.2017 u 15:34
Originalno postovano od strane kadetoni kadetoni piše:

Originalno postovano od strane puppet_master puppet_master piše:

Danilovi- Najvedriji postovi, ubedljivo

Confused  Ma nemoj! Taman kad pokušam uhvatiti nit, a Danilče izbriše il' ažurira postove. LOLLOL
Šta ti tu nije jasno? Razvedre se i nestanu kao oblaci.LOL Dakle, najvedriji.LOL

As you journey through life take a minute every now and then to give a thought for the other fellow. He could be plotting something.
Na vrh
kadetoni View Drop Down
Moderator
Moderator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj kadetoni Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 30.Lipanj/Jun.2017 u 20:23
ROFLROFL
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <12
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,250 sekundi.