| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Power Rangers (2017) |
Odgovori
|
Stranica <12 |
| Korisnik | |||
tantal
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
eXtreme member
web-dl xD Pridružen: 14.Kolovoz/Aug.2015 Status: Offline Points: 308 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 16.Studeni/Nov.2017 u 00:18 |
||
|
O ovom filmu,pa sta da kazem.Dzabe ste krecili.Bacene pare.Serija je bila popularna devedesetih godina.Sada su to ozbiljni ljudi.A junaci njihove dece sigurno nisu Mocni Rendzeri.
|
|||
![]() |
|||
filips88
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 09.Kolovoz/Aug.2010 Lokacija: Srbija, jug Status: Offline Points: 1558 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 02.Sijecanj/Jan.2018 u 00:50 |
||
|
Nije los film ali nisam ljubitelj naucne fantastike tako da nije po mom ukusu.Slicno transformersima samo manje akcije ovde. Prvih sat ipo interesantan film i onako vise sam bio ukljucen iako je bilo vrlo malo akcije, a onda kad krenula fantastika nekako poceo da se iskljucujem iz filma i na kraju ga jedva i odgledao do kraja. Ipak je film vise za tinejdzere srednja skola, osnovna pa do faxa. Obozavao sam seriju devedetih godina ali ovde dosta toga fali od tih zlikovaca, pa i sporednih likova slabo ima. Mogli su bolje film uraditi i trebali su...ali opet nije los mada sve nekako providno i znas odmah sta ce biti.
|
|||
|
If I were fall in love, it would have to be with your eyes, your smile, the way you laugh :)
|
|||
![]() |
|||
puppet_master
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 21.Lipanj/Jun.2017 Lokacija: BG, Jugoslavija Status: Offline Points: 77265 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 02.Sijecanj/Jan.2018 u 03:47 |
||
|
Ja sam već bio naravno mator za seriju u to vreme, ma koliko (i da li uopšte) uozbiljili film, zbilja nisam mogao (hteo) da se upuštam u ovo čudo, neke stvari prosto nisu za mene, ma koliko (generalno) ne birao šta gledam.
![]() |
|||
![]() |
|||
Schindler
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 31.Sijecanj/Jan.2005 Lokacija: Central African Republic Status: Offline Points: 205 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 02.Sijecanj/Jan.2018 u 19:03 |
||
|
Veliko razočaranje što se tice propusta u scenariju, glume, akcije..iako je za djecu mislim da i njima nije nesto privlacan sto govori i zaradan na box officu... 3/10!
|
|||
|
I ne ljuti veliog brata...
|
|||
![]() |
|||
Boozywoozy
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
+glavni baja+ R.I.P. 16.12.88.-30.09.19. Pridružen: 16.Prosinac/Dec.2013 Status: Offline Points: 2623 |
Opcije posta
Thanks(1)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 02.Sijecanj/Jan.2018 u 20:22 |
||
Razlog vise da ga pogledam
![]() |
|||
![]()
|
|||
![]() |
|||
puppet_master
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 21.Lipanj/Jun.2017 Lokacija: BG, Jugoslavija Status: Offline Points: 77265 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 02.Sijecanj/Jan.2018 u 20:25 |
||
![]() To bih i ja napisao (da sam video taj komentar), mada, jbg, zbilja ne mogu da gledam Moćne Rendžere, ta mator sam za to, neka promovišu ne znam kakve slobode i slave ljubav, no šta vredi kada ja to nisam mogao da gledam ni kada se pojavilo (to važi i za Ninja kornjače btw). ![]() |
|||
![]() |
|||
Boozywoozy
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
+glavni baja+ R.I.P. 16.12.88.-30.09.19. Pridružen: 16.Prosinac/Dec.2013 Status: Offline Points: 2623 |
Opcije posta
Thanks(1)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 02.Sijecanj/Jan.2018 u 20:29 |
||
Postoji ona stara izreka dede moga " nikada nisi mator za dobar film ",makar bili i rendzeri :D
|
|||
![]()
|
|||
![]() |
|||
puppet_master
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 02.Sijecanj/Jan.2018 u 20:33 |
||
|
Pa šta znam...ja filmove i ne gledam očekujući da budu dobri, baš me briga najčešće da li je dobar ili loš, gledam filmove jer ih volim gledati
, jer me ponešto zainteresuje, naravno još je i bolje kada me oduševi kakav film...no u ovom slučaju...pa zeca mu pečenog, zbilja me ne zanimaju vražiji moćni rendžeri ![]() |
|||
![]() |
|||
Boozywoozy
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 04.Sijecanj/Jan.2018 u 19:55 |
||
|
Bjezi od Rendzera,ja se opece ,nemoj i ti :D Sto je najgore curi se svidio zato sto je u mladosti uvijek voljela biti zuti rendzer,pa kontam sad da nije lezba ?!
|
|||
![]()
|
|||
![]() |
|||
Odgovori
|
Stranica <12 |
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |