Ispiši stranicu | Zatvori Prozor

Power Rangers (2017)

Web: Titlovi.com
Kategorija: Filmovi i serije
Ime foruma: Komentari na filmove
Opis foruma: U ovom forumu će biti komentari na filmove
URL: https://forum.titlovi.com/forum_posts.asp?TID=85022
Datum ispisa: 17.Srpanj/Jul.2026 u 06:18
Verzija Softvera: Web Wiz Forums 11.01 - http://www.webwizforums.com

Tema: Power Rangers (2017)
Objavio: angels
Tema: Power Rangers (2017)
Datum objave: 10.Listopad/Oct.2016 u 20:13
Power Rangers

Režija: Dean Israelite
Scenarij: John Gatins
Žanr: Akcija, avantura, fantazija

Jezik: Engleski
Država: SAD
Trajanje: ?

Uloge:

Bryan Cranston
Elizabeth Banks
Naomi Scott

Grupa srednjoškolaca dobiva super moći, kojima moraju ovladati, kako bi spasili svijet.

http://www.imdb.com/title/tt3717490/?ref_=nv_sr_1" rel="nofollow">

Odgovori:
Objavio: NikolaJe
Datum objave: 10.Listopad/Oct.2016 u 21:36
Taman kad pomisliš da ništa više nije ostalo za spin off. bup Gledaću ga jer sam pratio Moćne rendžere kao klinac, trejler ne izgleda loše. Nadam se da neće da izneveri kao skoro sve ostalo što su vratili iz mrtvih.

Objavio: Hogar Strašni
Datum objave: 10.Listopad/Oct.2016 u 22:01
Biće glupost kao i filmovi o Transformersima i Nindža Kornjačama. Gomila specijalnih efekata i scenario kao da ga je pisao tinejdžer. U ovom slučaju nervozni tinejdžer. Mada, od ove materije se ni ne može napraviti nešto mnogo pametno, ali može barem da bude zabavno.
Ali zato Krenston kao Zordon.ROFL Bio bi fazon da obrt u filmu bude da se svi oni tripuju od Hajzenbergovog meta.LOLLOLLOL

Objavio: titlovi.com
Datum objave: 21.Travanj/Apr.2017 u 23:59
jovan993 hvala za prijevod 😊

Objavio: kinez01
Datum objave: 08.Svibanj/May.2017 u 21:24
Nisam gledao.

Objavio: zsotler
Datum objave: 19.Lipanj/Jun.2017 u 18:32
Očekivao sam da čem film biti mnogo bolji...na kraju malo akcije...

Objavio: марко-стаменковић
Datum objave: 20.Lipanj/Jun.2017 u 01:44
Mogli su bolje glumce da odaberu i da bar budu originalni kao prva sezona

Objavio: muamer-djozo
Datum objave: 20.Lipanj/Jun.2017 u 08:31
dobar film, dobar prevod

Objavio: tantal
Datum objave: 20.Lipanj/Jun.2017 u 11:09
Zaista sta reci o ovom filmu?Izdrzao sam citav sat.Volim ja filmove za decu.Ali ovo.....Ocena koja gore stoji moze po meni biti duplo manja.

Objavio: cipiflesh
Datum objave: 20.Lipanj/Jun.2017 u 11:38
Zuti mocni rendzer lezbejka!?!? Angry hvala lepo 1/10

Objavio: DionisBah
Datum objave: 21.Lipanj/Jun.2017 u 18:07
Rimejk uz najnoviju kompjutersku animaciju.

Objavio: sinna
Datum objave: 21.Lipanj/Jun.2017 u 19:38
Film se zna za koga je i kakav  uzrast , lijepo je komentirati ali ne treba pljuvati po filmu ako se ne sviđa nekome.Svako ima svoj ukus i žanr koji obožava a filmovi su za zabavu i da se malo odluta bar u mislima u neke vode ili sfere koje nećemo sami možda nikada doživjeti.E sada o scenariju i glumcima koji odražavaju sami film i doživljaj to je u redu kritizirati pa ponekada i popljuvati ali na nivou amatra koji shvaća i razumije neke stvari o pokretnim slikama,a ne samo vikati da ga se čuje.Film neću komentirati i ne želim jer nije moj stil ni žanr.

-------------
Everything is a joke !

Objavio: josip-gluscic
Datum objave: 22.Lipanj/Jun.2017 u 19:04
očekivao sam više al pomirio sam se sa tim da je to za djecu :-)

Objavio: Holosko
Datum objave: 27.Lipanj/Jun.2017 u 17:15
Ocekivao sam mnogo vise od ovog filma. Glumci nista posebno, malo akcije a i ocekivano s obzirom da im je trebalo pola filma da se tranformisu u rendzere... 

Objavio: cfox-sd
Datum objave: 02.Srpanj/Jul.2017 u 10:08
Puno, puno bolji i dinamičniji film od "Life"-a. Uživao sam!

Objavio: cfox-sd
Datum objave: 02.Srpanj/Jul.2017 u 10:09
Prevod odličan!!!

Objavio: saso-kren
Datum objave: 06.Srpanj/Jul.2017 u 16:33
Meni lično film nije bogznašta

Objavio: deda vlada
Datum objave: 14.Srpanj/Jul.2017 u 21:53
film za mlađe generacije interesantan... u stilu serije.

Objavio: Simche
Datum objave: 21.Srpanj/Jul.2017 u 20:56
5/10

Objavio: Black Raven
Datum objave: 15.Studeni/Nov.2017 u 23:51
Film je dobro snimljen ali su više od pola filma stavili na priču i treninge likova nego na borbu protiv negativaca. Jedina velika borba je bas na samomom kraju i traje neki 15-20 i nije loše uradjena ali jedna borba ne može da popravi kompletan utisak o filmu. Film neka pogledaju ljubitelji ove serije a ostali neka ne gube vreme (2 sata) na ovaj film.

Objavio: tantal
Datum objave: 16.Studeni/Nov.2017 u 00:18
O ovom filmu,pa sta da kazem.Dzabe ste krecili.Bacene pare.Serija je bila popularna devedesetih godina.Sada su to ozbiljni ljudi.A junaci njihove dece sigurno nisu Mocni Rendzeri.

Objavio: filips88
Datum objave: 02.Sijecanj/Jan.2018 u 00:50
Nije los film ali nisam ljubitelj naucne fantastike tako da nije po mom ukusu.Slicno transformersima samo manje akcije ovde. Prvih sat ipo interesantan film i onako vise sam bio ukljucen iako je bilo vrlo malo akcije, a onda kad krenula fantastika nekako poceo da se iskljucujem iz filma i na kraju ga jedva i odgledao do kraja. Ipak je film vise za tinejdzere srednja skola, osnovna pa do faxa. Obozavao sam seriju devedetih godina ali ovde dosta toga fali od tih zlikovaca, pa i sporednih likova slabo ima. Mogli su bolje film uraditi i trebali su...ali opet nije los mada sve nekako providno i znas odmah sta ce biti.

-------------
If I were fall in love, it would have to be with your eyes, your smile, the way you laugh :)

Objavio: puppet_master
Datum objave: 02.Sijecanj/Jan.2018 u 03:47
Ja sam već bio naravno mator za seriju u to vreme, ma koliko (i da li uopšte) uozbiljili film, zbilja nisam mogao (hteo) da se upuštam u ovo čudo, neke stvari prosto nisu za mene, ma koliko (generalno) ne birao šta gledam. Smile

Objavio: Schindler
Datum objave: 02.Sijecanj/Jan.2018 u 19:03
Veliko razočaranje što se tice propusta u scenariju, glume, akcije..iako je za djecu mislim da i njima nije nesto privlacan sto govori i zaradan na box officu... 3/10!

-------------
I ne ljuti veliog brata...

Objavio: Boozywoozy
Datum objave: 02.Sijecanj/Jan.2018 u 20:22
Originalno postovano od strane cipiflesh cipiflesh piše:

Razlog vise da ga pogledam Big smile

-------------
Nije siromah onaj koji ima vec onaj koji nema !!!

Datum objave: 02.Sijecanj/Jan.2018 u 20:25
Originalno postovano od strane Boozywoozy Boozywoozy piše:

LOLLOL To bih i ja napisao (da sam video taj komentar), mada, jbg, zbilja ne mogu da gledam Moćne Rendžere, ta mator sam za to, neka promovišu ne znam kakve slobode i slave ljubav, no šta vredi kada ja to nisam mogao da gledam ni kada se pojavilo (to važi i za Ninja kornjače btw). LOL

Datum objave: 02.Sijecanj/Jan.2018 u 20:29
Originalno postovano od strane puppet_master puppet_master piše:

Originalno postovano od strane Boozywoozy Boozywoozy piše:

LOLLOL To bih i ja napisao (da sam video taj komentar), mada, jbg, zbilja ne mogu da gledam Moćne Rendžere, ta mator sam za to, neka promovišu ne znam kakve slobode i slave ljubav, no šta vredi kada ja to nisam mogao da gledam ni kada se pojavilo (to važi i za Ninja kornjače btw). LOL
Postoji ona stara izreka dede moga " nikada nisi mator za dobar film ",makar bili i rendzeri :D

-------------

Datum objave: 02.Sijecanj/Jan.2018 u 20:33
Pa šta znam...ja filmove i ne gledam očekujući da budu dobri, baš me briga najčešće da li je dobar ili loš, gledam filmove jer ih volim gledati Smile, jer me ponešto zainteresuje, naravno još je i bolje kada me oduševi kakav film...no u ovom slučaju...pa zeca mu pečenog, zbilja me ne zanimaju vražiji moćni rendžeri LOL

Datum objave: 04.Sijecanj/Jan.2018 u 19:55
Bjezi od Rendzera,ja se opece ,nemoj i ti :D Sto je najgore curi se svidio zato sto je u mladosti uvijek voljela biti zuti rendzer,pa kontam sad da nije lezba  ?!

-------------

Ispiši stranicu | Zatvori Prozor

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01 - http://www.webwizforums.com
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd. - http://www.webwiz.co.uk