Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Komentari na članke
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Potvrđena nova sezona serije Terror (25.06.2018.)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Potvrđena nova sezona serije Terror (25.06.2018.)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
Black Panther View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Black Panther Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Potvrđena nova sezona serije Terror (25.06.2018.)
    Objavljeno: 25.Lipanj/Jun.2018 u 23:20
Mašala... :)
Na vrh
Black Raven View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Black Raven Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Lipanj/Jun.2018 u 23:53
Odlična vest. Prva sezona je bila odlična, nadam se da će i druga biti podjednako dobra i zanimljiva.
Na vrh
Stole Haringa View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Stole Haringa Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Lipanj/Jun.2018 u 02:58

Lepo je što su tako ažurni i što su se dohvatili teme od koje su toliko bežali. Američka vlada je svoje građane koji su japanslog porekla smeštala u konclagere širom sjedinjenih država. To što je neko u drugom ili trećem kolenu bio amerikanac nije igralo nikakvu ulogu.

Ono što mi se ne sviđa je izmena, Kajganić ne učestvuje u drugoj sezoni a on je ipak bio deo ekipe koja dobija. Zamenio ga je Borenstein koji iza sebe ima anemičnog King Konga i Godzilu. Prvi film sam gledao i nije mi se dopao, drugi nisam i za njega nemam komentar.

Da ne bi izgledalo kao da mračim da dodam da i druga sezona ima 10 epizoda i da je premijera najavljena za 2019-tu godinu.

Na vrh
dajan1998 View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dajan1998 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Srpanj/Jul.2018 u 23:54
hm, to znaci da 1 i 2. sezona nece biti povezane ..?
Na vrh
Danilo-Naissus View Drop Down
Junior moderator
Junior moderator
Mολών Λαβέ

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Danilo-Naissus Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Srpanj/Jul.2018 u 00:41
Originalno postovano od strane Stole Haringa Stole Haringa piše:

Lepo je što su tako ažurni i što su se dohvatili teme od koje su toliko bežali. Američka vlada je svoje građane koji su japanslog porekla smeštala u konclagere širom sjedinjenih država. To što je neko u drugom ili trećem kolenu bio amerikanac nije igralo nikakvu ulogu.

Ono što mi se ne sviđa je izmena, Kajganić ne učestvuje u drugoj sezoni a on je ipak bio deo ekipe koja dobija. Zamenio ga je Borenstein koji iza sebe ima anemičnog King Konga i Godzilu. Prvi film sam gledao i nije mi se dopao, drugi nisam i za njega nemam komentar.

Da ne bi izgledalo kao da mračim da dodam da i druga sezona ima 10 epizoda i da je premijera najavljena za 2019-tu godinu.

Mislim da su se Ameri opekli kod "Perl Harbora", da li je tu bilo ili nije bilo špijunske mreže - pitanje je. Verovatno, da ne kažem sigurno.

Sa druge strane, a nisam fan USA, ne znam zašto bi se USA posipale pepelom zbog navodne mrlje u istoriji. Kao da Carski Japan tih godina nije imao istu politiku. O Nacističkoj Nemačkoj i njenim satrapima da ne govorim. Oni nisu imali logore već konc-logore za istrebljenje nepodobnih manjina ili političkih protivnika.

U poređenju sa pomenutim konc-logorima Japanci su išli na izlet. I vratili se kući.

A o zverstvima Carskog Japana u Aziji od (1937-1945), i zverstvima Nemaca nad svojim pa kasnije i okupiranim narodima (1933-1945) da ne pričamo. Ima tone knjiga o tome.

Da se ja pitam, a ne pitam se, Nemačka i Japan ne bi danas bile članice UN-a.
Odakle im lova za brz privredni oporavak posle WW2? Pa odgovor je vrlo lak. Od ratnog plena.     

No, ajde da vidimo i to kako Ameri vide taj deo svoje istorije. Posle Perl Harbora je širen strah da će biti invazije na Zapadnu obalu SAD. Mislim, ipak propaganda.

Carski Japan da je udario SSSR sa Zapada tokom Barbarose, Jun '41, pitanje je šta bi bilo. Umesto toga su probudili Super silu (USA) koja nije imala nameru da se meša u rat u Evropi.

* Zli jezici tvrde, da je Amerima dobrodošao ulazak u WW2. Na kraju se i njima to isplatilo. Opet ratni plen i privredni bum 1945-1965. od konfiskovanog nacističkog blaga i pogodbi za pomilovanjem sa nacistima i fašistima.   

Ažurirao Danilo-Naissus - 03.Srpanj/Jul.2018 u 00:46

Na vrh
Stole Haringa View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Stole Haringa Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 03.Srpanj/Jul.2018 u 01:27

Kako je iz pepela niklo ekonomsko čudo

Najveću zaslugu ima general Mekartur koji je prvo vojno a zatim i u miru zauzdao Japan. Japan je bio feudalno društvo koje je uspeo da emancipuje. Dovukao je oko 100. 000 amerikanaca da u prvo vreme obuče i nadglerdaju novu upravu sastavljenu od samih Japanaca. Nemcima su pomogli preko Maršalovog plana i ro sve nisu uradili iz milosrđa već iz geopolitičkih razloga. U slučaju Nemačke otišlo se korak dalje kad im se dozvolilo učešće u bombardovanju SRJ. Još nešto, prešlo se i preko ubistva koje je počinio nemački vojnik van teritorije Nemačke odmah posle bombardovanja.

Za razliku od sila osovine (Nemačke i Japana) koji nisu krili svoje namere saveznici nisu i ne prestaju da pričaju o ljudskim pravima, rasizmu itd. Hitler je sam izjavio da je brzo i efikasno sproveo ono što su Englezi i Amerikanci radili. Amerikancima jeste dobrodošao poslednji rat jer zahvalajući svojim vojnim bazama oni vladaju Evropom. EU je samo njihova kulisa i to ke neka druga priča.

Amerikanci japanskog porekla bili su američki državljani i to sasvim sigurno nije najveća mrlja u istoriji sjedinjenih država koja tako lepo i kvalitetno tamani svoje građane.

Razmišljao sam malo o nastavku koji će, pretpostavljam, imati vrlo malo dodirnih tačaka sa prvom sezonom. Borenston koji voli filmske monstrume može da sklepa još neko na nekom ostrvu gde će smestiti sirote Japance. A možda ih smeste u neku zabit gde će polarnog monstruma zameniti Bigfut ili neko drugo biće iz američkog folklora.
Na vrh
puppet_master View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj puppet_master Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Rujan/Sep.2018 u 17:08
Prva sezona dovoljno ok, gledaće se druga svakako
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,297 sekundi.