| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
|
Odgovori
|
| Korisnik | |
nidzesi
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Junior translator
Tema: PotpisObjavljeno: 23.Veljaca/Feb.2014 u 01:19 |
|
Poštovani moderatori, administratori, urednici, saradnici, kolege i gledaoci,
Danas je sa drugog sajta (čije ime neću da pomenem) na kojem nisam ni urednik, ni moderator, ni administrator, prebačen titl na Vaš sajt. I s tim nemam nikakav problem. Kad sam otvorio svoj titl da vidim da li i dalje stoji moj potpis, video sam da je deo potpisa obrisan. Sad mene zanima koji je razlog? Kakve veze ja imam sa ovim ili sa onim sajtom (sem što sam po navici objavio svoj titl tamo jer je sajt specijalizovan za serije)? Po čemu moj titl zaslužuje jedan potpis, a ne i drugi? Ovim putem se obraćam i kolegama i s pravom pitam kako biste se vi osećali da Vama obrišu potpis iz nekog titla (nije važno KO, GDE i KAKO, svejedno je gde i KO)? Da li je sav trud i rad obezvređen tim potezom? Unapred hvala na odgovoru. S poštovanjem, Nidžesi |
|
![]() |
|
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Objavljeno: 23.Veljaca/Feb.2014 u 01:30 |
|
Postovani nidzesi Koliko sam ja upoznata ne radi se o vasim autorskim prevodima, vec o obradama OCR titlova, koji su uploudani u skladu sa nasim pravilima. Vas nickname je u svakom titlu iako ga uploader, posto niste autor prevoda, nije bio duzan ostaviti. Molim pazljivo procitajte nasa pravila sa naglaskom na tacku 1 i tacku 3. Ažurirao Kneginja - 23.Veljaca/Feb.2014 u 01:41 |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
nidzesi
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Junior translator
Objavljeno: 23.Veljaca/Feb.2014 u 01:37 |
|
Dakle, ako sam dobro razumeo, po tački 1 ovog Pravilnika, ako sam u isto vreme i uploader i autor (mada ovo nije striktno definisano, al' ajde), imam pravo da ostavim potpis koji želim, u suprotnom nemam pravo?
|
|
![]() |
|
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Objavljeno: 23.Veljaca/Feb.2014 u 01:39 |
U principu da. |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
nidzesi
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Junior translator
Objavljeno: 23.Veljaca/Feb.2014 u 01:41 |
|
Zahvaljujem na odgovoru.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |