Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Posledniy bogatyr (2017) |
Odgovori ![]() |
Korisnik | |
Platan ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Banned user ![]() Pridružen: 27.Prosinac/Dec.2008 Status: Offline Points: 505 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Objavljeno: 21.Prosinac/Dec.2017 u 20:32 |
Dvoumio sam se da li da ga pogledam. Ipak sam odlučio, jer znam da Rusi prave super bajke, i nisam se pokajao.
Dobro urađeno, duhovito, gluma dobra, nadasve meni je bilo veoma zabavno, 8/10. Za malo da zaboravim, prevod je odličan. |
|
![]() |
|
Rakan ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member ![]() ![]() Pridružen: 22.Veljaca/Feb.2009 Lokacija: Serbia Status: Offline Points: 67 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Veoma zabavan film koji podseća i ako se radi o junacima bajki, na američke filmove sa super-junacima.
Šteta što samo to što je ruska produkcija, mnoge će odvratiti ne samo od ovog filma već i od mnogih drugih bisera. Za ovaj ocena 8/10. |
|
![]() |
|
Vladika ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator ![]() ![]() >> Virus Guru << Pridružen: 25.Veljaca/Feb.2005 Lokacija: UZICE/SRBIJA Status: Offline Points: 1924 |
Sjajna zabava. Uvek sam voleo ruske bajke, svaka preporuka.
|
|
Vladika
|
|
![]() |
|
Wida ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Uploader ![]() ![]() Pridružen: 06.Prosinac/Dec.2008 Lokacija: River Styx Status: Offline Points: 459 |
Ja uživao u ovoj bajci.Dobra priča sa pregršt dobrih efekata i likova.
Palac gore. |
|
![]() |
|
AlexDeLarge ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member ![]() Pridružen: 08.Ožujak/Mar.2019 Status: Offline Points: 9109 |
Ovako dobro zanr pogodjen, pa sam i ja porodicno gledao. Hajde samo malo o uvodu, da Ivan je `Beli mag Svetozar` , prevarant u Moskvi, ( eto i neke kritike u vidu satire, da li je i to bajka, pa mnoge stvari jesu, mozda ce jos nesto dotaci u nastavcima, mada bolje da sam sve pogledao pa izneo misljenje), mada neko ce reci... i kao sto je kerestur napisao u opisu ima svoje zasto, mada prolaz mi je na pocetku zanimljiv, u stvari neocekivan, bas sam se pitao kako ce uraditi. Ovde su likove iz bajki ( a opet oni poticu iz slovenske mitologije, bilina, prica,... citao sam pre a i pozaboravljao, ima tu dosta verzija od svega navedenog, ima drugih koji su to jako dobro ispratili i zapamtili), samo sto su autori nesto direktno preuzeli iz neke verzije, dok opet neke likove izokrenuli, eto to mi je neka novina ( Koscej npr. zmaj Goricin, itd da ne nabrajam). Prica je klasicna, videcu sta ce biti u nastavcima. Da podseca me taj prelazak na druge npr. americke ( ne nuzno) filmove samo sto se ovde glavni junak brzo prilagodio na svet i likove, kao i ostali likovi na njega. Komika mi je kad `usrednjim` dobra. Gluma isto, nije mi podjednaka kod pojedinacnih likova, kod nekih oscilira a kod nekih ne, a nesto mi se ne svidja preterano glavnog lika. Ne znam sto su ubacili muzicke numere na engleskom, bespotrebno, kao da nema odlicnih ruskih numera. A iako je paralelni svet, tj. zemlji Belogoriji , priroda je divna ( e sad i tu ima da se kaze ponesto ali izostavicu), nisu ubacivali, vecni led i mraz, `divlju` prirodu Rusije. Da ne duzim , meni je ovo fino ostvarenje, prijalo mi je, mada mislim da su neke stvari bespotrebno ubacili ( ko zna produkcija, trziste, gledaoci) i da su mogli kreativnije, ali dobro. Gledamo nastavak. Hvala kerestur za prevode!
Ažurirao AlexDeLarge - 07.Listopad/Oct.2022 u 12:26 |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
|
Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |