Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Komentari na filmove
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Posledniy bogatyr (2017)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Posledniy bogatyr (2017)

Posledniy bogatyr

Posledniy bogatyr (2017)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Naslov:

Poslednji vitez

Godina:

2017

Žanr:

obiteljski, komedija, fantazija, avantura

Trajanje:

114 min

Režija:

Dmitriy Dyachenko

Scenarij:

Vitaliy Shlyappo
, Dmitriy Yan
, Vasiliy Kutsenko
, Igor Tudvasev
, Pavel Danilov
, Vitaliy Kutsenko

Glavne uloge:

Konstantin Lavronenko
  >  Koshchey
Aleksandr Semchev
  >  Chudo-Yudo
Yuriy Tsurilo
  >  Ilya Muromets
Elena Valyushkina
  >  Galina
Elena Yakovleva
  >  Baba Yaga
Timofey Tribuntsev
  >  Starets
Evgeniy Dyatlov
  >  Dobrynya
Sergey Burunov
  >  Vodyanoy
Ekaterina Vilkova
  >  Varvara
Svetlana Kolpakova
  >  Molodaya Baba Yaga
Maksim Dakhnenko
  >  Strazhnik 2
Wolfgang Cerny
  >  Alyosha Popovich (as Volfgang Cherni)
Mila Sivatskaya
  >  Vasilisa
Viktor Khorinyak
  >  Ivan
Yuriy Mirontsev
  >  Strazhnik 1

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
Platan View Drop Down
Banned user
Banned user

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj Platan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Posledniy bogatyr (2017)
    Objavljeno: 21.Prosinac/Dec.2017 u 20:32
Dvoumio sam se da li da ga pogledam. Ipak sam odlučio, jer znam da Rusi prave super bajke, i nisam se pokajao.
Dobro urađeno, duhovito, gluma dobra, nadasve meni je bilo veoma zabavno, 8/10.
Za malo da zaboravim, prevod je odličan.
Na vrh
Rakan View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj Rakan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Sijecanj/Jan.2018 u 18:43
Veoma zabavan film koji podseća i ako se radi o junacima bajki, na američke filmove sa super-junacima.

Šteta što samo to što je ruska produkcija, mnoge će odvratiti ne samo od ovog filma već i od mnogih drugih bisera.

Za ovaj ocena 8/10.

Na vrh
Vladika View Drop Down
Senior translator
Senior translator
>> Virus Guru <<

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj Vladika Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 14.Sijecanj/Jan.2018 u 19:10
Sjajna zabava. Uvek sam voleo ruske bajke, svaka preporuka.
Vladika
Na vrh
Wida View Drop Down
Uploader
Uploader

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj Wida Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 15.Sijecanj/Jan.2018 u 15:06
Ja uživao u ovoj bajci.Dobra priča sa pregršt dobrih efekata i likova.
Palac gore.
Na vrh
AlexDeLarge View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj AlexDeLarge Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 07.Listopad/Oct.2022 u 10:19
Ovako dobro zanr pogodjen, pa sam i ja porodicno gledao.

Hajde samo malo o uvodu, da Ivan je  `Beli mag Svetozar` , prevarant  u Moskvi, ( eto i neke kritike u vidu satire, da li je i to bajka, pa mnoge stvari jesu, mozda ce jos nesto dotaci u nastavcima, mada bolje da sam sve pogledao pa izneo misljenje), mada neko ce reci... i kao sto je kerestur napisao u opisu ima svoje zasto, mada prolaz mi je na pocetku zanimljiv, u stvari neocekivan, bas sam se pitao kako ce uraditi. 

Ovde su likove iz bajki ( a opet oni poticu iz slovenske mitologije, bilina, prica,... citao sam pre a i pozaboravljao, ima tu dosta verzija od svega navedenog, ima drugih koji su to jako dobro ispratili i zapamtili), samo sto su autori nesto direktno preuzeli iz neke verzije, dok opet neke likove izokrenuli, eto to mi je neka novina (  Koscej npr. zmaj Goricin, itd da ne nabrajam). Prica je klasicna, videcu sta ce biti u nastavcima. Da podseca me taj prelazak na druge npr. americke ( ne nuzno) filmove samo sto se ovde glavni junak brzo prilagodio na svet i likove, kao i ostali likovi na njega. 

Komika mi je kad `usrednjim` dobra. Gluma isto, nije mi podjednaka kod pojedinacnih likova,  kod nekih oscilira a kod nekih ne,  a nesto mi se ne svidja preterano glavnog lika. Ne znam sto su ubacili muzicke numere na engleskom, bespotrebno, kao da nema odlicnih ruskih numera. A iako je paralelni svet, tj. zemlji Belogoriji , priroda je divna ( e sad i tu ima da se kaze ponesto ali izostavicu), nisu ubacivali, vecni led i mraz, `divlju` prirodu Rusije. 

Da ne duzim , meni je ovo fino ostvarenje, prijalo mi je, mada mislim da su neke stvari bespotrebno ubacili ( ko zna produkcija, trziste, gledaoci) i da su mogli kreativnije, ali dobro. Gledamo nastavak.

Hvala kerestur za prevode!

Ažurirao AlexDeLarge - 07.Listopad/Oct.2022 u 12:26
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,361 sekundi.