Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > HI-TECH i informatički svijet > Hardware
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - poruka pri gašenju računala
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

poruka pri gašenju računala

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
Alex View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Alex Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: poruka pri gašenju računala
    Objavljeno: 17.Ožujak/Mar.2009 u 17:55
Evo kamo zapisati i meni neka greška na kompjuteru

Kad pritisnem isključi računalo normalno računalo se mora ugasit za par sek.,meni se to ne dogodi nego mi dolazi ova poruka:

-the device is not use:it's door may be open,please check it

Normalno dvd i dvd pržilica su zatvoreni,razmontirao sam kučište provjerio kable dal se ne gibaju,a i tu je floppy disk,normalno moralo di se ugasit za par sek meni dođe ta poruka i onda se tek ugasi za 15 sek.

Ima li tko rješenje za ovo?
I'll be back
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Ožujak/Mar.2009 u 18:12
Da li si u skorijoj prošlosti instalirao neki AV?
Može da bude svašta, ali ajde redom probaj:
Otvori Devide Menager i disable-uj Floppy. Restartuj računar (ako treba i tri puta), ako ne pomogne "isključi" floppy u BIOS-u. Trebalo bi da radi, a onda ćemo bar znati šta je uzrok.
Na vrh
Alex View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Alex Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Ožujak/Mar.2009 u 18:26
nisam istalirao al sam nedavno premještao kučište pa šta možda se tamo nešto šta ja znam probat ču s floppyom prvo
I'll be back
Na vrh
Alex View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Alex Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Ožujak/Mar.2009 u 18:46
rješeno hvala imaš pivo
http://steelturman.typepad.com/photos/uncategorized/free_beer_1.JPG         
I'll be back
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Ožujak/Mar.2009 u 19:35
Bolje ove držače daj.
Na vrh
luka0037 View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Zakeralo

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj luka0037 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Ožujak/Mar.2009 u 19:36
darije pije koka kolu ali evo rado cu se ja zrtvovati da ne propadne pivo

Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Ožujak/Mar.2009 u 19:47
To ti kažem, ti zemi vopi, a ja držače istog
Na vrh
cudak_31177 View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Seljačine U Splačine!!!

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj cudak_31177 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Ožujak/Mar.2009 u 19:53
Pobogu Darije...to ti je isto kao da vezuješ pertle, a nemaš patike. Jedno bez drugog ne, a Luka se izjasnio samo za pivo...
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Ožujak/Mar.2009 u 19:59
Pošto će me lega Bebinjo ubiti moram zatvoriri ovu temu jer kad Luka uzme pivce, ja "držače", a na sve to se pojavi Čudak sa "senfom" ode "mas' u propas' "
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,219 sekundi.