poruka pri gašenju računala
Web: Titlovi.com
Kategorija: HI-TECH i informatički svijet
Ime foruma: Hardware
Opis foruma: Sve vezano uz hardware pronađite ili pitajte na ovom forumu. Ne znate što i gdje kupiti? Pitajte i diskutirajte na ovom forumu.
URL: https://forum.titlovi.com/forum_posts.asp?TID=24665
Datum ispisa: 20.Srpanj/Jul.2026 u 02:01 Verzija Softvera: Web Wiz Forums 11.01 - http://www.webwizforums.com
Tema: poruka pri gašenju računala
Objavio: Alex
Tema: poruka pri gašenju računala
Datum objave: 17.Ožujak/Mar.2009 u 17:55
Evo kamo zapisati i meni neka greška na kompjuteru
Kad pritisnem isključi računalo normalno računalo se mora ugasit za par sek.,meni se to ne dogodi nego mi dolazi ova poruka:
-the device is not use:it's door may be open,please check it
Normalno dvd i dvd pržilica su zatvoreni,razmontirao sam kučište provjerio kable dal se ne gibaju,a i tu je floppy disk,normalno moralo di se ugasit za par sek meni dođe ta poruka i onda se tek ugasi za 15 sek.
Ima li tko rješenje za ovo?
------------- I'll be back
|
Odgovori:
Objavio: darije
Datum objave: 17.Ožujak/Mar.2009 u 18:12
Da li si u skorijoj prošlosti instalirao neki AV? Može da bude svašta, ali ajde redom probaj: Otvori Devide Menager i disable-uj Floppy. Restartuj računar (ako treba i tri puta), ako ne pomogne "isključi" floppy u BIOS-u. Trebalo bi da radi, a onda ćemo bar znati šta je uzrok.
-------------
|
Datum objave: 17.Ožujak/Mar.2009 u 18:26
nisam istalirao al sam nedavno premještao kučište pa šta možda se tamo nešto šta ja znam probat ču s floppyom prvo
|
Datum objave: 17.Ožujak/Mar.2009 u 18:46
rješeno hvala imaš pivo
|
Datum objave: 17.Ožujak/Mar.2009 u 19:35
Bolje ove držače daj.
-------------
|
Objavio: luka0037
Datum objave: 17.Ožujak/Mar.2009 u 19:36
darije pije koka kolu ali evo rado cu se ja zrtvovati da ne propadne pivo
-------------

|
Datum objave: 17.Ožujak/Mar.2009 u 19:47
To ti kažem, ti zemi vopi, a ja držače istog
-------------
|
Objavio: cudak_31177
Datum objave: 17.Ožujak/Mar.2009 u 19:53
Pobogu Darije...to ti je isto kao da vezuješ pertle, a nemaš patike. Jedno bez drugog ne, a Luka se izjasnio samo za pivo...     
-------------
|
Datum objave: 17.Ožujak/Mar.2009 u 19:59
Pošto će me lega Bebinjo ubiti moram zatvoriri ovu temu jer kad Luka uzme pivce, ja "držače", a na sve to se pojavi Čudak sa "senfom" ode "mas' u propas' "
-------------
|
|