Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > SAJT I FORUM > Predlozi, pitanja, problemi, kritike...
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - POHVALA
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

POHVALA

Odgovori Odgovori Stranica  <12
Korisnik
Poruka
outside View Drop Down
Translator
Translator

Joe Purdy - music legend

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj outside Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Rujan/Sep.2008 u 18:51
ah,moja tema postala popularnaLOL
Na vrh
Buki View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Weed Expert

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Buki Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Listopad/Oct.2008 u 10:57
Veliko hvala svima na ovom forumu,stvarno ste svi super i pomažete svima da riješe neki problem.Posebno hvala Dariju, Icemaheru i Acanu na linkovima za starije filmove koji se teško mogu naći na netu. Pozdrav i samo tako nastavite...

P.S.Shvatio sam da je ova stranica puno više od samih titlova,jednostavno,ovdje će vam ljudi pomoći da riješite bilo kakav problem u vezi filmova a i ostalih stvari...

Ažurirao Buki-Fiume - 04.Listopad/Oct.2008 u 10:58
Na vrh
frost135 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj frost135 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Listopad/Oct.2008 u 15:44
Svaka čast autorima, na trudu,mogućnostima stvarno mnogo znači ovaj sajt, najbolji ste.
Na vrh
ciira View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj ciira Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Listopad/Oct.2008 u 11:06
Da jos jednom da vas pohvalim za vas trud,i da kazem da je sajt postao ekstra perofesionalan i vi ste sve bolji i brzi.Hvala vam.ClapClapClapClapClapClapClap i sve vas pozivam nasmile91
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 19.Listopad/Oct.2008 u 14:18
Hvala lega, a poziv na _____ prihvaćen. Dolazimo svi...
Na vrh
jingismikan View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj jingismikan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 26.Listopad/Oct.2008 u 21:44
Evo i ja se pridruzujem pohvalama! Fenomenalan site! Jedini pravi izvor titlova, tj. prevoda! Hvala! Zelim vam da sto duze opstanete!Clap
Na vrh
MiKi@Valjevo View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj MiKi@Valjevo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 28.Listopad/Oct.2008 u 14:03
Sve pohvale stafu i svim ostalima koji nam omogucavaju da omiljene filmove gledamo zahvaljujuci njima Thumbs Up .Fenomenalan sajt i definitivno najveca i najkvalitetnija baza prevoda na nasim prostorima , vec odavno i ne pokusavam da nadjem prevod negde osim ovde Clap .  Zahvaljujem svim prevodiocima ,ipak razume se njihova je najveca zasluga smile40 a narocito isticem gosp. Panmarka ciji je izbor filmova fantastican uvek medju prvima izbacije nove filmove i prevodi vise nego korektni  smile110

Jos jednom hvala svima i samo tako nastavite !!!

Ziveli smile91
Na vrh
m..robby View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj m..robby Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Studeni/Nov.2008 u 12:27
Sta da vam kazem??????? svi su vec sve rekli
Samo tako dalje i ne boj te se...
Danas je teško biti budala, prevelika je konkurencija...
Na vrh
ciira View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj ciira Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Prosinac/Dec.2008 u 21:12
i ponovo ja da vas pohvalim i nagradim ,svtvarno ste sjajni i samo tako nastavite,bravo  ClapClapClapClapClapClapClapClapClapsmile91
Na vrh
joya View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj joya Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Prosinac/Dec.2008 u 23:31
Hvala vam svima i to je meni motiv za dalji i bolji rad!
Nije ko što nije, jer da jeste bilo bi, a nije!
Na vrh
administrator View Drop Down
Administrator
Administrator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj administrator Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Prosinac/Dec.2008 u 23:40
Bas sam se ugodno iznenadio kad sam procitao ove poruke. Hvala Vam svima i nadam se uskoro cemo biti jos jos bolji. Nadam se od iduceg tjedna.
Srdačan pozdrav
Nikola : nikola@titlovi.net
Psi laju a karavan prolazi !!!

Na vrh
hoshi View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj hoshi Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Prosinac/Dec.2008 u 18:32
Evo i ja da pohvalim sajt :P Stvarno dobro izgleda,ima dosta tema :) download sekcija je super..Fina ekipica ovako na prvi pogled deluje :)
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Prosinac/Dec.2008 u 20:38
Samo na prvi pogled
Na vrh
Johhny Q View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
opasno aktivan spamer (u ostavci...)

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Johhny Q Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Prosinac/Dec.2008 u 20:47
Originalno postovano od strane darije darije piše:

Samo na prvi pogled

PA, da, samo na prvi pogled... Ko je nas poznavao, ni pakao mu nece tesko pasti...Confused

Pametan covek trazi resenje, budala izgovor...
Na vrh
cudak_31177 View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Seljačine U Splačine!!!

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj cudak_31177 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Prosinac/Dec.2008 u 23:06
Ne slušaj književnike Hoshi. Oni "zamaste" svaku priču. Mi smo fini, mladi, zdravi, delimično oženjeni, i ekstremno napaljeni.

I da ne budem spamer ko ova dvojica, hvala svima na pohvalama.
Na vrh
hoshi View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj hoshi Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Prosinac/Dec.2008 u 23:15
Ne brigaj chudak...Ko je izdrzao onu bestiju izdrzace i ostale :)
Na vrh
Johhny Q View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
opasno aktivan spamer (u ostavci...)

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Johhny Q Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Prosinac/Dec.2008 u 01:53
Originalno postovano od strane cudak_31177 cudak_31177 piše:

Ne slušaj književnike Hoshi. Oni "zamaste" svaku priču. Mi smo fini, mladi, zdravi, delimično oženjeni, i ekstremno napaljeni.

I da ne budem spamer ko ova dvojica, hvala svima na pohvalama.

darije, cujes ovo??? Mi - spameri?!!!
Jedno negativno brojanje za cudaka...

Mi jesmo fini, mladi, zdravi, ali i cutljivi, stidljivi, introvertni... Skromni... Mada, ne mogu a da ne pomenem i natprosecnu lepotu i inteligenciju...
Pametan covek trazi resenje, budala izgovor...
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Prosinac/Dec.2008 u 01:58
Sve si lepo rekao. Ni ja bolje ne bih sročio
Na vrh
cudak_31177 View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Seljačine U Splačine!!!

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj cudak_31177 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Prosinac/Dec.2008 u 07:29
Originalno postovano od strane darije darije piše:

Sve si lepo rekao. Ni ja bolje ne bih sročio

Naravno da je sročio, kad ga masti književnički
Na vrh
bubba ho-tep View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
brkovi gore, brkovi dole

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bubba ho-tep Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 09.Prosinac/Dec.2008 u 11:55
buahahahahahahahaaLOL LOLLOLLOLLOLLOL
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <12
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,138 sekundi.