Ispiši stranicu | Zatvori Prozor

POHVALA

Web: Titlovi.com
Kategorija: SAJT I FORUM
Ime foruma: Predlozi, pitanja, problemi, kritike...
Opis foruma: Ovdje nas možete pohvaliti, pokuditi, predložiti nešto ili pitati za probleme, ali isključivo u vezi foruma. Ovo nije mjesto za potražnju prijevoda i pitanja kad će se neki pojaviti!
URL: https://forum.titlovi.com/forum_posts.asp?TID=19592
Datum ispisa: 27.Srpanj/Jul.2026 u 15:13
Verzija Softvera: Web Wiz Forums 11.01 - http://www.webwizforums.com

Tema: POHVALA
Objavio: outside
Tema: POHVALA
Datum objave: 25.Lipanj/Jun.2008 u 18:05
evo stvarno moram pohvaliti sav trud ljudi koji brinu oko ovog foruma,novi izgled je odličan,i stvarno moram pohvaliti vas koji prevodite,jer veliki sam ljubitelj filmova i da nema vas nebi mogao nijedan gledati jer neznam baš dobro engleski i stvarno od srca hvala

Odgovori:
Objavio: ciira
Datum objave: 21.Srpanj/Jul.2008 u 22:12
Pridruzujem se kolegi moramo da vas pohvalimo,iskreno ste najbolji i najbrzi sa prevodima i pohvale svima vama sto nam ulepsate pogled na film.Hvala  vam  svima.

Objavio: darije
Datum objave: 21.Srpanj/Jul.2008 u 22:21
Lepo je čuti ovako nešto... Eto motiva za dalji rad....

-------------

Objavio: nogard
Datum objave: 22.Srpanj/Jul.2008 u 14:22
Ljudi, ovaj site je fantastičan! Bravo i samo bravo! Još se nikad nisam tako ugodno iznenadio sa tranzicijom nekog sitea. Svi linkovi su na pravom mjestu i baš je ugodno biti na ovim stranicama. Clap

Objavio: smartvision
Datum objave: 05.Kolovoz/Aug.2008 u 21:51
Svaka cast, tek sam se registrovao ali koristim vas site redovito, Najbolji ste!!!!!!!! Samo tako nastavite. Smile

Datum objave: 06.Kolovoz/Aug.2008 u 01:56
Hvala, hvala....

-------------

Objavio: bArCaFaN
Datum objave: 06.Kolovoz/Aug.2008 u 02:14
Uzivajte ljudi u nasem trudu!!! smile106

-------------
deUs eSt hOMo

Objavio: latimer
Datum objave: 21.Kolovoz/Aug.2008 u 23:10
sve pohvale,od srca,najiskrenije!još pre više od godinu dana sam trazio prevod za First Snow i The Borgia,i istini za volju,nisam bio previše optimističan...pre 6-7 meseci sam slučajno otkrio da su pomenuti filmovi prevedeni,i ovom prilikom se zahvaljujem i za njih,ali povod za ovo javljanje je Varljivo Sunce koje sam trazio pre oko mesec dana,a rano jutros Kneginja ga je postavila...VELIKO hvala još jednom svim entuzijastima!Hugsmile73
smile61 PS.Kneginja je Carica!smile61

-------------
kako upokojiti vampira?

Objavio: bulat
Datum objave: 26.Kolovoz/Aug.2008 u 15:50
 Pohvale za dobre prevode, za azurnost i izgled, ali ste me razocarali kad sam pronasao titlove za singing detectiv serial, na hrvatskom, a ispostavilo se da su na engleskom. Moze li se to ispraviti, tj. da serial bude na hrvatkom ili srpskom?

Objavio: Mitric
Datum objave: 26.Kolovoz/Aug.2008 u 18:32
Pozdrav
Da nebih duzio i ja se pridruzujem pohvalama svima onima koji prevode .....na ovom sajtu
Hvala vam od srca  i molim nastavite ovako
Pozdrav

Datum objave: 26.Kolovoz/Aug.2008 u 21:38
Čast nam je kolega da imamo članove poput Vas. Veliki pozdrav i hvala Vam na lepim rečima.

-------------

Objavio: suvi.68
Datum objave: 27.Kolovoz/Aug.2008 u 19:22
Svaka vam čast na svim prevodima koje ste uradili!Ovde ,na ovom sajtu su skoro svi prijateli i dosta toga mogu da naucim.Ja sam u ovom skoro pa novi al uz vas postajem svaki dan sve iskusniji.Još jednom svaka cast i pozdrav svima!

Datum objave: 27.Kolovoz/Aug.2008 u 19:26
Hvalakolega. Drago nam je da možemo da pomognemo. Uživaj.

-------------

Objavio: blagoje®
Datum objave: 08.Rujan/Sep.2008 u 14:46
Ovo je moj prvi post...

Tek od skora sam nasao vas sajt, skidam jako puno filmova, ali mi se cesto desavalo da za neke filmove uopste nema prevoda ili nisu uskladjeni sa mojom verzijom filma, a trazio sam i na raznim subtitls sajtovima, preko googla i sa nekim softwerima za trazenje titlova i nista... Takve filmove sam spremao u poseban folder i kada sam nasao vas sajt nasao sam i prevode za sve te filmove, tako da je taj folder ispraznjen i obrisan! smile73

Na forum sam se registrovao samo da vam napisem jednu stvar:

Hvala sto postojite!!!

Od sada sam stalno uz vas.

Objavio: Dr Dragan
Datum objave: 08.Rujan/Sep.2008 u 14:59
Originalno postovano od strane blagoje® blagoje® piše:

Ovo je moj prvi post...Tek od skora sam nasao vas sajt, skidam jako puno filmova, ali mi se cesto desavalo da za neke filmove uopste nema prevoda ili nisu uskladjeni sa mojom verzijom filma, a trazio sam i na raznim subtitls sajtovima, preko googla i sa nekim softwerima za trazenje titlova i nista... Takve filmove sam spremao u poseban folder i kada sam nasao vas sajt nasao sam i prevode za sve te filmove, tako da je taj folder ispraznjen i obrisan! Na forum sam se registrovao samo da vam napisem jednu stvar:Hvala sto postojite!!!Od sada sam stalno uz vas.

Nema na cemu, a i ti kolega slobodno se ukljuci jos kojom porukom u nasem forumu .Dobro nam dosao

-------------

Objavio: Buki
Datum objave: 08.Rujan/Sep.2008 u 15:05
Upravo to,hvala što postojite,jer ja također bez vas nebi mogao gledati filmove i u potpunosti se slažem s dečkom koji je otvorio ovu temu,hvala vam na svim prijevodima...

Objavio: joya
Datum objave: 08.Rujan/Sep.2008 u 15:11
Nema na čemu, a biće ih još!

-------------
Nije ko što nije, jer da jeste bilo bi, a nije!

Objavio: daca055
Datum objave: 09.Rujan/Sep.2008 u 14:48
Pohvala za sve prevode,svi koji to rade svaka cast a najvise pohvala za clana joya ali i za ostale koje se trude da stariji filmovi budu prevedeni.Mogla bi biti neka donacija da se moze iz svake drzave uplatiti.Hvala vam na svim prevodimaClap

Datum objave: 10.Rujan/Sep.2008 u 07:00
Ma sto se tice donacija o tome ti ja daco nista ne bi znao reci.
A ako meni hoces pomoci zamjeni me kad sam ja prva smjena znaci svaki 4 dan radi umjesto mene.smile42

-------------

Objavio: daca055
Datum objave: 10.Rujan/Sep.2008 u 12:26
Moze jer ja ne radim nistaSmile

Objavio: outside
Datum objave: 26.Rujan/Sep.2008 u 18:51
ah,moja tema postala popularnaLOL

Objavio: Buki
Datum objave: 04.Listopad/Oct.2008 u 10:57
Veliko hvala svima na ovom forumu,stvarno ste svi super i pomažete svima da riješe neki problem.Posebno hvala Dariju, Icemaheru i Acanu na linkovima za starije filmove koji se teško mogu naći na netu. Pozdrav i samo tako nastavite...

P.S.Shvatio sam da je ova stranica puno više od samih titlova,jednostavno,ovdje će vam ljudi pomoći da riješite bilo kakav problem u vezi filmova a i ostalih stvari...

Objavio: frost135
Datum objave: 04.Listopad/Oct.2008 u 15:44
Svaka čast autorima, na trudu,mogućnostima stvarno mnogo znači ovaj sajt, najbolji ste.

Datum objave: 19.Listopad/Oct.2008 u 11:06
Da jos jednom da vas pohvalim za vas trud,i da kazem da je sajt postao ekstra perofesionalan i vi ste sve bolji i brzi.Hvala vam.ClapClapClapClapClapClapClap i sve vas pozivam nasmile91

Datum objave: 19.Listopad/Oct.2008 u 14:18
Hvala lega, a poziv na _____ prihvaćen. Dolazimo svi...

-------------

Objavio: jingismikan
Datum objave: 26.Listopad/Oct.2008 u 21:44
Evo i ja se pridruzujem pohvalama! Fenomenalan site! Jedini pravi izvor titlova, tj. prevoda! Hvala! Zelim vam da sto duze opstanete!Clap

Objavio: MiKi@Valjevo
Datum objave: 28.Listopad/Oct.2008 u 14:03
Sve pohvale stafu i svim ostalima koji nam omogucavaju da omiljene filmove gledamo zahvaljujuci njima Thumbs Up .Fenomenalan sajt i definitivno najveca i najkvalitetnija baza prevoda na nasim prostorima , vec odavno i ne pokusavam da nadjem prevod negde osim ovde Clap .  Zahvaljujem svim prevodiocima ,ipak razume se njihova je najveca zasluga smile40 a narocito isticem gosp. Panmarka ciji je izbor filmova fantastican uvek medju prvima izbacije nove filmove i prevodi vise nego korektni  smile110

Jos jednom hvala svima i samo tako nastavite !!!

Ziveli smile91

Objavio: m..robby
Datum objave: 12.Studeni/Nov.2008 u 12:27
Sta da vam kazem??????? svi su vec sve rekli
Samo tako dalje i ne boj te se...
Danas je teško biti budala, prevelika je konkurencija...

Datum objave: 02.Prosinac/Dec.2008 u 21:12
i ponovo ja da vas pohvalim i nagradim ,svtvarno ste sjajni i samo tako nastavite,bravo  ClapClapClapClapClapClapClapClapClapsmile91

Datum objave: 04.Prosinac/Dec.2008 u 23:31
Hvala vam svima i to je meni motiv za dalji i bolji rad!

-------------

Objavio: administrator
Datum objave: 04.Prosinac/Dec.2008 u 23:40
Bas sam se ugodno iznenadio kad sam procitao ove poruke. Hvala Vam svima i nadam se uskoro cemo biti jos jos bolji. Nadam se od iduceg tjedna.

-------------
Srdačan pozdrav
Nikola : mailto:nikola@titlovi.net" rel="nofollow - nikola@titlovi.net
Psi laju a karavan prolazi !!!

Objavio: hoshi
Datum objave: 08.Prosinac/Dec.2008 u 18:32
Evo i ja da pohvalim sajt :P Stvarno dobro izgleda,ima dosta tema :) download sekcija je super..Fina ekipica ovako na prvi pogled deluje :)

Datum objave: 08.Prosinac/Dec.2008 u 20:38
Samo na prvi pogled

-------------

Objavio: Johhny Q
Datum objave: 08.Prosinac/Dec.2008 u 20:47
Originalno postovano od strane darije darije piše:

Samo na prvi pogled

PA, da, samo na prvi pogled... Ko je nas poznavao, ni pakao mu nece tesko pasti...Confused

-------------
Pametan covek trazi resenje, budala izgovor...

Objavio: cudak_31177
Datum objave: 08.Prosinac/Dec.2008 u 23:06
Ne slušaj književnike Hoshi. Oni "zamaste" svaku priču. Mi smo fini, mladi, zdravi, delimično oženjeni, i ekstremno napaljeni.

I da ne budem spamer ko ova dvojica, hvala svima na pohvalama.

-------------

Objavio: hoshi
Datum objave: 08.Prosinac/Dec.2008 u 23:15
Ne brigaj chudak...Ko je izdrzao onu bestiju izdrzace i ostale :)

Objavio: Johhny Q
Datum objave: 09.Prosinac/Dec.2008 u 01:53
Originalno postovano od strane cudak_31177 cudak_31177 piše:

Ne slušaj književnike Hoshi. Oni "zamaste" svaku priču. Mi smo fini, mladi, zdravi, delimično oženjeni, i ekstremno napaljeni.

I da ne budem spamer ko ova dvojica, hvala svima na pohvalama.

darije, cujes ovo??? Mi - spameri?!!!
Jedno negativno brojanje za cudaka...

Mi jesmo fini, mladi, zdravi, ali i cutljivi, stidljivi, introvertni... Skromni... Mada, ne mogu a da ne pomenem i natprosecnu lepotu i inteligenciju...

-------------
Pametan covek trazi resenje, budala izgovor...

Datum objave: 09.Prosinac/Dec.2008 u 01:58
Sve si lepo rekao. Ni ja bolje ne bih sročio

-------------

Objavio: cudak_31177
Datum objave: 09.Prosinac/Dec.2008 u 07:29
Originalno postovano od strane darije darije piše:

Sve si lepo rekao. Ni ja bolje ne bih sročio

Naravno da je sročio, kad ga masti književnički

-------------

Objavio: bubba ho-tep
Datum objave: 09.Prosinac/Dec.2008 u 11:55