| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Pluribus (2025) |
Odgovori
|
Stranica <1 456 |
| Korisnik | |
payutti
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Senior translator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 10.Sijecanj/Jan.2026 u 23:14 |
Zato nisam ni počeo da gledam seriju. Kad bude gotova, odgledaću je u cugu. Kao "Breaking bad". Zato sam odustao i od "Severance". Sjajna prva sezona, pa onda pauza od 3 godine do druge sezone?!?!? Bilo je tu i nepredviđenih okolnosti. ali c'mon. Treća sezona se očekuje tek sredinom 2027. A možda ne bude ni tada. |
|
![]() |
|
ar8c
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 11.Sijecanj/Jan.2026 u 12:54 |
|
Sve te razumem! Breaking Bad je posebno prijao baš iz razloga što sam ga i ja gledao u cugu. Retko kada čovek sebi može da priušti takav ugođaj. Sa druge strane donekle razumem i finansijere/kreatore. Niko ne zna kako će tržište nešto prihvatiti, pa se ni ne rizikuje odjednom. Takođe, ako se nešto razvlači nekoliko godina, to znači da je to nekoliko godina medijski ispraćeno, prisutno i aktuelno. Sve bi kraće trajalo kad bi se ponudilo odjednom, ma koliko dobro bilo. Najgore je kad se nešto dobro započne, a nikada ne završi. E to je baš praćeno osećajem straćenog vremena i izneverenih očekivanja. Beše nekada davno jedna baš dobra serija, Carnivale i gledao sam je sa uživanjem. Odradiše dve sezone i kad je trebalo da nam pruže veliko finale i razrešenje u trećoj - cvrc! Interesovanje splasnulo, ostalo se bez para, šta već. Meni ostalo samo da u svojoj glavi iskreiram ono što bih voleo da se desilo. Tuga. Tako da sam u principu zahvalan ako uopšte završe započeto. Problem sa dugim iščekivanjem rešim tako što prethodnu sezonu repriziram neposredno pre nove. Ionako dobre stvari volim da pogledam barem dva puta. Odvojim vikend i utvrdim gradivo, pa je onda lakše nadovezati se. Ali da je idealno - nije. Pluribus me svakako čeka na reprizi kad dođe vreme, a do tada ću već zaboraviti šta se sve izdešavalo do sada ![]() BTW, da li je realno da se i za Severance čeka (barem) 2027!?
Ali dobro, gledajmo to sa pozitivnije strane. Ta 2027. bi mogla biti baš interesantna i ispunjena Živi i zdravi bili do tada! |
|
![]() |
|
Mizi
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 22.Travanj/Apr.2009 Lokacija: Ćoposlavija Status: Offline Points: 2370 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 16.Sijecanj/Jan.2026 u 18:59 |
|
Da me netko pita da mu objasnim prvu epizodu rekao bih mu Aj Dont Knou! Mislim, razumem opsednutost onostranim, nevidljivim, magičnim, neobjašnjivim, nerazjašnjenim, svemirom i tajnama koje krije, vanzemuncima i komunikaciji sa dotičnima, demonskim silama i zabludama, virusima, bakterijama, zombijima i ostalim koještarijama,...... Imam samo jedno pitanje za Giligana, WHY, brate, WHY????? Posle onakve epske serije, i njenog manje uspešnog spinoffa, on nam potura OVO??? WHY, brate, WHY???? Arsi, sada nastupaš, objasni, odbrani, nađi smisao, ne gleda mi se dalje, kad sam video kako se piplovi šejkuju kao kad demon zaposedne svinjče, i posle su svi MI, a ona je JA, i svi su srećni i radosni, WHY, brate Vinse, WHY??? Koja sekta ga je vrbovala, koja grupacija, za koliko novca je nagovoren OVO da snimi??? WHY???????????????? Aj kraj (cry)......
![]() |
|
![]() |
|
kjovo
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Pridružen: 08.Veljaca/Feb.2007 Lokacija: Beograd Status: Offline Points: 1505 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 16.Sijecanj/Jan.2026 u 19:15 |
|
Hehe
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
Stranica <1 456 |
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |