| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
|
Odgovori
|
Stranica <123 |
| Korisnik | |
darije
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Administrator
Infernal Affairs Pridružen: 16.Veljaca/Feb.2005 Status: Offline Points: 38972 |
Objavljeno: 24.Travanj/Apr.2011 u 03:02 |
Do sada sam primio milijardu e-mailova, pohvala, psovanja, vređanja po svim mogućim osnovama, zahvaljivanja, predloge. pitanja... sve živo ali uvek do sada, kad bi se pojavio neki e-mail koji je sadržao tekst gde se kritikuje naš rad ali na normalan način (što ovo svakako jeste) ja sam to podelio sa svima, jer možda mi iz A/M neke stvari lošije vidimo od članstva. Pisanje svih ovih ljudi na prethodnim stranam nije napadanje nekog jadnika, kako određeni to vide, nego odgovor i pomoć nama iz A/M. "Jadnik" se nije udostojio da napiše niti jedan post, a nije odgovorio ni meni na e-mail, a napisao sam mu odgovor 21 Apr 2011 u 08:53. Toliko o tome i ovaj "slučaj" stavljamo "ad acta". Hvala velikoj većini na podršci a nekima želim svu sreću SLEDEĆE SEZONE!!!! ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
Stranica <123 |
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |