Ispiši stranicu | Zatvori Prozor

Pitanje za odgovor

Web: Titlovi.com
Kategorija: SAJT I FORUM
Ime foruma: Predlozi, pitanja, problemi, kritike...
Opis foruma: Ovdje nas možete pohvaliti, pokuditi, predložiti nešto ili pitati za probleme, ali isključivo u vezi foruma. Ovo nije mjesto za potražnju prijevoda i pitanja kad će se neki pojaviti!
URL: https://forum.titlovi.com/forum_posts.asp?TID=40653
Datum ispisa: 07.Lipanj/Jun.2026 u 06:10
Verzija Softvera: Web Wiz Forums 11.01 - http://www.webwizforums.com

Tema: Pitanje za odgovor
Objavio: darije
Tema: Pitanje za odgovor
Datum objave: 21.Travanj/Apr.2011 u 09:53
19. April 2011 u 2:27 PM dobio sam e-mail od člana adryan ili sormy, kako se potpisao u pismu. (e-mail adresa poznata ali je ne bih stavljao ovde)
Postaviću vam njegov e-mail pa vas molim da iznesete vaše mišljenje i odgovorite na pitanje:

Citiraj odavno sam namjerio ovo da vam kažem , jer dosta ljudi mojih prijatelja ili već sa ovih prostora ima isto mišljenj kao i ja ali niko da vam kaže ono što misli konkretno. Člnastvo i ta vaša pravila su prestroga i čunda . nekako dođe kao da st vi neka tajna organizacija ili 'NASSA''što je pomalo smiješno ili čudno. pa ljudi pobogu to je samo stajt za filmove a ne stranica za odbijanje članova ili ljudi koji s žel učlaniti ovdhe iz nkih drugih razloga. član postati kod vas je čudno i sasvim komplikovano. u drugim zemljama to j normalno i lakše.kakve veze ima aktivnost ili nešto slično ako ljudi žel da budu članovi iz nekih drugi razloga. gospodin BOSS'' j pooštrio mjere, pa bira ko će da bude ovdj a ko ne jer ima previše ćlnaova koji su aktivni i koji nisu . zar je bitno uopšte da neko mora da bude kao AKTIVAN, zar n može da bud ovdje kao član ili posmatrač, nije problem možet ovo odmah ukinuti ako hoćete samo lakše je kad vam čovjek kaže u lice sve što drugi neće ili ne mogu iz nekih drugih razloga..probao sam biti član mnogo puta ali ne znam iz kojih razloga se dedsi ne valja ovo n valja ono, pa šta j ovaj sajt ????? neka tajna organizacija ili sajt za uklanjanje .... kakava pravila hoćete nekakakva nemoguća , i stranci se učlane pa se čude vjerujt mi , kakava aktivnost??? Šta to treba da se bude ,PREDSJEDNIK NeKI ILI VEĆ ŠTa , da bi se bio član ovdje ????ljudi molim vas šta ste ?? pa niste od zlata niste vladari neki., pustite ljude da budu normalni člnaovi uz laganu registraciju a ne niste uradili
ono niste ovo, normalno u granicama ljudskosti bez vrijeđanja ili već ega, ko diktira ovaj režim nij mi jasno i zašto i do kada, i druga stvar ako ste najveći sajt ima i drugih stranica gdj se mogu prvesti filmovi odnsosno pogledati na lakši način . ako nekom nije jasno ovo nastaviću ja i dalje samo želim rći prestrogi ste .... i nkako kao kao da vlada diktatura kod vas koje nema nigdje, a druga stvar još za kraj što j možda i najslađe rečeno- koliko novih filmova ima jako slabo radite to baš ono što ljudi žele najviše vi nemate , tako da po meni niste nešto extra posebno. toliko od mene gospodo i sada pošto sam vam rekao sve u lice slobodno me BANUJTE ili već šta želite uradite, kako kažu u šali BRONHI - LAKŠE SE DIŠE.

Tekst sam preneo u originalu.
Zahvaljujem vam na odgovorima, a kolegu pozivam da se uključi u priču.

-------------

Odgovori:
Objavio: Dee_Monk
Datum objave: 21.Travanj/Apr.2011 u 10:06
Iz iskustva- mod. sam na jednom stranom sajtu, kao svaki mod. imam pristup "tajnim" delovima (ima ih vise) i sa ekipom sredujem forum i pazimo da ne dodje do vredjanja, u slucaju da neko prevrsi meru ide u jailbox (1 od 100 ode u zatvor, 99 ih budu banovano) i kraj price, svako posle sranja ima da trpi posledice. Sto se tice titlova, tim je OK, lepo sredjuju forum..itd,itd... Ja nigde ne vidim "diktaturu"-sto on kaze, normalno decko napravi nalog, lepo ostvaljaj kom. i nece biti problema. 
I da par stvari mi smeta na titlovim, hvala Bogu svaki 2-3 dan dodje neko od clanova ko je voljan da prevodi i neko uvek nadje da ubije u pojam tu osobu-lik okaci svoj prevod prvenac i dodje 142132 ljudi i kenjaju kako je prevod los...itd. Jebote niko nije savrsen, jos nisam video da je neko uradio prevod (prvenac) i da je dobijao sve 5tice i pohvale, da su ljudi posle njegovog prevoda padali u trans jer je prevod odlican..... just relax...

-------------
Hajde, Bože, budi drug, pa okreni jedan krug unazad planetu....

Objavio: VBojana
Datum objave: 21.Travanj/Apr.2011 u 10:09
Ja se stvarno ne sećam da sam imala bilo kakav problem da se registrujem i da kao obični (tj. neaktivni) član skidam prevode do mile volje, samo nisam mogla da ih ocenjujem. Da li se nešto u međuvremenu promenilo?
E sad, ako neko hoće da učestvuje u aktivnostima sajta (prevođenje i forum), onda bi trebalo da se pridržava uspostavljenih pravila. Čak i uz njih zbije "kuršlus" ponekad, ali ipak je ovo mesto koje je meni, generalno gledano, utočište od negativnih emocija, na koje nailazimo gde god da se okrenemo. A takvo je upravo zahvaljujući pomenutim pravilima.

-------------
https://www.youtube.com/watch?v=FgUhVR1msMo" rel="nofollow -
You find a way

Objavio: outside
Datum objave: 21.Travanj/Apr.2011 u 10:49
Ma nema potrebe komentirati...Na svakom sajtu su pravila, i pravila su tu da se poštuju...Rekao bi da su moderatori i administratori na ovom forumu i predobri, imaju velik prag tolerancije i uvijek su spremni pomoći..Što je za pohvalu....Ja mislim da je dotični član poslao pm dariju samo zato jer ne može ocijenivati prijevode, i zato jer nije zadovoljan kako se novi filmovi(čitaj: čim izađe cam snimka) u roku od dan-dva ne prevedu..Stoga, njegov pm po meni nema smisla, i aposlutno se ne slažem ni s jednom rečenicom iz njega...

Objavio: A2D2
Datum objave: 21.Travanj/Apr.2011 u 11:20
Potpuno se slažem sa kolegama koji su prije mene komentirali poruku.Na svakom sajtu moraju da postoje pravila i norme ponašanja ,jer da nema pravila ovo bi sve izgledalo kao jedno smetljište gdje bi svako ubacivao štošta suvišnog i nepotrebnog, a za to su zaduženi jako dobri administratori i moderatori koji će na jedan lijep način upozoriti na greške.
Ne razumjem njegov gnjev ,jer postati član je lako,samo se moraš registrirati i to je to, a to što on hoće da se prevode samo najtraženiji i najnoviji filmovi sumljive kvalitete koji tobože gleda večina ljudi ,ne shvata bit postojanja ovakog sajta, a to je iskrena i čista ljubav prema čaroliji pokretnih slika ili kao što je koleginica Bojana rekla bijeg i utočište od negativnih emocija sa kojima se svakodnevno susrećemo u realnom životu.

Toliko od mene.Wink

-------------
Nitko nije toliko bogat da može bez osmjeha i nitko toliko jadan da ga ne bi zaslužio.

Objavio: nebojsa66
Datum objave: 21.Travanj/Apr.2011 u 11:26
darije, ako ga još nisi banao i blokirao IP, molim te uradi to i spasi forum od još jednog kretenicusa maximusa!

LOL

-------------

Nisam lud, mater me testirala!

Objavio: taxidell
Datum objave: 21.Travanj/Apr.2011 u 12:54
Evo, ovako. Da li se ovde radi o bivšem članu koji je iz nekog razloga "popio" BAN ili...? Pa ako ti je registracija ovde teška ili komplikovana, mogao si da pitaš nekoga i obratiš se za pomoć. Ne vlada ovde nikakva "diktatura", već se uprava sajta trudi da, upravo likovi poput tebe, lako i brzo pronađu titl ili bilo kakvu informaciju vezanu za filmove, a Boga mi i za mnogo drugih stvari... To što je ovo jedan od malobrojnih sajtova koji ceni i štiti rad svojih članova nije MINUS prijatelju moj. Pa pogledaj ove ostale...aman. Na ostale gluposti ne želim da dajem komentar. Ako ti se ne sviđa...ĆAO. NE DIRAJ NAM TITLOVE...poguzi

-------------
live long and prosper

Objavio: iromafia111
Datum objave: 21.Travanj/Apr.2011 u 13:08
Toliko toga je napisao, a ništa konkretno nije rekao.
Kakvih je problema imao? Zašto misli da su pravila prestroga? Koje ga pravilo posebno muči? Što mu nije jasno oko titlova za najnovije filmove? Zašto je pile prešlo cestu? Tko je zapalio žito?  Confused

-------------

Datum objave: 21.Travanj/Apr.2011 u 13:08
Šta nije diktatura!? Ja uvodim diktaturu!! LOLLOLLOLLOL

dell, još nema titla??? MOLIM!!! Odmah skidaj i prevodi, na sluh ako treba!!! LOLLOLLOL

-------------

Datum objave: 21.Travanj/Apr.2011 u 13:09
Originalno postovano od strane iromafia111 iromafia111 piše:

Zašto je pile prešlo cestu? Tko je zapalio žito?  Confused

LOLLOLLOLLOLLOL

-------------

Objavio: Gajtana
Datum objave: 21.Travanj/Apr.2011 u 13:11
Pokušavam biti maksimalno objektivna, ali stvarno ne kužim gdje je "strogoča" ovog foruma Stern Smile
Član sam više foruma i baš na svakom postoje pravila i ako ih se ne držiš ... adio

Slažem se sa Vanjskim, mislim da je problem negde oko prijevoda ili ocjenjivanja ili kačenja, jer svaka osoba koja ne vrijeđa je više nego ljubazno primljena na ovu stranicu koja je kako reče naša VBojana utočište od zala vanjskog svijeta.

I moram napomenuti, bez ikakvog dodvoravanja, ovdje sam susrela puno predivnih ljudi, ostvarila krasna prijateljstva i kad mi je umro tata nitko ... pa ni u stvarnom životu mi nije toliko pritrčao u pomoć kao ovdje. O ćemu mi onda pričamo????

Tko je fer i korektan naći će ovdje svoju drugu obitelj, a tko nije morati će potražiti neki drugi "manje strog" forum, ako takav uopće postoji.

-------------
Kad pitaju kako ste, uvijek recite ODLIČNO! Razveseliti će te prijatelje i rastužiti neprijatelje!

Objavio: zkarlov
Datum objave: 21.Travanj/Apr.2011 u 13:19
Svaka vam čast ako ste shvatili šta je pjesnik htio reći, ja ga ništa nisam razumio...

Objavio: Titivillus
Datum objave: 21.Travanj/Apr.2011 u 13:32
Ja sam shvatio jedino da mu smeta što ne postoje prijevodi za http://forum.titlovi.com/the-hit-list-titlovi-prevodi-podnapisi-2142011_t40655.html - hrpu nove B i C produkcije , ali mi nije jasno zašto mu to smeta. Ermm

Citiraj ako nekom nije jasno ovo nastaviću ja i dalje
Nastavi, molim te. Thumbs Up

Datum objave: 21.Travanj/Apr.2011 u 13:36
Originalno postovano od strane nebojsa66 nebojsa66 piše:

dell, još nema titla??? MOLIM!!! Odmah skidaj i prevodi, na sluh ako treba!!! LOLLOLLOL 
Ne čujem dobro...LOLLOLLOL

-------------
live long and prosper

Datum objave: 21.Travanj/Apr.2011 u 13:37
Originalno postovano od strane taxidell taxidell piše:

Sad se izvlačiš na godine, ha?? Ccccc LOLLOLLOLLOLLOL

-------------

Datum objave: 21.Travanj/Apr.2011 u 13:38

Originalno postovano od strane iromafia111 iromafia111 piše:

Tko je zapalio žito?   Confused 
Student nije...LOLLOLLOL

-------------
live long and prosper

Datum objave: 21.Travanj/Apr.2011 u 13:40

Originalno postovano od strane taxidell taxidell piše:

Sad se izvlačiš na godine, ha?? Ccccc LOLLOLLOLLOLLOL
Ma, jok... Nego ne volim diktatore...LOLLOLLOL

-------------
live long and prosper

Objavio: Movie Master
Datum objave: 21.Travanj/Apr.2011 u 14:25
Sreća je da je ovakvih tipova ustvari malo. Ima ih na drugim sajtovima-forumima i tamo laprdaju šta im god padne na pamet (ako je imaju), o nepismenosti, nekulturi, psovkama i vređanju da ne pričam. Nisu to neki nama nepoznati sajtovi, znamo ih i iz tih razloga ih ne posećujemo.
Na našem sajtu je, hvala Bogu, dobra i "lepo vaspitana" ekipa voditelja i aktivnih članova koji su i doneli pravila da bi se kod nas ljudi osećali prijatno i zadovoljno, nekulturu ostavljamo ulici i kafani (pravoj). Nezadovoljnika uvek ima i ako im se kod nas ne sviđa, široko im polje. Umesto da se malo potrude i uklope, šalju Administratoru! ovakve PM-ove?! "Jarvisa" koliko ti volja (ko zna priču, shvatiće). Komentari su dobrodošli, ali ne na ovaj način. Ovo je vređanje svih nas.

Objavio: icemaher
Datum objave: 21.Travanj/Apr.2011 u 15:05
Originalno postovano od strane outside outside piše:

.Ja mislim da je dotični član poslao pm dariju samo zato jer ne može ocijenivati prijevode, i zato jer nije zadovoljan kako se novi filmovi(čitaj: čim izađe cam snimka) u roku od dan-dva ne prevedu..Stoga, njegov pm po meni nema smisla, i aposlutno se ne slažem ni s jednom rečenicom iz njega...
potpisujem ovo!
A ako smo mi strogi koji prvi pm saljemo savetom - kako, sto, gde, linkovi ka odredjenom podforumu/temi, pa ako nastavi krece opomena, ako pretera tek onda ban.

-------------
https://www.tvtime.com/en/user/66431209/profile" rel="nofollow - TV TIME

Objavio: bojanadj
Datum objave: 21.Travanj/Apr.2011 u 15:30
Ja imam da kažem samo jedno za Dnevnik (sa naglaskom na delu "za decu"LOLLOLLOL)

O-pa-op-sa-sa LOLLOLLOL

bojanalovebojanalovebojanalove

Odličan ritam za slanje opomena i BANovanje

bojanalovebojanalovebojanalove

O-pa-op-sa-sa LOLLOLLOL

LOLLOLLOLLOL

-------------
Life isn't about waiting for the storm to pass; it's about learning to dance in the rain...

Objavio: cudak_31177
Datum objave: 21.Travanj/Apr.2011 u 16:03
Originalno postovano od strane darije darije piše:

19. April 2011 u 2:27 PM dobio sam e-mail od člana adryan ili sormy, kako se potpisao u pismu. (e-mail adresa poznata ali je ne bih stavljao ovde)
Postaviću vam njegov e-mail pa vas molim da iznesete vaše mišljenje i odgovorite na pitanje:

Citiraj odavno sam namjerio ovo da vam kažem , jer dosta ljudi mojih prijatelja ili već sa ovih prostora ima isto mišljenj kao i ja ali niko da vam kaže ono što misli konkretno. Člnastvo i ta vaša pravila su prestroga i čunda . nekako dođe kao da st vi neka tajna organizacija ili 'NASSA''što je pomalo smiješno ili čudno. pa ljudi pobogu to je samo stajt za filmove a ne stranica za odbijanje članova ili ljudi koji s žel učlaniti ovdhe iz nkih drugih razloga. član postati kod vas je čudno i sasvim komplikovano. u drugim zemljama to j normalno i lakše.kakve veze ima aktivnost ili nešto slično ako ljudi žel da budu članovi iz nekih drugi razloga. gospodin BOSS'' j pooštrio mjere, pa bira ko će da bude ovdj a ko ne jer ima previše ćlnaova koji su aktivni i koji nisu . zar je bitno uopšte da neko mora da bude kao AKTIVAN, zar n može da bud ovdje kao član ili posmatrač, nije problem možet ovo odmah ukinuti ako hoćete samo lakše je kad vam čovjek kaže u lice sve što drugi neće ili ne mogu iz nekih drugih razloga..probao sam biti član mnogo puta ali ne znam iz kojih razloga se dedsi ne valja ovo n valja ono, pa šta j ovaj sajt ????? neka tajna organizacija ili sajt za uklanjanje .... kakava pravila hoćete nekakakva nemoguća , i stranci se učlane pa se čude vjerujt mi , kakava aktivnost??? Šta to treba da se bude ,PREDSJEDNIK NeKI ILI VEĆ ŠTa , da bi se bio član ovdje ????ljudi molim vas šta ste ?? pa niste od zlata niste vladari neki., pustite ljude da budu normalni člnaovi uz laganu registraciju a ne niste uradili
ono niste ovo, normalno u granicama ljudskosti bez vrijeđanja ili već ega, ko diktira ovaj režim nij mi jasno i zašto i do kada, i druga stvar ako ste najveći sajt ima i drugih stranica gdj se mogu prvesti filmovi odnsosno pogledati na lakši način . ako nekom nije jasno ovo nastaviću ja i dalje samo želim rći prestrogi ste .... i nkako kao kao da vlada diktatura kod vas koje nema nigdje, a druga stvar još za kraj što j možda i najslađe rečeno- koliko novih filmova ima jako slabo radite to baš ono što ljudi žele najviše vi nemate , tako da po meni niste nešto extra posebno. toliko od mene gospodo i sada pošto sam vam rekao sve u lice slobodno me BANUJTE ili već šta želite uradite, kako kažu u šali BRONHI - LAKŠE SE DIŠE.

Ili pijan, ili nepismen, ili priblesav... ne bih trošio energiju na ovo. Thumbs Down

-------------

Objavio: Kampfar
Datum objave: 21.Travanj/Apr.2011 u 16:34
Simpatičan mladić. Usvojimo ga i vodimo na smenu u šetnju.Dead 

-------------
https://imageshack.com/i/1xkz68j" rel="nofollow -

I know who I am. And after all these years, there's a victory in that.

Objavio: Babusnica
Datum objave: 21.Travanj/Apr.2011 u 18:11
Originalno postovano od strane darije darije piše:

Ovom zabraniti internet DeadLOL

Objavio: AnGeL_17
Datum objave: 21.Travanj/Apr.2011 u 18:18
Originalno postovano od strane Kampfar Kampfar piše:

Simpatičan mladić. Usvojimo ga i vodimo na smenu u šetnju.Dead 

+1

-------------
http://www.userbars.be" rel="nofollow - http://www.userbars.be" rel="nofollow -

Objavio: intoxic
Datum objave: 21.Travanj/Apr.2011 u 18:40
  Toliko napisanih reči svelo se u ništa! Mogao je samo da napiše :" Ne sviđa mi se ovj sajt jer ne mogu da lupam ocene kome god hoću jer nemam 30 postova zato što ne znam kako da ih sakupim jer nemam ništa pametno da kažem ili ne mogu da postavim google translated prevod jer mi je odbijen i poslato mi je obrazloženje zašto. I ne sviđa mi se boja sajta , nekako je tamna, a ja se plašim mraka i ne volim horore. Trebao bi da bude u roze boji ili zelenkast. I još niste preveli Insidious koji je izašao pre neki dan i sniman camerom u ruskom biokopu." Smešno.LOL
Zar treba svako da radi ovde šta god hoće i ako naši moderatori ne budu vodili računa i brinuli o sajtu, a naš trud oko naših prevoda ne budu štitili, ko će onda?

Datum objave: 21.Travanj/Apr.2011 u 18:43
Originalno postovano od strane reggae78 reggae78 piše:

LOL

Da imaš nešto u postu! LOLLOLLOL

-------------

Objavio: intoxic
Datum objave: 21.Travanj/Apr.2011 u 18:58
Šta je ovo, čim kliknem na ODGOVORI ono mi objavi prazan post pa moram da ga ažuriram

Objavio: fiko
Datum objave: 21.Travanj/Apr.2011 u 22:50
odavno sam namjerio ovo da vam kažem , jer dosta ljudi mojih prijatelja ili već sa ovih prostora ima isto mišljenj kao i ja ali niko da vam kaže ono što misli konkretno. Člnastvo i ta vaša pravila su prestroga i čunda . nekako dođe kao da st vi neka tajna organizacija ili 'NASSA''što je pomalo smiješno ili čudno. pa ljudi pobogu to je samo stajt za filmove a ne stranica za odbijanje članova ili ljudi koji s žel učlaniti ovdhe iz nkih drugih razloga. član postati kod vas je čudno i sasvim komplikovano. u drugim zemljama to j normalno i lakše.kakve veze ima aktivnost ili nešto slično ako ljudi žel da budu članovi iz nekih drugi razloga. gospodin BOSS'' j pooštrio mjere, pa bira ko će da bude ovdj a ko ne jer ima previše ćlnaova koji su aktivni i koji nisu . zar je bitno uopšte da neko mora da bude kao AKTIVAN, zar n može da bud ovdje kao član ili posmatrač, nije problem možet ovo odmah ukinuti ako hoćete samo lakše je kad vam čovjek kaže u lice sve što drugi neće ili ne mogu iz nekih drugih razloga..probao sam biti član mnogo puta ali ne znam iz kojih razloga se dedsi ne valja ovo n valja ono, pa šta j ovaj sajt ????? neka tajna organizacija ili sajt za uklanjanje .... kakava pravila hoćete nekakakva nemoguća , i stranci se učlane pa se čude vjerujt mi , kakava aktivnost??? Šta to treba da se bude ,PREDSJEDNIK NeKI ILI VEĆ ŠTa , da bi se bio član ovdje ????ljudi molim vas šta ste ?? pa niste od zlata niste vladari neki., pustite ljude da budu normalni člnaovi uz laganu registraciju a ne niste uradili

Da ne bude zabune ovo sam ja samo citirao nije moj post! Nemam reči, pročitajte moj potpis ja mislim da to dovoljno kaže o mom mišljenju.

-------------
Everyone is entitled to be stupid, but some abuse the privilege.

Objavio: ExtraJa
Datum objave: 22.Travanj/Apr.2011 u 00:15
Nekome fali ovo nekome ono a ovom liku dio tijela zvani "Mozak", u cjelini. Kad se radi o "nekakvom" nerviranju-provociranju, tu sam baš na tvojoj (uslovno rečeno strani tj. strani svakog člana) i pravu da se brani (ako i samo ako postoje dokazi za to) ali to se prijatelju radi na fin i kulturno upakovan način što automatski znači da je tvoj mejl morao biti mnogo veći i izložiti sve kako se kaže zašto-zato!
Na osnovu grešaka, sadržaja i namjere (po mom mišljenju) ovo više liči na pisanje "nogama" djeteta od 12 godina a nikako na pokušaj konstruktivnog dijaloga s ciljem rješenja tvojeg nezadovoljstva.
Puno više bi rekao da si napisao: Ništa mi se ovdje ne sviđa sve je bez veze a vi mi ne ispunjavate moje želje!

Ono što sam htio reći jeste da umjesto prazne priče koja je nezaobilazan dio karaktera nas balkanaca bolje da si uzeo neki titl i pokušao ga prevesti, pa svu svoju frustraciju ili "pamet" tamo sročio.

Da na kraju kažem kako reče jedan kolega na prijevodima:"Prevoditelji nemaju radno vrijeme" a ja bi dodao Niti rade po zahtjevima (osim ako su šuške u pitanju Smile), jer ti nisi ni svjestan da baš željom da se neki "Tvoji" novi filmovi prevode radiš diktaturu onima koji prevode dok ti tu svoju olupinu od mozga i dalje odmaraš i intelektualno zapostavljaš.
Titlovi nisu samo sajt niti mjesto za skinuti titl već mnogo više, toliko više da to tvoj mozak ne može ni pojmiti pa poštedi nas svog prisustva u budućnosti!!!

Objavio: prijatel-MKD
Datum objave: 22.Travanj/Apr.2011 u 16:10
Mozda su pravila prestoga, desilo se da i ja dam svoj glas za uvodjenje deo njih, ali kako citam ovaj text gore pitam se sta fali ovima http://forum.titlovi.com/anketa-oko-kvaliteta-foruma_t12116.html - http://forum.titlovi.com/anketa-oko-kvaliteta-foruma_t12116.html koji su takodje nekad bili "Danas registrovani na sajtu i forumu".

Kopirat cu svoj komentar iz te teme jer sam i jednom bio novi clan na titlovima,
Originalno postovano od strane prijatel-MKD prijatel-MKD piše:

Verovatno niko se je nije zadrzao na forumu bez imati neki razlog da mu prija vreme potroseno na forum titlovima.
Ekipa je fantasticna pre svega zbog toga sto je aktivna svaki dan, ma svaki minut,. jel postoi neko ko je cekao za odgovor duze od nekoliko minuta?
Dali postoi drugi forum na planetu gde se desilo da novi clan dobije dobrodoslicu na tri stranice??????? Ja takvog ne poznajem.
Milion puta sam se poslao na podu od smjeha, viceva i smjesnih slika i klipova koje su ovdje filtrirani i postovani samo najbolji.
Niko nikome ne vrsi bilo kakav pritisak da mora raditi na prevode da bi bio clan foruma i svi koji prevode verujem da to rade sa drage volje i zelju za to.
Svi su dobrogosli (sem zlonamjrenici) i svi clanovi imaju dragocjenu vrednost za aktivnost foruma, za druzenje, cak i one koje postavljaju "glupa pitanja", niko ih ne napada za to sto nisu naucili bilo sta.
10/10

i dodat cu da nema osnove trpiti Jarvise i Bumerange.

-------
Potpis: Tajni NASA agent prijatel-MKD

-------------
0123456789 Само десет цифри, а толку многу главоболие!
You can't take it to a philosopher for being stupid, if he wasn't he would've be a physicist.

Objavio: Vladika
Datum objave: 22.Travanj/Apr.2011 u 20:31
Svakakvih ljudi ima! Mada ,po onom sto je doticni napisao, lici kao neko ko je "malo" popio!!!

-------------
Vladika

Objavio: BELI
Datum objave: 22.Travanj/Apr.2011 u 22:37

Kad sam video tekst, prvo sam pomislio da je google translate....

Al na kraju.... BRONHI, LAKSE SE DISE..... cek malo, ne verujem da je to moglo biti prevedeno, ne to nikako. Da google prevede neki sleng tako, ne verujem.

Opcija dva, vec receno, neko je morao mnoooooogoooo da popije.

Opcija tri, fali mu jedan deo sto neko rece i vaistinu treba mu zabraniti net.

Da li je u pitanju neko dete koje ne zna da se snadje sa pravilima foruma, ne verujem... moralo bi zaista biti bas dete.

Da li njega kopka sta se to pise u drugim forumima kojima nema pristup?
Ne moze da vidi sta je u podforumu za extreme membere?

Ne moze da procita sta je Translator podforumu?

Ma nek se nosi.

I on, i google, i viski, i njegov IQ od -25 !!!!!!!!!

-------------
"All truth passes through three stages. First, it is ridiculed. Second, it is violently opposed. Third, it is accepted as being self-evident."

Schopenhauer

Objavio: Bardem
Datum objave: 23.Travanj/Apr.2011 u 02:07
Sve u ovoj temi je potpuno nepotrebno i besmisleno kao tomicin štrajk.

Objavio: sheitankhan
Datum objave: 23.Travanj/Apr.2011 u 08:11
Originalno postovano od strane fiko fiko piše:

odavno sam namjerio ovo da vam kažem , jer dosta ljudi mojih prijatelja ili već sa ovih prostora ima isto mišljenj kao i ja ali niko da vam kaže ono što misli konkretno. Člnastvo i ta vaša pravila su prestroga i čunda . nekako dođe kao da st vi neka tajna organizacija ili 'NASSA''što je pomalo smiješno ili čudno. pa ljudi pobogu to je samo stajt za filmove a ne stranica za odbijanje članova ili ljudi koji s žel učlaniti ovdhe iz nkih drugih razloga. član postati kod vas je čudno i sasvim komplikovano. u drugim zemljama to j normalno i lakše.kakve veze ima aktivnost ili nešto slično ako ljudi žel da budu članovi iz nekih drugi razloga. gospodin BOSS'' j pooštrio mjere, pa bira ko će da bude ovdj a ko ne jer ima previše ćlnaova koji su aktivni i koji nisu . zar je bitno uopšte da neko mora da bude kao AKTIVAN, zar n može da bud ovdje kao član ili posmatrač, nije problem možet ovo odmah ukinuti ako hoćete samo lakše je kad vam čovjek kaže u lice sve što drugi neće ili ne mogu iz nekih drugih razloga..probao sam biti član mnogo puta ali ne znam iz kojih razloga se dedsi ne valja ovo n valja ono, pa šta j ovaj sajt ????? neka tajna organizacija ili sajt za uklanjanje .... kakava pravila hoćete nekakakva nemoguća , i stranci se učlane pa se čude vjerujt mi , kakava aktivnost??? Šta to treba da se bude ,PREDSJEDNIK NeKI ILI VEĆ ŠTa , da bi se bio član ovdje ????ljudi molim vas šta ste ?? pa niste od zlata niste vladari neki., pustite ljude da budu normalni člnaovi uz laganu registraciju a ne niste uradili

Ovo zvuči kao opasna teorija zavjere za rušenje novog svjetskog poretka i povratak u mračna doba inkvizicije. U buduće molimo obratite se Jesseiu Venturi, Nicku Popeu ili Richardu Belzeru,AcaNholivud

-------------
Daimonon brosis esei

Objavio: BELI
Datum objave: 23.Travanj/Apr.2011 u 12:22

Originalno postovano od strane Bardem Bardem piše:

Sve u ovoj temi je potpuno nepotrebno i besmisleno kao tomicin štrajk.

Sve, sve, al Tomu ne mesaj u ovo, ma koliko strajk bio nepotreban.

On je ipak iznad ovih stvari.

Bez politike, molim.

Hvala

-------------
"All truth passes through three stages. First, it is ridiculed. Second, it is violently opposed. Third, it is accepted as being self-evident."

Schopenhauer

Datum objave: 23.Travanj/Apr.2011 u 12:49
Ono što je ovde potpuno nepotrebno je Darijev početni post u kome prenosi mejl koji je dobio.

Na prvi pogled se vidi da je reč o notornoj gluposti koja je, vrlo verovatno pisana u pijanom stanju i onda članovi, kao treba da komentarišu taj mejl. A gotovo svako komentarisanje je ujedno i iživljavanje nat tim nesrećnim likom i šamaranje mrtvog magarca.

Objavio: bubba ho-tep
Datum objave: 23.Travanj/Apr.2011 u 13:16
Ovo što je Darije javno podijelio s nama je itekako bitno jer služi kao primjer ostalim neartikuliranim ''nezadovoljnicima'' koji nisu niti pijani niti umorni već jednostavno naporni, bahati, nedokazani i ne pretjerano pametni. TO JE ČINJENICA!
A kada im već nije dovoljno to što im mi iz A/M tima kažemo, red bi bio da im dokažemo da nisu u pravu tako što ćemo drugim članovima dopustiti da reagiraju. To je smisao pokazivanja ovog maila javnosti.
Ako se slažeš s likom slobodno napiši i artikuliraj zašto, to je tvoje pravo, ali nikako ne tvrdi da je ovo nepotrebno!

Datum objave: 23.Travanj/Apr.2011 u 13:26
*bubba ho-tep

Kao prvo, ja ovaj mejl uopšte ne razumem jer još nisam toliko šenuo šameću da bi ga mogao razumeti.

Da se slažem sa nekom razgovetnom kritikom rada sajta podržao bih je bez uvijanja, ali ovaj mejl svakako nije ništa do jedne idiotske gluposti tamo nekog koji je popio koju čašicu više.

Ono što ja ne odobravam, pa i kada su ovakvi likovi u pitanju jeste to frenenično i euforično napadanje takvih jer onda se daje na značaju stvarima kojima to nikako ne bi smelo...

Objavio: bubba ho-tep
Datum objave: 23.Travanj/Apr.2011 u 13:40
Krivo razumiješ, ne daje im se na značaju, već im se daje do znanja da nisu u pravu na jedini mogući način! Dajemo članovima da mu odgovore da nas ne optužuju za tendencioznost i tiraniju.
Slažem se da je autor sudeći po mailu jedva pismen i ne pretjerano ''artikuliran'', da se finije izrazim, ali začudio bi se kad bih ti rekao da takvih ima na tisuće i da je i nama teško borit se s vjetrenjačama koliko god za svakoga imali strpljenja...

Datum objave: 23.Travanj/Apr.2011 u 13:49
No, derbi će uskoro pa idem da zauzmem mesto u kladionici, kad već ne mogu na stadion i da se pripremim sa najboljim mogućim ulepšivačem domaćeg fudbala PIVOM.

Objavio: darije
Datum objave: 24.Travanj/Apr.2011 u 03:02
Originalno postovano od strane bubba ho-tep bubba ho-tep piše:

Ovo što je Darije javno podijelio s nama je itekako bitno jer služi kao primjer ostalim neartikuliranim ''nezadovoljnicima'' koji nisu niti pijani niti umorni već jednostavno naporni, bahati, nedokazani i ne pretjerano pametni. TO JE ČINJENICA!
A kada im već nije dovoljno to što im mi iz A/M tima kažemo, red bi bio da im dokažemo da nisu u pravu tako što ćemo drugim članovima dopustiti da reagiraju. To je smisao pokazivanja ovog maila javnosti.
Srž.
Do sada sam primio milijardu e-mailova, pohvala, psovanja, vređanja po svim mogućim osnovama, zahvaljivanja, predloge. pitanja... sve živo ali uvek do sada, kad bi se pojavio neki e-mail koji je sadržao tekst gde se kritikuje naš rad ali na normalan način (što ovo svakako jeste) ja sam to podelio sa svima, jer možda mi iz A/M neke stvari lošije vidimo od članstva.
Pisanje svih ovih ljudi na prethodnim stranam nije napadanje nekog jadnika, kako određeni to vide, nego odgovor i pomoć nama iz A/M. "Jadnik" se nije udostojio da napiše niti jedan post, a nije odgovorio ni meni na e-mail, a napisao sam mu odgovor 21 Apr 2011 u 08:53. Toliko o tome i ovaj "slučaj" stavljamo "ad acta".
Hvala velikoj većini na podršci a nekima želim svu sreću SLEDEĆE SEZONE!!!! Wink

-------------

Ispiši stranicu | Zatvori Prozor

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01 - http://www.webwizforums.com
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd. - http://www.webwiz.co.uk