Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Filmovi i serije
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Pitanje za ekipu iz Srbije ...
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Pitanje za ekipu iz Srbije ...

Odgovori Odgovori Stranica  <12
Korisnik
Poruka
komunjara View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj komunjara Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Sijecanj/Jan.2006 u 19:23

Originalno postovano od strane BELI BELI piše:

Daj malo pojasni kako to mislis......sta ako je to neka jedna postenjacina koja se boji da i njega ne cape?
Ili podmazujes? Pojasni malo, takvu postu imam...

jednostavno:

pa zapamtio sam koja mi osoba nikad nije pravila probleme... i uvijek je bez plaćanja carine uzimala CDove...samo je bilo potrebno da ne zatvaram koverte...da vidi šta šaljem... budući da sam i za firmu gdje radim i za osobne potrebe slao samo iz te pošte...zapamtili su me ljudi...dolazim i 4 puta dnevno u poštu... jednostavno dođem platim i bez problema...ali recimo u poštu koja je 100 metara od mene... ne smijem ući koliko sam se svađao... zapamtili me ljudi...

Na vrh
Hawkmoon View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Hawkmoon Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Sijecanj/Jan.2006 u 20:41
Kad je vec pukla razmena postom sto lepo ne bi dogovorili vise razmena i skoknuli do Hrvatske, nije toliko daleko a i vidite inostranstvo i to bez vize dok nam je i oni ne uvedu, po ugledu na ostatak sveta. 
Na vrh
Lenja_Kravitza View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Lenja_Kravitza Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Sijecanj/Jan.2006 u 20:56
Originalno postovano od strane Hawkmoon Hawkmoon piše:

Kad je vec pukla razmena postom sto lepo ne bi dogovorili vise razmena
i skoknuli do Hrvatske, nije toliko daleko a i vidite inostranstvo i to
bez vize dok nam je i oni ne uvedu, po ugledu na ostatak sveta. 

Hehe , pa od toga bi tek bolela glava , zamisli situaciju , dolazim u Cro na jean dan sa sve ruksakom punim dvd-a , pa odma bi me corkirali ovi nasi na grani , ne bi ni stigo da vidim parce lijepe njihove

Na vrh
Dzigi View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Dzigi Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Sijecanj/Jan.2006 u 00:59
Znas kako sto se tice tog jebenog dopisa meni su jos pre dva meseca u posti pokazali taj dopis ali sam i tada mogao da posaljem.Sve zavisi ako naidjes na neku kravu koju muz ne kara dovoljno i sva je nadrndana.E sad u jednoj posti na prijemu paketa rade 4 osobe zenskog pola i od te 4 jedna je kravetina na kvadrat.Svaki put kad je vidim dodje mi da je izvucem kroz onaj salter i nalupam kretena.Ona svaki paket koji dobije mora da otvori i ako vidi da su CD-ovi(ona ni ne zna sta je DVD,vecina njih nezna) nema sanse da primi paket.E sad ove druge tri devojke mi uvek posalju paket iako znaju da su unutra piratski diskovi.Jedna od njih stalno lepi na paket neki stiker da paket ne podleze carini sto je savrseno.Moze da se uradi sledeca stvar.Napravite na DVD-u Folder i nazovete ga Slike sa svadbe i natrpate nekih 100-200 slika i medju njima sakrijete imidze igara,filmove,prometnite ekstenziju,i ko zna sta jos.
Na vrh
komunjara View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj komunjara Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Sijecanj/Jan.2006 u 02:04

ma ne znaju oni pokrenuti DVD šta ti je

birajte vrijeme kada je gužva i veliki redovi... tada ih ne zanimaju propisi... samo štancaju markice i ne gledaju šta se šalje

a i kažem vam

sveska a 5 s debelim koricama može primiti 5 CD/DVDova da se ne primjeti

samo izbušite krug unutra žiletom... tako sam ja godinu dana slao i razmjenjivao se...

Na vrh
kl0kan View Drop Down
Banned user
Banned user

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj kl0kan Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 22.Sijecanj/Jan.2006 u 03:50

[/QUOTE]

Hehe , pa od toga bi tek bolela glava , zamisli situaciju , dolazim u Cro na jean dan sa sve ruksakom punim dvd-a , pa odma bi me corkirali ovi nasi na grani , ne bi ni stigo da vidim parce lijepe njihove

[/QUOTE]

E, ovo je istina...

Na vrh
GDragon View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj GDragon Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Sijecanj/Jan.2006 u 12:17

Ljudi, niko ne moze da vam zabrani da posaljete bilo sta bilo gde. To je krsenje gomile zakona, ustava i konvencija koje vaze svuda u svetu. To sto su poste dobile je pokusaja da samo umanje protok diskova, jer ce neki ljudi poveorvati da se to ne moze. Ja zadnje tri godine bez ikakavih problema saljem diskove svud po svetu i to iskljucivo kao preporucena pisma i nikad nisam imao problema. Carina ne otvara posiljke lakse od 500 grama, nemaju oni vreme da se zamajavaju sa svakim pismom. Ne dobijajau oni samo jedno pismo pa da imaju vreme da se igraju sa njim, stize im na desetine hiljada dnevno, ko ce to da pregeleda?

Na vrh
DoDo View Drop Down
Uploader
Uploader

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj DoDo Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Sijecanj/Jan.2006 u 13:17

Lenja Kravice, pokusaj u mom kraju, u mirijevskoj posti.

Setih se da su uvek kul, i nikad ne prave pitanje ni oko cega, i uvek sve stigne kad posaljem iz Mirijeva, a kad sam jednom poslala iz zemunske poste, nije stiglo.....

Na vrh
caligari View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj caligari Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Sijecanj/Jan.2006 u 13:34
Originalno postovano od strane srkis srkis piše:

Originalno postovano od strane Schindler Schindler piše:

e ovako meni je jedan iz srbije prije par dana poslao 8 dvd-a koliko se ja sjećam da je iz Batoćine ili tako nešto slično i sveje bilo u redu!!ako ti to može pomoći!!!

Kaligari, pomozi ljudima.

upravo videh topic, pa sta da vam kazem, ja sam inace iz kragujevca ali kada shaljem nesto za cro/bih onda to radim iz batocine jer je to kao prvo malo mesto a kao drugo znam sve ljude iz poshte tako da oni ne dizu frku.

u kragujevcu nece niko da mi primi paket koji shaljem kao pismo ako se skonta da se radi o diskovima...

e sad, posle nove godine nisam nista poslao tako da ne znam da li su menjali politiku ali vrlo je moguce (ako jeste onda hmmmm fuck, sta reci?!?!)

2 paketa koja su poslata 2 nedelje pre nove godine za cro nisu imala problema

provericu u "svojoj" maloj postici @ twin "batochina" peaks
Na vrh
Lenja_Kravitza View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Lenja_Kravitza Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Sijecanj/Jan.2006 u 13:39
Originalno postovano od strane DoDo DoDo piše:

Lenja Kravice, pokusaj u mom kraju, u mirijevskoj posti.

Setih se da su uvek kul, i nikad ne prave pitanje ni oko cega, i uvek sve stigne kad posaljem iz Mirijeva, a kad sam jednom poslala iz zemunske poste, nije stiglo.....

Ma poslao sam po burazeru u Podgoricu pa ce on iz CG da posalje paket ... Iz CG odlaze i sleperi puni pljuga u Cro zasto nebi i 15ak diskova
Na vrh
caligari View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj caligari Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Sijecanj/Jan.2006 u 13:52
uzas
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <12
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,203 sekundi.