Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > TITLOVI / PREVODI > Najave, ispravke, obavještenja...
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Pitanje u vezi titla
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Pitanje u vezi titla

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
dreampirates View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dreampirates Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Pitanje u vezi titla
    Objavljeno: 10.Studeni/Nov.2008 u 21:58
   skinem recimo dva filma u istom formatu ubacim titlove i na pc sve ok,kad se spojim na prenosni DVD i gledam te iste filmove jedan ima prevod a drugi ne.....u čemu je problem...tnx
Na vrh
dcizmas View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dcizmas Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 10.Studeni/Nov.2008 u 22:27
Ovo je prilično nejasno da bi neko mogao da ti odgovori...
Opiši malo opširnije tvoj problem...
Napiši tačno šta si radio i gde nastaje problem...
Pozdrav svima...
Na vrh
blackpearl View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj blackpearl Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Studeni/Nov.2008 u 00:05
mozda je jedan prevod sub a drugi srt pa nece da cita jedan od ta dva

da li si proverio koje formate prevoda ti cita player?

Na vrh
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dreampirates Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Studeni/Nov.2008 u 08:41
Originalno postovano od strane Vedder Vedder piše:

ee stvarno to nisam provjeravao,moguće da je tu problem provjerim kad dođem doma......hvala......Smile
Na vrh
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dreampirates Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Studeni/Nov.2008 u 09:14
Originalno postovano od strane dreampirates dreampirates piše:

Originalno postovano od strane Vedder Vedder piše:

ee stvarno to nisam provjeravao,moguće da je tu problem provjerim kad dođem doma......hvala......Smile

sad sam provjerio na poslu na kompu oba su u srt formatu i sad recimo pustim film x files i ima titl a pustim pirate sa kariba nema ....Confused
Na vrh
darije View Drop Down
Administrator
Administrator
Infernal Affairs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj darije Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Studeni/Nov.2008 u 10:02
A ono: isti naziv .avi i .srt fajla?
Na vrh
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dreampirates Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Studeni/Nov.2008 u 10:37
Originalno postovano od strane darije darije piše:

A ono: isti naziv .avi i .srt fajla?

nisam te razumio.

...sad tu na poslu na pc ista stvar kao i kod kuče na prenosnom dvd ,otvaram sa bs playerom i na filmu x files ide titl a na piratima ne ide čak kad idem na subtitles nema ništa kao da uopče nema titla...moguče da je neka veza u ovome šta kolega spominje avi i srt kako to da uskladim.....hvala svima.......

Ažurirao dreampirates - 11.Studeni/Nov.2008 u 11:07
Na vrh
icemaher View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
RIP 12.9.1982.-15.4.2024.

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj icemaher Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Studeni/Nov.2008 u 13:14
probaj to sto kaze darije, Pirati.avi Pirati.srt  znaci da budu isto ime
Na vrh
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dreampirates Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Studeni/Nov.2008 u 13:40
Originalno postovano od strane icemaher icemaher piše:

probaj to sto kaze darije, Pirati.avi Pirati.srt  znaci da budu isto ime

ok,budem probao samo mi recite kako da znam da je recimo pirati.avi jer na titlu na kraju piše srt a na filmu ništa ne piše,samo mi malo to rastumačite nisam u tim vodama pa se ne ljutite....hvala svima...Wink
Na vrh
sale970 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj sale970 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Studeni/Nov.2008 u 14:19
jednostavno: desnim klikom misha na film pa 'rename' i ukucas naziv po volji
isto to uradis i sa titlom, bitno je da budu istog naziva posto pojedini DVD plejeri ne zele da citaju titl ako nije identicnog imena kao film
Na vrh
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dreampirates Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Studeni/Nov.2008 u 17:28
Originalno postovano od strane sale970 sale970 piše:

jednostavno: desnim klikom misha na film pa 'rename' i ukucas naziv po voljiisto to uradis i sa titlom, bitno je da budu istog naziva posto pojedini DVD plejeri ne zele da citaju titl ako nije identicnog imena kao film

ljudi uspio sam to složit sve radi zahvaljujuči vama dobrim ljudima.........recite mi još samo dali mogu prebacit film iz mkv u avi jel to može iči jel mi player ne čita ove u mkv........hvala svima na trudu...
Na vrh
cudak_31177 View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Seljačine U Splačine!!!

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj cudak_31177 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Studeni/Nov.2008 u 18:23
Playeri ne čitaju mkv format (bar koliko je meni poznato). Iz mkv u avi možeš prebaciti sa "mkv to avi converter". Ja sam ga skinuo, ali nisam stigao da isprobam. Kažu da je za to najbolji.
Na vrh
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj dreampirates Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Studeni/Nov.2008 u 08:22
Originalno postovano od strane cudak_31177 cudak_31177 piše:

Playeri ne čitaju mkv format (bar koliko je meni poznato). Iz mkv u avi možeš prebaciti sa "mkv to avi converter". Ja sam ga skinuo, ali nisam stigao da isprobam. Kažu da je za to najbolji.

ok, budem probao to skinut i prebacit...hvala......svima......
Na vrh
sale970 View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj sale970 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Studeni/Nov.2008 u 15:28
Media Coder je sjajan program, probao sam ga i radi kao violina Wink
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,219 sekundi.