Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > SAJT I FORUM > Predlozi, pitanja, problemi, kritike...
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Pitanje u vezi korekcije prevoda drugog autora
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Pitanje u vezi korekcije prevoda drugog autora

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
DarkmanTC View Drop Down
member
member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj DarkmanTC Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Pitanje u vezi korekcije prevoda drugog autora
    Objavljeno: 05.Veljaca/Feb.2021 u 19:40
Prevod korisnika rzSoft za film planeta majmuna iz 1968 na Srpskom ima nedostatak gde fali 10 minuta prevoda u sredini filma (1 sat oprilike u filmu). Ispravio sam i dodao deo koji nedostaje, ali kako da ga postavim jer prevod nije moj i zasluge nisu moje. Ipak je on odradio to. Sve je ostalo isto, samo sam odradio tih 10 minuta. link original prevoda na koga se odnosi post je ispod.

https://rs.titlovi.com/prevodi/planet-of-the-apes-8282/
Na vrh
LjubicaSP View Drop Down
Moderator
Moderator
upir translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj LjubicaSP Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Veljaca/Feb.2021 u 19:59
Originalno postovano od strane DarkmanTC DarkmanTC piše:

Prevod korisnika rzSoft za film planeta majmuna iz 1968 na Srpskom ima nedostatak gde fali 10 minuta prevoda u sredini filma (1 sat oprilike u filmu). Ispravio sam i dodao deo koji nedostaje, ali kako da ga postavim jer prevod nije moj i zasluge nisu moje. Ipak je on odradio to. Sve je ostalo isto, samo sam odradio tih 10 minuta. link original prevoda na koga se odnosi post je ispod.

https://rs.titlovi.com/prevodi/planet-of-the-apes-8282/

Postavi kao obradu titla.
Obavezno u titlu ostavi potpis autora i prilikom postavljanja
u rubriku Author Username upiši njegov nick,
a ispod u polje Uploader Changes napiši šta si uradio.

Na vrh
Ispravljac14 View Drop Down
Translator
Translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Ispravljac14 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 05.Veljaca/Feb.2021 u 21:21
A i verovatno treba vremenska dorada ako je stariji titl, pa malo produži dužinu trajanja rečenica kad si se uhvatio tog posla LOL
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,133 sekundi.