| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales ili Salazarova osveta (25.05.2017.) | BA | HR | MK | RS | SI | |
Odgovori
|
| Korisnik | |
ssaajjkkoo
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
member
Pridružen: 06.Kolovoz/Aug.2013 Lokacija: Podgorica Status: Offline Points: 23 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales ili Salazarova osveta (25.05.2017.)Objavljeno: 29.Svibanj/May.2017 u 21:08 |
|
Ja kao fan Pirata sa Kariba i nisam prezadovoljan filmom, prvo stičem utisak kako će Will Turner imati dobru i zapaženu ulogu u filmu, a onda odjednom osim na početku pojavljuje se samo na kraju da poljubi Elizabeth koja se isto tako odjednom pojavljuje, znači glupo. Akcije su nekako nepotpune, taman pomisliš da si se uživio i onda ukapiraš da to nije to i nekako je tu odmah i kraj akcije. Inače prilično su providne, kao neka B klasa filma... Muzika, pa cijelo jutro sam pjevušio prepoznatljivu melodiju, koju možda i jesam čuo u filmu, ali je toliko nezapaženo prošla, da se ja iste sjećam samo sa odjavne špice. Jedino što mi se svidjelo baš baš je završna scena koja mi je raspalila maštu, mada na prvi pogled pomalo i razočaran radnjom u toj sceni, ono kao: "Zar je moguće da su prsli toliko da će idući film da se bavi time (nečim :D), zar nisu imali više kreativnosti, zar mora film ići u tom smjeru..." ali onda kada se malo udubimo u tematiku ovog filma, možda i ima smisla da se ta tema obrađuje u idućem nastavku i to mi je na kraju ipak malo popravilo utisak i raspoloženje i ponovo zapjevah tu originalnu melodiju.. Ocjena: 7/10, mada sam htio dati 6-icu dok nisam vidio taj kraj.
|
|
![]() |
|
Kokonino12
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 29.Svibanj/May.2017 u 23:44 |
|
Film ko film, gledljiv, dobar zabavan ali ništa senzacionalno, komjutri odradili svoje , Salazar nekako pre umjetan, Cijela radnja filma od početka dosta konfuzna, Sparow nekako neubjedljiv, dosta dosadan, cijeli film se uglavnom svodi na zadnju scenu koja je smještena na 8 minuta poslje kraja filma, i budi nadu da će idući nastavak donjeti onu staru slavu .
|
|
![]() |
|
stanko-bobinec
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member
Pridružen: 27.Veljaca/Feb.2016 Lokacija: HR Status: Offline Points: 15 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 30.Svibanj/May.2017 u 10:20 |
|
Ništa posebno, čak se može reći da je nastavak isforsiran. Prva dva dijela su sasvim dovoljna za takav tip filma. Ako autori žele forsirati temu radi zarade nek naprave seriju.
|
|
![]() |
|
Danilo-Naissus
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Junior moderator
Mολών Λαβέ Pridružen: 04.Sijecanj/Jan.2015 Lokacija: Niš, Srbija Status: Offline Points: 23762 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 30.Svibanj/May.2017 u 13:50 |
|
Čini se da se Johnny Depp malo zamorio i zasitio ove uloge.
A i publika ako ćemo iskreno, ona starija i vernija. Kaya Scodelario - jedini razlog zašto vredi pogledati ovaj film, a pratim njene filmove redovno a imala je pauzu. * film u skladu sa franšizom, isti stil, isti rukopis.
|
|
![]() |
|
dzemil-merdzanic
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 30.Svibanj/May.2017 u 21:56 |
|
Dovoljna su bila prva 3 filma.
|
|
![]() |
|
Hogar Strašni
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Administrator
Sujo Veličanstveni Pridružen: 21.Sijecanj/Jan.2013 Lokacija: Ekonomski Tigar Status: Offline Points: 57078 |
Opcije posta
Thanks(1)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 30.Svibanj/May.2017 u 22:30 |
![]() ![]() ![]() |
|
|
As you journey through life take a minute every now and then to give a thought for the other fellow. He could be plotting something.
|
|
![]() |
|
tantal
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
web-dl xD Pridružen: 14.Kolovoz/Aug.2015 Status: Offline Points: 308 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 11.Rujan/Sep.2017 u 21:08 |
|
Kao i uvek fenomenalni Dzoni Dep.E sad dali je trebalo 3,4...filma.Samo sam prvi gledao zbog toga kojeg je zanra.Ostale sam gledao samo zbog fenomenalnog Dzonija.
|
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |