Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Komentari na filmove
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Pengabdi Setan Aka Satan's Slaves (2017)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Pengabdi Setan Aka Satan's Slaves (2017)

Pengabdi Setan

Pengabdi Setan (2017)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Godina:

2017

Žanr:

drama, misterij, horor

Trajanje:

107 min

Režija:

Joko Anwar

Scenarij:

Sisworo Gautama Putra
, Imam Tantowi
, Joko Anwar
, Subagio S.
, Naryono Prayitno

Glavne uloge:

Arswendy Bening Swara
  >  Ustadz (as Arswendi Bening Swara)
Muhammad Daffa Marsal
  >  Anak Tetangga
Fajar Malik
  >  Tentara
Bront Palarae
  >  Father
Fachry Albar
  >  Batara
Dimas Aditya
  >  Hendra
Egy Fedly
  >  Budiman
Ayu Laksmi
  >  Mother
Tara Basro
  >  Rini
Endy Arfian
  >  Tony
Asmara Abigail
  >  Darminah
Elly D. Luthan
  >  Grandma
M. Adhiyat
  >  Ian
Nasar Annuz
  >  Bondi

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
bokidante View Drop Down
Active member
Active member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bokidante Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Pengabdi Setan Aka Satan's Slaves (2017)
    Objavljeno: 08.Lipanj/Jun.2018 u 13:34
Jako dobrih prvih 75 min. filma, ostatak za zaborav, šteta! 6,5/10
Na vrh
aleksayu View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj aleksayu Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Lipanj/Jun.2018 u 13:37

Licno mislim da u Aziji najlosije filmove pravi Indonezija i Tajland, barem iz onoga sto sam gledao do sada.

Pogledacu ovo, sinopsis deluje nestereotipno...
Na vrh
robin12345 View Drop Down
Senior translator
Senior translator
precednik Titlovačke republike

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj robin12345 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31.Kolovoz/Aug.2018 u 18:40
Uopće nije loš horror. U okvirima žanra, nije bačeno vrijeme, mada vrijedi reći da nema nešto inovativno u njemu. No dobra zabava i prvi dio filma je jezovit, što je danas rijetkost. Kraj je malo stereotipan. Meni nije žao što sam ga gledao...
Na vrh
chiba View Drop Down
Active member
Active member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj chiba Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 27.Rujan/Sep.2018 u 07:29
Može da prođe.
Na vrh
Wida View Drop Down
Uploader
Uploader

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Wida Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Svibanj/May.2020 u 15:06
Dobar Indonezijski horor.

Na vrh
JoxerTM View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj JoxerTM Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 13.Listopad/Oct.2023 u 15:49
Joko Anwar = ili odličan 5, ili negledljivo, sredine nema.
A ovdje je čista školska petica.

Jezivo.
Ali baš jezivo, lupnulo mi je neštio u drugoj protoriji dok sam gledao (mrkla noć) i nije mi bilo svejedno.
Gluma i kadrovi grade napetu atmosferu, odavno mi nije teško bilo iza nekog "horora" zaspati.
Priču možete reći da vuče malo na rouzmerinu bebu i da je valjda obrada te teme na drugi način, ali nije, zapravo je rimejk nekakvog ocvalog indonezijskog horora.

Plus na školsku peticu je prikaz ondašnjih običaja, žene na dženazi i to ne negdje nazad nego tik iznad rake, ovo bi bila smrtna kazna čerečenjem u Iranu. Volio bih znati je li tamo film zabranjen, ne bi me čudilo da jest.
Minus na peticu je ponavljanje virenja od raznih osoba (jednom je dovoljno) i režiserski/montažno ne baš uredno složen kraj.

Ako tražite pravi horor, da vas baš prožme jeza, a ne da vas trzaju stupidni jumpscareovi, spremit ćete ovaj u kolekciju ponajboljih svih vremena.
Koga zanimaju biografije, ovdje nema što tražiti.

Kako je petak, moguće je da neću stići pogledati večeras i nastavak, a gleda mi se, jako.
Imal' tko vremeplov da se vratim u jučer?

Ažurirao JoxerTM - 13.Listopad/Oct.2023 u 16:00
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,313 sekundi.