| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Paterson (2016) |
Odgovori
|
| Korisnik | |
beogradski
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
eXtreme member
Pridružen: 03.Prosinac/Dec.2011 Lokacija: Beograd Status: Offline Points: 180 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Paterson (2016)Objavljeno: 27.Ožujak/Mar.2017 u 16:07 |
|
''Tipican'' Jarmusch-ov film
Ukoliko ste njegov fan i ovaj film ce vam se dopssti a ukoliko niste pre gledali neki film ovog rezisera, izgledace vam pomalo cudno ali to je njegov stil. Kao sto Quentin Tarantinoima svoj tako reziser ovog filma ima svoj ali mnogo realniji
|
|
![]() |
|
Stressman
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 27.Ožujak/Mar.2017 u 19:35 |
|
Zabavniji je od ''The Limits of Control''.
|
|
![]() |
|
protopik
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member
Pridružen: 23.Studeni/Nov.2009 Lokacija: rijeka Status: Offline Points: 17 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 17.Travanj/Apr.2017 u 21:31 |
|
Baš je dobar to je komentar moje kčerke!
|
|
![]() |
|
Alreadydead
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 12.Svibanj/May.2017 u 15:05 |
|
Meni je ovaj film bio bas zabavan, interesantan, drzao mi je paznju sve vreme. Nisam ni trepnuo. Komican je u nekim trenucima, ima elemente komedije ali ne elemente klasicne komedije kao sto je recimo Pita ili koja vec poznata komedija. Nisam siguran da li je u pitanju neka satira ili parodija, nije mi jasno zasto su ti elementi komedije ubaceni u film ali dobro je sto su ubaceni jer to cini ovaj film boljim, zbog toga je film dobro zacinjen da se tako izrazim. Interesantne su karakteristike likova, gluma je bila odlicna a glavni glumac (Adam Driver) je bio sjajan, izdominirao je u filmu. Scenario je sjajan. Film ne zahteva veliku koncentraciju, bas je lagan za gledanje. Clan beogradski rece da ko nije gledao nijedan film rezisera ovog filma da ce mu ovaj film biti cudan, nisam siguran da li sam nesto od Jarmuscha gledao, moguce je da nisam ne znam ali ovaj film uopste nije bio cudan. Meni je ovaj film bio odlican, bas mi se svideo. Ocena: 8/10
|
|
![]() |
|
bojanadj
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
Pridružen: 19.Srpanj/Jul.2009 Lokacija: Novi Sad Status: Offline Points: 31500 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 14.Svibanj/May.2017 u 13:55 |
|
Suprotno od Već-odapelog-kolege, meni film nije bio ni malo zabavan. Smorila sam se od početka do kraja i da nisam "morala" da odgledam film i ispoštujem predlagača, ugasila bih posle 20 minuta.
Sve je lepo što su oni prikazivali, kamera i kadrovi su zaista sjajni, priče običnih ljudi i priče o običnim ljudima, ali sve je tooooooliko sporo, razvučeno i mirno, da je čak i mene smorilo, a zna se koliko je moj kriterijum nizak. :D
Elem, ako je 6 prelazna ocena za nešto što biste eventualno predložili drugima, onda Paterson od mene neće dobiti prelaz. 5/10 je darežljivo, s obzirom koliko je meni sve bilo sporo i gotovo bez radnje. Ideja, poenta, cilj, sve mi se izgubilo u umetničknom prikazu na kom je ovde izgleda insistirano. Što reče Aca, nekako mi je previše hipsterski. :)
|
|
![]() |
|
kadetoni
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Moderator
Pridružen: 02.Sijecanj/Jan.2014 Lokacija: Novi Sad Status: Offline Points: 14955 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 18.Svibanj/May.2017 u 11:23 |
|
Paterson (2016) 5/10 Prazan i spor film koji počinje sa ponedeljkom (moš mislit' radosti ) prođe u iščekivanju da se nešto desi u monotonom životu šofera, kome kolotečinu svakodnevice može da razbije jedino kvar na autobusu. A ni tad se previše ne uzbudi.
A ja sam očekivao da će on bar do vikenda svoju "kreativnu, preduzetnu i večito umornu" a u stvari dokonu ženu, da kilne. ![]() |
|
|
|
|
![]() |
|
Danilo-Naissus
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Junior moderator
Mολών Λαβέ Pridružen: 04.Sijecanj/Jan.2015 Lokacija: Niš, Srbija Status: Offline Points: 23761 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 26.Srpanj/Jul.2019 u 19:09 |
|
Dakle... lagan filmić, gledljiv, sličice iz života jednog vozača gradskog busa.
Nema elemenata komedije, nema drame, a i pitanje romanse* je diskutabilno. Doduše, jedini nagoveštaj drame je mogućnost da će pas biti ukraden ispred bara... i onaj događaj sa Marvinom. * Film je pitak za gledanje ali po mom ukusu... nedorečen. Kuća, poso', šetanje psa, možda bang-bang ako feels da je lucky. Odnos prema partnerki nežan ali površan. Socijalni život para poprilično osiromašen. Gluma odlična, izbor glumaca odličan, šarmantan Drajver i harizmatična Fahranijeva, lepa kao persisjska boginja. ** najinteresantniji deo filma, pogled na njeno stopalo kada ga upoređuje sa cipelom svog momka. Srebrni slon kao simbol iz sna za srebrni gradski bus. Ps.nije lako biti vozač busa u USA. Sam u punom busu sa svojim pesmama u glavi. Baš tužno. IMDB: 7,4. Titlovi: 7,7 Lična: 6,6. Ažurirao Danilo-Naissus - 26.Srpanj/Jul.2019 u 19:36 |
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |