Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Partisan (2020) |
Odgovori |
Korisnik | |
aleksayu
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
eXtreme member Pridružen: 10.Lipanj/Jun.2008 Lokacija: Yugoslavia Status: Offline Points: 1650 |
Opcije posta
Thanks(0)
Objavljeno: 11.Rujan/Sep.2020 u 22:57 |
Prva epizoda, vrh vrhova.Cista desetka. Sjajna mystery atmosfera...
|
|
aleksayu
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member Pridružen: 10.Lipanj/Jun.2008 Lokacija: Yugoslavia Status: Offline Points: 1650 |
Opcije posta
Thanks(0)
|
Druga epizoda odlicna.Prijatno sam iznenadjen serijom.
|
|
aleksayu
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Opcije posta
Thanks(0)
|
Odlicna serija. Odavno nisam video na Imdb losije ocene neke serije. Tako moze da pise samo neko ko ne poznaje film.
Sugestivno uverljivi glavni glumac Fares Fares, ovde je i kreativni producent. Sjajno kreirana mystery atmosfera se nastavlja na tradiciji fenomenalnih svedskih serija Jordskott, Modus..., Dobra uvoda muzicka numera, kao i muzika u seriji.
Ocekuje se druga sezona.Odlican prevod! Hvala ZKarlov
|
|
Edigs0
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator Pridružen: 28.Listopad/Oct.2019 Status: Offline Points: 1171 |
Opcije posta
Thanks(0)
|
Slažem se s Aleksom, serija je odlična. Preporučujem da je pogledate.
|
|
AlexDeLarge
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member Pridružen: 08.Ožujak/Mar.2019 Status: Offline Points: 8727 |
Opcije posta
Thanks(0)
|
Videh da je pre dva meseca izasla druga sezona, nisam je pogledao, ali rekoh da ukratko iznesem misljenje o prvoj . Sto se prve sezone tice ( tesko je pisati a ne otkrivati ), ok mi je sta su hteli autori da prikazu, nesto se da zakljuciti i iz pesme `The Partisan `od Leonard Cohen-a ( izvorna `La Complainte du partisan`od ... iz ...) ali mi se nije svideo nacin, tj. kako su to realizovali, nekako osciluju narativ ,dinamika, dramaturski deo, ta neka izolovanost, borba,pat... ta neka istorijska parabola i skrivena analogija, ili komparacija, a i trenutno stanje i slicne stvari u nekim drzavama itd. Imali su lepo otvaranje u prvoj epizodi, i mislim da su u tom stilu trebali da nastave, bez mnogo naivnosti, mogli su to kreativnije, kao sto su i neku simboliku ostavili bez objasnenja sto je dobro, vidi se cemu naginje i podseca na ..., dalje, negde bas nepotrebne scene, spore i dosadne, negde je sve pod koncem, a vec u sledecoj sceni traljavo izvedeno. A i sam kraj onako postavljen ne daje realistican nastavak, vec nastavak u istom `duhu` i stilu kao i prva, mada ovo je samo pretpostavka, a vec mi je dovoljno ono sto sam video u prvoj, a slicno i u nekim drugim filmovima (serijama) gde imamo te izolovane zajednice a ciji su nacini ponasanja razliciti, a negde i slicni kao u datoj seriji. Tako da je meni ovo samo korektno ostvarenje.
Ažurirao AlexDeLarge - 11.Srpanj/Jul.2022 u 12:39 |
|
aleksayu
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Opcije posta
Thanks(0)
|
Meni se bas svidela prva sezona, dobar ja glavni musli glumac koji je nastradao da bi spasao decu. Gledam drugu.
|
|
AlexDeLarge
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Opcije posta
Thanks(0)
|
AlexDeLarge
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Opcije posta
Thanks(0)
|
Naravno, samo sam izneo misljenje za prvu sezonu, mozda je vecini odlicna, a i ja promenim misljenje, pa ako druga bude i poslednja, mozda i pogledam, samo me jos interesuju dve stvari iz prve sezone za dve osobe, to bi mi bilo interesantno da vidim kako su autori zamislili.
|
|
Shadow07.
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member Pridružen: 13.Listopad/Oct.2023 Status: Offline Points: 8 |
Opcije posta
Thanks(0)
|
Relativno dobra serija, nije bas u onom vrhu kako umeju svedjani da naprave ali moze da se odgleda, ne zamara , nije rastegnuta , drzi paznju dovoljno da se odgleda do kraja,.sto se mene tice 6,/10
|
|
aleksayu
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Opcije posta
Thanks(0)
|
Odgledao sam drugu sezonu, koje nema vise na netu. Dobra je , Vredno gledanja. Ocena6.5/10
|
|
Odgovori | |
Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |