Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Komentari na serije
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Partisan (2020)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Partisan (2020)

Partisan

Partisan (2020)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Naslov:

Partisan

Godina:

2020

Žanr:

drama, kriminalistički, triler

Trajanje:

227 min

Glavne uloge:

Anna Björk
  >  Maud
Fares Fares
  >  Johnny
Johan Rheborg
  >  Kent
Ola Sanderfelt
  >  Cedric
Linus Wahlgren
  >  Richard
Ylvali Rurling
  >  Maria
Pelle Holmström
  >  Victor
Melina Lindskog Pascalidou
  >  Alexandra
Naomi Donner
  >  Isabelle
Elin Westerhult
  >  Falling girl
Rafael Pettersson
  >  Mateusz
Andreas Kundler
  >  Sakarias
Kola Krauze
  >  Piotr
Thomas Holmin
  >  Magnus
Emelie Garbers
  >  Susanne

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
aleksayu View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj aleksayu Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Partisan (2020)
    Objavljeno: 11.Rujan/Sep.2020 u 22:57
Prva epizoda, vrh vrhova.Cista desetka. Sjajna mystery atmosfera...
Na vrh
aleksayu View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj aleksayu Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 12.Rujan/Sep.2020 u 00:20
Druga epizoda odlicna.Prijatno sam iznenadjen serijom.
Na vrh
aleksayu View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj aleksayu Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 16.Rujan/Sep.2020 u 14:06
Odlicna serija. Odavno nisam video na Imdb losije ocene neke serije. Tako moze da pise samo neko ko ne poznaje film. Sugestivno uverljivi glavni glumac Fares Fares, ovde je i kreativni producent. Sjajno kreirana mystery atmosfera se nastavlja na tradiciji fenomenalnih svedskih serija Jordskott, Modus..., Dobra uvoda muzicka numera, kao i muzika u seriji. Ocekuje se druga sezona.Odlican prevod! Hvala ZKarlov
Na vrh
Edigs0 View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Edigs0 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 17.Rujan/Sep.2020 u 22:18
Slažem se s Aleksom, serija je odlična. Preporučujem da je pogledate. 
Na vrh
AlexDeLarge View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AlexDeLarge Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Srpanj/Jul.2022 u 11:23
Videh da je pre dva meseca izasla druga sezona, nisam je pogledao, ali rekoh da ukratko iznesem misljenje o prvoj . Sto se prve sezone tice ( tesko je pisati a ne otkrivati ), ok mi je sta su hteli autori da prikazu, nesto se da zakljuciti i iz pesme `The Partisan `od Leonard Cohen-a ( izvorna `La Complainte du partisan`od ... iz ...) ali mi se nije svideo nacin, tj. kako su to realizovali, nekako osciluju  narativ ,dinamika, dramaturski deo, ta neka izolovanost, borba,pat... ta neka istorijska parabola i skrivena analogija, ili komparacija, a i trenutno stanje i slicne stvari u nekim drzavama itd. Imali su lepo otvaranje u prvoj epizodi, i mislim da su u tom stilu trebali da nastave, bez mnogo naivnosti, mogli su to kreativnije, kao sto su i neku simboliku ostavili bez objasnenja sto je dobro, vidi se cemu naginje  i podseca na ..., dalje, negde bas nepotrebne scene, spore i dosadne, negde je sve pod koncem, a  vec u sledecoj sceni traljavo izvedeno. A i sam kraj onako postavljen ne daje realistican nastavak, vec nastavak u istom `duhu` i stilu kao i prva, mada ovo je samo pretpostavka, a vec mi je dovoljno ono sto sam video u prvoj, a slicno i u nekim drugim filmovima (serijama) gde imamo te izolovane zajednice a ciji su nacini ponasanja razliciti, a negde i slicni kao u datoj seriji. Tako da je meni ovo samo korektno ostvarenje.  

Ažurirao AlexDeLarge - 11.Srpanj/Jul.2022 u 12:39
Na vrh
aleksayu View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj aleksayu Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Srpanj/Jul.2022 u 11:39

Meni se bas svidela prva sezona, dobar ja glavni musli glumac koji je nastradao da bi spasao decu.
Gledam drugu.
Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AlexDeLarge Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Srpanj/Jul.2022 u 12:00
Na vrh
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj AlexDeLarge Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 11.Srpanj/Jul.2022 u 13:21
Naravno, samo sam izneo misljenje za prvu sezonu, mozda je vecini odlicna, a i ja promenim misljenje, pa ako  druga bude i poslednja,  mozda i pogledam, samo me jos interesuju dve stvari iz prve sezone za dve osobe, to bi mi bilo interesantno da vidim kako su autori zamislili.
Na vrh
Shadow07. View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Shadow07. Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Rujan/Sep.2024 u 20:37
Relativno dobra serija, nije bas u onom vrhu kako umeju svedjani da naprave ali moze da se odgleda, ne zamara , nije rastegnuta , drzi paznju dovoljno da se odgleda do kraja,.sto se mene tice 6,/10
Na vrh
aleksayu View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj aleksayu Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Rujan/Sep.2024 u 23:42

Odgledao sam drugu sezonu, koje nema vise na netu. Dobra je , Vredno gledanja.
Ocena6.5/10
Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,234 sekundi.