Web: Titlovi.com
Kategorija: Filmovi i serije
Ime foruma: Komentari na serije
Opis foruma: U ovom forumu će biti komentari na serije
URL: https://forum.titlovi.com/forum_posts.asp?TID=96557 Datum ispisa: 04.Lipanj/Jun.2026 u 05:45 Verzija Softvera: Web Wiz Forums 11.01 - http://www.webwizforums.com
Tema: Partisan (2020)Objavio: aleksayu
Tema: Partisan (2020)
Datum objave: 11.Rujan/Sep.2020 u 22:57
Prva epizoda, vrh vrhova.Cista desetka. Sjajna mystery atmosfera...
Odgovori: Objavio: aleksayu
Datum objave: 12.Rujan/Sep.2020 u 00:20
Druga epizoda odlicna.Prijatno sam iznenadjen serijom.
Objavio: aleksayu
Datum objave: 16.Rujan/Sep.2020 u 14:06
Odlicna serija. Odavno nisam video na Imdb losije ocene neke serije. Tako moze da pise samo neko ko ne poznaje film.
Sugestivno uverljivi glavni glumac Fares Fares, ovde je i kreativni producent. Sjajno kreirana mystery atmosfera se nastavlja na tradiciji fenomenalnih svedskih serija Jordskott, Modus..., Dobra uvoda muzicka numera, kao i muzika u seriji.
Ocekuje se druga sezona.Odlican prevod! Hvala ZKarlov
Objavio: Edigs0
Datum objave: 17.Rujan/Sep.2020 u 22:18
Slažem se s Aleksom, serija je odlična. Preporučujem da je pogledate.
Objavio: AlexDeLarge
Datum objave: 11.Srpanj/Jul.2022 u 11:23
Videh da je pre dva meseca izasla druga sezona, nisam je pogledao, ali rekoh da ukratko iznesem misljenje o prvoj . Sto se prve sezone tice ( tesko je pisati a ne otkrivati ), ok mi je sta su hteli autori da prikazu, nesto se da zakljuciti i iz pesme `The Partisan `od Leonard Cohen-a ( izvorna `La Complainte du partisan`od ... iz ...) ali mi se nije svideo nacin, tj. kako su to realizovali, nekako osciluju narativ ,dinamika, dramaturski deo, ta neka izolovanost, borba,pat... ta neka istorijska parabola i skrivena analogija, ili komparacija, a i trenutno stanje i slicne stvari u nekim drzavama itd. Imali su lepo otvaranje u prvoj epizodi, i mislim da su u tom stilu trebali da nastave, bez mnogo naivnosti, mogli su to kreativnije, kao sto su i neku simboliku ostavili bez objasnenja sto je dobro, vidi se cemu naginje i podseca na ..., dalje, negde bas nepotrebne scene, spore i dosadne, negde je sve pod koncem, a vec u sledecoj sceni traljavo izvedeno. A i sam kraj onako postavljen ne daje realistican nastavak, vec nastavak u istom `duhu` i stilu kao i prva, mada ovo je samo pretpostavka, a vec mi je dovoljno ono sto sam video u prvoj, a slicno i u nekim drugim filmovima (serijama) gde imamo te izolovane zajednice a ciji su nacini ponasanja razliciti, a negde i slicni kao u datoj seriji. Tako da je meni ovo samo korektno ostvarenje.
Datum objave: 11.Srpanj/Jul.2022 u 11:39
Meni se bas svidela prva sezona, dobar ja glavni musli glumac koji je nastradao da bi spasao decu.
Gledam drugu.
Datum objave: 11.Srpanj/Jul.2022 u 12:00
Datum objave: 11.Srpanj/Jul.2022 u 13:21
Naravno, samo sam izneo misljenje za prvu sezonu, mozda je vecini odlicna, a i ja promenim misljenje, pa ako druga bude i poslednja, mozda i pogledam, samo me jos interesuju dve stvari iz prve sezone za dve osobe, to bi mi bilo interesantno da vidim kako su autori zamislili.
Objavio: Shadow07.
Datum objave: 04.Rujan/Sep.2024 u 20:37
Relativno dobra serija, nije bas u onom vrhu kako umeju svedjani da naprave ali moze da se odgleda, ne zamara , nije rastegnuta , drzi paznju dovoljno da se odgleda do kraja,.sto se mene tice 6,/10
Datum objave: 04.Rujan/Sep.2024 u 23:42
Odgledao sam drugu sezonu, koje nema vise na netu. Dobra je , Vredno gledanja.