Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Titlovi.com Vam sa ponosom predstavljaju - filmovi
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Paranormal Activity (2007)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Paranormal Activity (2007)

Paranormal Activity

Paranormal Activity (2007)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Naslov:

Paranormalno

Godina:

2007

Žanr:

horor

Trajanje:

86 min

Režija:

Oren Peli

Scenarij:

Oren Peli

Glavne uloge:

Ashley Palmer
  >  Diane
Mark Fredrichs
  >  Psychic
Katie Featherston
  >  Katie
Amber Armstrong
  >  Amber
Micah Sloat
  >  Micah

Odgovori Odgovori Stranica  <123
Korisnik
Poruka
jakaka View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj jakaka Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Listopad/Oct.2009 u 16:36
Ja sam za večeras skinula neki SF, Moon, to me sad baš vuče za pogledati Tongue
Na vrh
outside View Drop Down
Translator
Translator

Joe Purdy - music legend

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj outside Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Listopad/Oct.2009 u 16:47
Originalno postovano od strane jakaka jakaka piše:

Ja sam za večeras skinula neki SF, Moon, to me sad baš vuče za pogledati Tongue

ja baš ne volim SF filmove,ali vidim da je ovaj dobro ocjenjen,ja mislim večeras pogledati neki komediju i onaj horor,ali prvo horor  a poslje neku komediju da zaboravim hororLOL
Na vrh
jakaka View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj jakaka Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Listopad/Oct.2009 u 16:53
Meni ti je žanr prvo Sf pa onda horor, a može i nešto između, neću se buniti Smile

Znači prvo horor pa komedija, to je znači dobar recept za zaboraviti LOL
Ja davno nisam gledala dobru komediju, u biti hangover mi je bila zadnja Wink
Na vrh
outside View Drop Down
Translator
Translator

Joe Purdy - music legend

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj outside Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Listopad/Oct.2009 u 17:01
da da, super recept,isprobanoLOL

a ima ih,solidna je komedija the proposal,,ali jučer bezveze uključim tv i krenem gledati film Porky's ,e preluda komedija,baš sam se ismijao..to mi je tak najbolje,bezveze uključim tv i onda se potrefi tako dobar filmSmile

Ažurirao outside - 24.Listopad/Oct.2009 u 17:02
Na vrh
jakaka View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj jakaka Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Listopad/Oct.2009 u 18:13
Baš i ne gledam u zadnje vrijeme televiziju, uvijek kad je upalim upalim i dvd pa onda gledam po svom izboru, a to su većinom serije kojih imam mali milijun koji pratim, taman da si upotpunim raspored gledanja LOL
Na vrh
bubba ho-tep View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
brkovi gore, brkovi dole

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bubba ho-tep Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Listopad/Oct.2009 u 18:54
ni ja bas ne gledam tv iako znaju sad iznenadit sa nekim dobrim korejskim, Election npr... Draze mi je kad sam kontroliram svoju sudbinu
hangover i I love you man su dobre komedije, a svakoj zeni pa i tebi cu preporucit odlican japanski Heavenly forrest... Nije komedija vec romanticna drama koja me odusevila...
Na vrh
jakaka View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj jakaka Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Listopad/Oct.2009 u 16:01
Originalno postovano od strane bubba ho-tep bubba ho-tep piše:

ni ja bas ne gledam tv iako znaju sad iznenadit sa nekim dobrim korejskim, Election npr... Draze mi je kad sam kontroliram svoju sudbinu
hangover i I love you man su dobre komedije, a svakoj zeni pa i tebi cu preporucit odlican japanski Heavenly forrest... Nije komedija vec romanticna drama koja me odusevila...

Samo ti je problem kod mene što ne gledam romantične komedije niti drame, vjerujem da je odlično, al kad se ja ne mogu natjerati da to pogledam, što da ti kažem-ja sam neka posebna vrstaLOL. A ionako više gledam serije nego filmove.
Ovako ide moj program što se tiče filmova- Sf, pa horori, trileri, kriminalističko nešto, akcija, na kraju komedija...il može nešto od toga smješanoLOL
Na vrh
The Legend Of
The Legend Of
brkovi gore, brkovi dole

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bubba ho-tep Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Listopad/Oct.2009 u 16:09
Ovo ti je više drama nego romantika, prilično tužan film Wink ne volim ni ja srcedrapateljna prenemaganja. Moja lista ide: drame/psihološke, horori, sf, komedije... Iako, žanr mi nije toliko bitan, bitno je da se radi o kvalitetnom filmu. Evo npr, jučer pogledao crtić Up i fenomenalan je, kao i Wall-E...
Na vrh
jakaka View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj jakaka Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Listopad/Oct.2009 u 16:16
Up nisam gledala al Wall- e mi je zakon, i happy feet. Crtiće sam zaboravila nabrojati LOL
Na vrh
The Legend Of
The Legend Of
brkovi gore, brkovi dole

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bubba ho-tep Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Listopad/Oct.2009 u 16:19
Up će te oduševit, vjeruj mi Wink
Na vrh
jakaka View Drop Down
Senior translator
Senior translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj jakaka Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Listopad/Oct.2009 u 16:20
Eto stavila skidati, plus još crtića Wink
Na vrh
The Legend Of
The Legend Of
brkovi gore, brkovi dole

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj bubba ho-tep Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 25.Listopad/Oct.2009 u 16:26
Najbolji crtići: Sen to chihihiro, Akira, Ghost in the shell 1 i 2. Enjoy Cool
Na vrh
ifkas View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj ifkas Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 01.Studeni/Nov.2009 u 21:27
Ratatouille je isto dobar crtic :)Ima ga i na igrica za PS3 Thumbs Up

Ažurirao ifkas - 01.Studeni/Nov.2009 u 21:27
Cool one ...
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <123
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,625 sekundi.