Web: Titlovi.com
Kategorija: Filmovi i serije
Ime foruma: Titlovi.com Vam sa ponosom predstavljaju - filmovi
Opis foruma: Ovdje možete naći informacije o filmovima
URL: https://forum.titlovi.com/forum_posts.asp?TID=28612 Datum ispisa: 05.Lipanj/Jun.2026 u 08:39 Verzija Softvera: Web Wiz Forums 11.01 - http://www.webwizforums.com
Tema: Paranormal Activity (2007)Objavio: outside
Tema: Paranormal Activity (2007)
Datum objave: 22.Listopad/Oct.2009 u 16:26
Oni
koji su ga vidjeli kažu da je strašniji od filma 'Blair Witch Project',
a neki kritičari kažu da je uvjerljivo najstravičniji film svih vremena.
Kao
i u slučaju filma 'Blair Witch Project', i 'Paranormal Activity'
snimljen je za mizernih 11.000 dolara, a režirao ga je i scenarij
napisao izraelsko-američki redatelj Oren Peli kojem je to ujedno i filmski debi. Snimljen je prije dvije godine ali nakon post produkcije tek sada udara po kinima.
Odgovori: Objavio: luka0037
Datum objave: 22.Listopad/Oct.2009 u 16:30
ko se prima na pricu o duhovima i paranormalnom nece imati lake snove
koga boli uvo za to ima da se smori i da zali pare sto je dao za film
-------------
Objavio: outside
Datum objave: 22.Listopad/Oct.2009 u 18:34
luka0037 piše:
ko se prima na pricu o duhovima i paranormalnom nece imati lake snove
koga boli uvo za to ima da se smori i da zali pare sto je dao za film
evo baš sam ga pogledao,i slažem se sa ovim što si rekao,,da je strašan film to stoji,da je najstrašniji baš i nije,malo me živciralo što su kratko trajale te noći(tko je gledao razumijet će),i onda samo razgovori,razgovori,malo dosadno..ali one zadnje dvije večeri su jako strašne,pogotovo zadnja,super mi je kraj,,ali čuo sam da ima još jedna verzija kraja..ja sam ga gledao u društvu,pa i nije bilo toliko strašno,ali mislim da sam ga gledao sam u kasnim noćnim satima da bi se dosta isprepadaosve u svemu za tako malo novaca ovo je odličan horor..pozdrav
Objavio: luka0037
Datum objave: 22.Listopad/Oct.2009 u 18:38
sto bi rekao moj brat treba docekati kraj kako smara iz nnoci u noc
drago mi je sto sam ga odgledao po danu inace bi bilo skakanje na svaki zvuk
-------------
Objavio: Fighter
Datum objave: 22.Listopad/Oct.2009 u 18:54
A koliko znam i onaj film [REC] iz 2007 je sniman na istu foru.
Da li je i [REC] strasan?
Datum objave: 22.Listopad/Oct.2009 u 18:55
da to si dobro rekao,stvarno smara,,ali velika je razlika gledati po danu i noći,mislim da sam ga sam gledao po noći da bi mi bio jedan od najstrašnijih horora,ali drago mi je da nisam,bar ću sad moći mirno spavat
Datum objave: 22.Listopad/Oct.2009 u 18:56
Fighter piše:
A koliko znam i onaj film [REC] iz 2007 je sniman na istu foru.
Da li je i [REC] strasan?
ja sam [REC] gledao oko 2 u noći i vjeruj mi jako je strašan,jedan od najboljih horora koje sam gledao,po meni [REC] je puno strašniji od paranormal activity
Datum objave: 22.Listopad/Oct.2009 u 19:09
Znaci Drag Me To Hell je u odnosu na ova dva apsolutno nista.
Datum objave: 22.Listopad/Oct.2009 u 19:15
ma kakav Drag Me To Hell to nije horor to je komedija..
Datum objave: 23.Listopad/Oct.2009 u 12:12
evo izašla je i druga verzija kraja filma,i ta mi je bolja,dosta strašnija..
Objavio: jakaka
Datum objave: 23.Listopad/Oct.2009 u 12:21
outside piše:
ma kakav Drag Me To Hell to nije horor to je komedija..
To stoji 100 % , al sam se ismijala na tom filmu
-------------
Objavio: bubba ho-tep
Datum objave: 23.Listopad/Oct.2009 u 12:50
drag me to hell je tipicna Raimijeva horor komedija kakvim se proslavio poput Evil dead trilogije. Sasvim drugaciji tip filma. [REC] je odlican horor, a ni americki remake nije los. Inace, dva najdraza horora u zadnjih 10 godina su mi tajlandski Shutter i onaj engleski sa zenskicama koje odu kampirat u spilju. Ne sjecam se vise imena...
Datum objave: 23.Listopad/Oct.2009 u 12:54
bubba ho-tep piše:
drag me to hell je tipicna Raimijeva horor komedija kakvim se proslavio poput Evil dead trilogije. Sasvim drugaciji tip filma. [REC] je odlican horor, a ni americki remake nije los. Inace, dva najdraza horora u zadnjih 10 godina su mi tajlandski Shutter i onaj engleski sa zenskicama koje odu kampirat u spilju. Ne sjecam se vise imena...
nisam gledao američki remake,morat ću pogledati,,a ovaj sa ženskicama da nije ovaj The Descent,i meni je taj super horor. http://www.imdb.com/title/tt0435625/ - http://www.imdb.com/title/tt0435625/
Datum objave: 23.Listopad/Oct.2009 u 13:00
Rec mi je odličan, nisam ni ja pogledala američku verziju, imam je negdje na DVD-u. Uglavnom ovaj Descent me je oduševio, a dolazi nam i dvica http://www.imdb.com/title/tt1073105/ - http://www.imdb.com/title/tt1073105/
Jedva čekam
-------------
Datum objave: 23.Listopad/Oct.2009 u 13:04
da the descent je stvarno dobar horor,još pogotovo kad zvučnike pojačaš do kraja,svaka zvuk te splašimislim da dvojka neće biti tako dobra ko jedinica ali vidjet ćemo,uglavnom uvijek su nastavci slabiji..meni je najbolji horor eden lake,taj me film oduševio.
Datum objave: 23.Listopad/Oct.2009 u 13:07
Bilo je scena kad sam skakala iz fotelje
E Eden lake sam pogledala neki dan, stvarno je odličan, koji bolesnici, i da odmah sam uz to pogledala Last house on the left, također odličan.
-------------
Datum objave: 23.Listopad/Oct.2009 u 13:13
^^hehe pa kak si mogla odmah poslje eden lake-a gledati last house on the left,ja sam se par dana oporavljao od eden lake-a ne sjećam se kad me tako film pogodio,onaj kraj,uf htio sam ući u monitor i sve ih tamo istuči..a last house on the left mi je ok film,ništa posebno..
Datum objave: 23.Listopad/Oct.2009 u 13:18
Meni je na kraju tako žao bilo one ženske, ono koji bolesni ljudi
A to smo imali maraton filmova, dođe ekipa pa spojimo projektor, veliko platno, surround, pa smo ko u kinu. I naravno onda se trebaju gledati ovakvi filmovi
-------------
Datum objave: 23.Listopad/Oct.2009 u 13:21
a baš super,imaš svoje kino..da tad je najbolje gledati horore,pojačat do kraja i uživat..pogledaj ovaj paranormal activity,dost je strašan..
Datum objave: 23.Listopad/Oct.2009 u 13:27
Naravno, mene zekaju da sam kino operater, ipak ja biram filmove
Kakav je onaj Unborn to nisam gledala i Orphan
-------------
Datum objave: 23.Listopad/Oct.2009 u 13:30
hehe,onda stalno moraju gledati horore ako ti birašUnborn nisam ni ja gledao,al mislim da je osrednji horor,a što se tiče Orphan,to je triler nije baš horor,,nijedna scena me nije splašila,nešt na foru filma mirrors ako si gledala..na početku dosadan i onda pri kraju počinje biti zanimljivije..
Datum objave: 23.Listopad/Oct.2009 u 13:34
Gledala sam Mirror, nije baš ostavio neki utisak na mene, iako je bilo par sočnih scena
Kako si rekao, početak dosadan i tek na kraju neki napredak
-------------
Datum objave: 23.Listopad/Oct.2009 u 13:35
Unborn? Je li to onaj gdje zenska rodi mrtvo dijete koje ozivi i hrani se krvlju? Dobar, bolestan :)
pogledaj i Teeth, odusevit ce te. Svojevrstan hommage pinky violence zanru...
Orphan je solidan, a Descent je onaj na kojeg sam mislio, odlican i jedva cekam dvojku, iako je kraj jedinice predobar pa bi nastavak mogao funkcionirati samo ako ubace novu ekipu. Jos da se ispostavi da nju pronadu unutra kao novu rasplodnu kraljicu za te stvorove... Eto ti vrhunskog zapleta pogledajte i A tale of two sisters i korejsku horor komediju Gwoemul, fantastica film...
Datum objave: 23.Listopad/Oct.2009 u 13:40
bubba šta otkrivaš zaplet filma,sad više nije zanimljivo,,ja sam gledao američi remake filma tale of two sister i super mi je,ovaj origigi nisam gledao,,budem i to pogledao..
Datum objave: 23.Listopad/Oct.2009 u 13:42
Evo i trailer http://www.youtube.com/watch?v=Jjh1uL-RzMU - http://www.youtube.com/watch?v=Jjh1uL-RzMU
Teeth sam pogledala, ajme majko, boleština
Samo vi dajte još preporuka, obožavam horore, i horor trilere
-------------
Datum objave: 23.Listopad/Oct.2009 u 13:44
pa dobro izgleda trailer,po meni film će biti isti kao i prvi nastavak,a to je dobrojesi gledala vacancy,the strangers,ta su mi dva horora odlična
Datum objave: 23.Listopad/Oct.2009 u 13:52
Datum objave: 23.Listopad/Oct.2009 u 14:02
strangers i vacancy su dobri, takodjer i My bloody valentine original iz 80-ih, a odusevit ce te Shutter, Army of darkness i Gwoemul aka the host...
Jos da se sjetim naziva onog filma u kojem beba pije krv...
Imas i u rubrici divx titlovi proudly presents masu odlicnih filmova
Datum objave: 23.Listopad/Oct.2009 u 14:08
Horor u kome beba pije krv se zove Grace.
A sto se tice horora The Unborn, pa strasan je i jeziv.Nije los.Dobar je.Mada kraj sux hard.
Datum objave: 23.Listopad/Oct.2009 u 14:10
to majstore. Podsjetio me na teeth
Datum objave: 23.Listopad/Oct.2009 u 14:13
bubba ho-tep piše:
to majstore. Podsjetio me na teeth
Za Teeth sa cuo,to je neka horor-komedija a radnja filma je ta da jedna devojka ima cudoviste u pichki koje ubija ljude, jer tako?Samo sam pogledao trailer filma na You-Tube-u.Skinucu ga.
Datum objave: 23.Listopad/Oct.2009 u 14:23
Gledala Vacancy, Shutter, Strangers nisam, My bloddy Valentine samo ovu novu verziju u 3-D.
Od komedija horora dobra mi je i Black sheep, ovce ubojice po mome
Od horora gledala, ono što se mogu sjetit-Skinwalkers(bezveze), Walled in (ne loš), kao triler horor Uninvited (odličan), Wrong turn 1 i 2 (prvi puno bolji), ne znam jel spada u horor Devil rejects(oduševio me), Untracable isto horor triler (dobar), Hitcher (ne loš)
Ne mogu se više sjetiti al ima toga još
Ljudi al sam vas sad ispilala
-------------
Datum objave: 23.Listopad/Oct.2009 u 15:20
Gust nam je pisat o hororima
Bolje da ne pocnemo o klasicima zanra. Recimo meni je drag cijeli opus produkcijske kuce Hammer, pa Giallo zanr, itd...
Objavio: blackpearl
Datum objave: 23.Listopad/Oct.2009 u 23:46
Uzela sinoc da gledam, oko mene mrki mrak, napolju fijuce vetar, posle 45min batalila
Nastavicu po danu il s nekim, ovako bi samo srcku dobila
-------------
Objavio: luka0037
Datum objave: 24.Listopad/Oct.2009 u 00:07
blackpearl piše:
Uzela sinoc da gledam, oko mene mrki mrak, napolju fijuce vetar, posle 45min batalila
Nastavicu po danu il s nekim, ovako bi samo srcku dobila
ja ga danas narezao curici namerno na jednom disku i rekao da da cimerki uz preporuku da je film extra (inace joj cim ide na k.... i pretura po kompu kad stigne ,skida filmove i ostalo)
malo pre me zvala ova se usrala ne sme da spava veceras sama
-------------
Objavio: Bizarre_999
Datum objave: 24.Listopad/Oct.2009 u 01:07
Ne gledam nove/novije filmove jer mi je pun više tih sranja!
Al' evo par njih koji su me ostavili bez teksta (a i još sam pod utiskom)
À l'intérieur (2007)
Martyrs (2008)
[Rec] (2007)
btw, zbog čega je popio ovaj Fighter bananu?
Datum objave: 24.Listopad/Oct.2009 u 09:14
Bizarre_999 piše:
btw, zbog čega je popio ovaj Fighter bananu?
Grubo vrijeđanje članova, kršenje pravila....
Datum objave: 24.Listopad/Oct.2009 u 12:58
e Martyrs (2008) ću morati pogledati,vidim da ga svi hvale..
Datum objave: 24.Listopad/Oct.2009 u 15:48
outside piše:
Ja ga imam na kompu, na čekanju je
-------------
Datum objave: 24.Listopad/Oct.2009 u 16:26
jakaka piše:
outside piše:
Ja ga imam na kompu, na čekanju je
hehe,ma imam ga i ja,ali nikako pogledati,mogao bi večeras..
Datum objave: 24.Listopad/Oct.2009 u 16:36
Ja sam za večeras skinula neki SF, Moon, to me sad baš vuče za pogledati
-------------
Datum objave: 24.Listopad/Oct.2009 u 16:47
jakaka piše:
Ja sam za večeras skinula neki SF, Moon, to me sad baš vuče za pogledati
ja baš ne volim SF filmove,ali vidim da je ovaj dobro ocjenjen,ja mislim večeras pogledati neki komediju i onaj horor,ali prvo horor a poslje neku komediju da zaboravim horor
Datum objave: 24.Listopad/Oct.2009 u 16:53
Meni ti je žanr prvo Sf pa onda horor, a može i nešto između, neću se buniti
Znači prvo horor pa komedija, to je znači dobar recept za zaboraviti
Ja davno nisam gledala dobru komediju, u biti hangover mi je bila zadnja
-------------
Datum objave: 24.Listopad/Oct.2009 u 17:01
da da, super recept,isprobano
a ima ih,solidna je komedija the proposal,,ali jučer bezveze uključim tv i krenem gledati film Porky's ,e preluda komedija,baš sam se ismijao..to mi je tak najbolje,bezveze uključim tv i onda se potrefi tako dobar film
Datum objave: 24.Listopad/Oct.2009 u 18:13
Baš i ne gledam u zadnje vrijeme televiziju, uvijek kad je upalim upalim i dvd pa onda gledam po svom izboru, a to su većinom serije kojih imam mali milijun koji pratim, taman da si upotpunim raspored gledanja
-------------
Datum objave: 24.Listopad/Oct.2009 u 18:54
ni ja bas ne gledam tv iako znaju sad iznenadit sa nekim dobrim korejskim, Election npr... Draze mi je kad sam kontroliram svoju sudbinu hangover i I love you man su dobre komedije, a svakoj zeni pa i tebi cu preporucit odlican japanski Heavenly forrest... Nije komedija vec romanticna drama koja me odusevila...
Datum objave: 25.Listopad/Oct.2009 u 16:01
bubba ho-tep piše:
ni ja bas ne gledam tv iako znaju sad iznenadit sa nekim dobrim korejskim, Election npr... Draze mi je kad sam kontroliram svoju sudbinu hangover i I love you man su dobre komedije, a svakoj zeni pa i tebi cu preporucit odlican japanski Heavenly forrest... Nije komedija vec romanticna drama koja me odusevila...
Samo ti je problem kod mene što ne gledam romantične komedije niti drame, vjerujem da je odlično, al kad se ja ne mogu natjerati da to pogledam, što da ti kažem-ja sam neka posebna vrsta. A ionako više gledam serije nego filmove.
Ovako ide moj program što se tiče filmova- Sf, pa horori, trileri, kriminalističko nešto, akcija, na kraju komedija...il može nešto od toga smješano
-------------
Datum objave: 25.Listopad/Oct.2009 u 16:09
Ovo ti je više drama nego romantika, prilično tužan film ne volim ni ja srcedrapateljna prenemaganja. Moja lista ide: drame/psihološke, horori, sf, komedije... Iako, žanr mi nije toliko bitan, bitno je da se radi o kvalitetnom filmu. Evo npr, jučer pogledao crtić Up i fenomenalan je, kao i Wall-E...
Datum objave: 25.Listopad/Oct.2009 u 16:16
Up nisam gledala al Wall- e mi je zakon, i happy feet. Crtiće sam zaboravila nabrojati
-------------
Datum objave: 25.Listopad/Oct.2009 u 16:19
Up će te oduševit, vjeruj mi
Datum objave: 25.Listopad/Oct.2009 u 16:20
Eto stavila skidati, plus još crtića
-------------
Datum objave: 25.Listopad/Oct.2009 u 16:26
Najbolji crtići: Sen to chihihiro, Akira, Ghost in the shell 1 i 2. Enjoy
Objavio: ifkas