Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Titlovi.com Vam sa ponosom predstavljaju - filmovi
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - Out of the Furnace (2013)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

Out of the Furnace (2013)

Out of the Furnace

Out of the Furnace (2013)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Naslov:

Čelična pravda

Godina:

2013

Žanr:

drama, kriminalistički, akcija, triler

Trajanje:

116 min

Režija:

Scott Cooper

Scenarij:

Scott Cooper
, Brad Ingelsby

Glavne uloge:

Christian Bale
  >  Russell Baze
Willem Dafoe
  >  John Petty
Woody Harrelson
  >  Harlan DeGroat
Casey Affleck
  >  Rodney Baze Jr.
Sam Shepard
  >  Gerald 'Red' Baze
Forest Whitaker
  >  Chief Wesley Barnes
Tom Bower
  >  Dan Dugan
Carl Ciarfalio
  >  Man at Drive In
Nancy Mosser
  >  Woman at Drive In
Bingo O'Malley
  >  Rodney Baze Sr.
Charles David Richards
  >  Chaplain
Zoe Saldana
  >  Lena Taylor
Dendrie Taylor
  >  DeGroat's Date
Bobby Wolfe
  >  Dwight Van Dunk
John W. Kleer
  >  Man at Trailer Park

Odgovori Odgovori
Korisnik
Poruka
marko99119 View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj marko99119 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Tema: Out of the Furnace (2013)
    Objavljeno: 02.Kolovoz/Aug.2013 u 01:20
                                 Out of the Furnace (2013)

http://www.imdb.com/title/tt1206543/

Žanr:
Thriller

Redatelj: Scott Cooper

Jezik: Engleski

Država: USA / UK

Datum Izlaska: 29.11.2013

Glavne Uloge: Christian Bale,Zoe Saldana,Woody Harrelson,Casey Affleck

O Filmu:
Film je režirao Scott Cooper ("Crazy Heart") koji je ideju za film dobio nakon posjeta gradiću Braddocku u Pennsylvaniji. Cooper je potom s Bradom Ingelsbyjem napisao scenarij, a potrebno je spomenuti kako ovaj film nema veze s romanom Thomasa Bella "Out of This Furnace" iz 1941. godine, čija je radnja također smještena u Braddock.

Triler nam uz Balea i C. Afflecka donosi impresivnu glumačku ekipu: Woody Harrelson, Zoe Saldana, Sam Shepard, Forest Whitaker i Willem Dafoe. Produkcije su se primili Ridley Scott (prvotno najavljen kao režiser) i Leonardo DiCaprio koji je trebao glumiti u filmu, prenosi Mashable.

Sadržaj:
Christian Bale je utjelovio Russella, fizičkog radnika koji se brine za svog smrtno bolesnog oca. Veselu vijest predstavlja povratak njegovog brata Rodneya (Casey Affleck) iz Iraka, no njega ubrzo otmu pripadnici jedne od najgorih kriminalnih bandi na Sjeveroistoku. Kako to obično biva, policija ne uspijeva ući u trag Rodneyevom misterioznom nestanku pa Russell mora pod cijenu vlastitog života potražiti pravdu za brata.

Trailer:

Ažurirao CSInvestigator - 02.Kolovoz/Aug.2013 u 17:32
Na vrh
Kneginja View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj Kneginja Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Prosinac/Dec.2013 u 14:50

Prevod je najavio Arbok Clap

Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
Na vrh
kumek View Drop Down
Master translator
Master translator

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj kumek Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 23.Prosinac/Dec.2013 u 17:16
Izvini Arbok, juče kad je neko tražio titl, odmah sam počeo da radim, tako da nisam ni znao da je najavljen. u svakom slučaju kad završiš, postavi i svoj titl, jer što ih je više, bolje je.

Evo titla http://titlovi.com/titlovi/out-of-the-furnace-174928/

Ažurirao kumek - 23.Prosinac/Dec.2013 u 17:19
Na vrh
robin12345 View Drop Down
Senior translator
Senior translator
precednik Titlovačke republike

Opcije posta Opcije posta   Thanks (1) Thanks(1)   Citiraj robin12345 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 29.Sijecanj/Jan.2018 u 22:32
Odlična thriller/drama. Režiser Scott Cooper je napravio novi film sa C.Baleom i Rosamund Pike- " Hostiles", koji bi se možda noćas trebao otvoriti u USA. Riječ je o westernu. Jedva čekam.. LIk je snimio 4 filma, a svi fenomenalni...Bale je odličan, Woody fenomenalan..Ne znam što reći, osim jako dobar film. Naravano jedan od producenata je g. Ridley Scott.
Na vrh
papiko View Drop Down
Banned user
Banned user

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj papiko Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Travanj/Apr.2018 u 19:36
Sto se tice Balea nemam komentara.
Bas zna dobro da glumi.
A ovaj film preporucujem.WinkClap
Na vrh
Vilin View Drop Down
eXtreme member
eXtreme member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Vilin Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Ožujak/Mar.2020 u 21:46
Dobra triler drama sa masom poznatih glumaca (Woody Harrelson, Christian Bale, Casey Affleck, Willem Dafoe, Sam Shepard, Forest Whitaker, Zoe Saldana). Međutim, meni je malo predugo trajao uvodni deo, a kraj mi je pomalo neočekivan. Tako da s jedne strane nije loše pogledati, a s druge, ništa epohalno.
Na vrh
Danilo-Naissus View Drop Down
Junior moderator
Junior moderator
Mολών Λαβέ

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Danilo-Naissus Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 08.Ožujak/Mar.2020 u 21:49
Na prvo gledanje 2014. mi je ostavio poprilično slab utisak, da sam ga skoro zaboravio.
Ali možda na drugo gledanje, sa ove distance... ko zna.   
Možda blagi pomak naviše... ili naniže.
Mislim da je scenario bio problematičan, kao i uvek kod slabije ocenjenih filmova...
Gluma vrlo verovatno odlična.
Bez lične ocene.   

Na vrh
 Odgovori Odgovori
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,188 sekundi.