Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Out of the Furnace (2013) |
Odgovori ![]() |
Korisnik | |
marko99119 ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
eXtreme member ![]() ![]() Pridružen: 12.Listopad/Oct.2011 Lokacija: Rijeka Status: Offline Points: 548 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Objavljeno: 02.Kolovoz/Aug.2013 u 01:20 |
Out of the Furnace (2013)
![]() http://www.imdb.com/title/tt1206543/ Žanr: Thriller Redatelj: Scott Cooper Jezik: Engleski Država: USA / UK Datum Izlaska: 29.11.2013 Glavne Uloge: Christian Bale,Zoe Saldana,Woody Harrelson,Casey Affleck O Filmu: Film je režirao Scott Cooper ("Crazy Heart") koji je ideju za film dobio nakon posjeta gradiću Braddocku u Pennsylvaniji. Cooper je potom s Bradom Ingelsbyjem napisao scenarij, a potrebno je spomenuti kako ovaj film nema veze s romanom Thomasa Bella "Out of This Furnace" iz 1941. godine, čija je radnja također smještena u Braddock. Triler nam uz Balea i C. Afflecka donosi impresivnu glumačku ekipu: Woody Harrelson, Zoe Saldana, Sam Shepard, Forest Whitaker i Willem Dafoe. Produkcije su se primili Ridley Scott (prvotno najavljen kao režiser) i Leonardo DiCaprio koji je trebao glumiti u filmu, prenosi Mashable. Sadržaj: Christian Bale je utjelovio Russella, fizičkog radnika koji se brine za svog smrtno bolesnog oca. Veselu vijest predstavlja povratak njegovog brata Rodneya (Casey Affleck) iz Iraka, no njega ubrzo otmu pripadnici jedne od najgorih kriminalnih bandi na Sjeveroistoku. Kako to obično biva, policija ne uspijeva ući u trag Rodneyevom misterioznom nestanku pa Russell mora pod cijenu vlastitog života potražiti pravdu za brata. Trailer: Ažurirao CSInvestigator - 02.Kolovoz/Aug.2013 u 17:32 |
|
![]() |
|
Kneginja ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of ![]() ![]() Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16378 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Prevod je najavio Arbok ![]() |
|
![]() |
|
![]() |
|
kumek ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Master translator ![]() ![]() Pridružen: 03.Svibanj/May.2013 Status: Offline Points: 814 |
Izvini Arbok, juče kad je neko tražio titl, odmah sam počeo da radim, tako da nisam ni znao da je najavljen. u svakom slučaju kad završiš, postavi i svoj titl, jer što ih je više, bolje je.
Evo titla http://titlovi.com/titlovi/out-of-the-furnace-174928/ Ažurirao kumek - 23.Prosinac/Dec.2013 u 17:19 |
|
![]() |
|
robin12345 ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator ![]() ![]() precednik Titlovačke republike Pridružen: 03.Travanj/Apr.2013 Lokacija: Winterfell Status: Offline Points: 10749 |
Odlična thriller/drama. Režiser Scott Cooper je napravio novi film sa C.Baleom i Rosamund Pike- " Hostiles", koji bi se možda noćas trebao otvoriti u USA. Riječ je o westernu. Jedva čekam.. LIk je snimio 4 filma, a svi fenomenalni...Bale je odličan, Woody fenomenalan..Ne znam što reći, osim jako dobar film. Naravano jedan od producenata je g. Ridley Scott.
|
|
![]() |
|
papiko ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Banned user ![]() ![]() Pridružen: 01.Ožujak/Mar.2009 Lokacija: Serbia Status: Offline Points: 214 |
Sto se tice Balea nemam komentara.
Bas zna dobro da glumi. A ovaj film preporucujem.
![]() ![]() |
|
![]() |
|
Vilin ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
eXtreme member ![]() ![]() Pridružen: 24.Studeni/Nov.2017 Lokacija: Srbija, Niš Status: Offline Points: 886 |
Dobra triler drama sa masom poznatih glumaca (Woody Harrelson, Christian Bale, Casey Affleck, Willem Dafoe, Sam Shepard, Forest Whitaker, Zoe Saldana). Međutim, meni je malo predugo trajao uvodni deo, a kraj mi je pomalo neočekivan. Tako da s jedne strane nije loše pogledati, a s druge, ništa epohalno.
|
|
![]() |
|
Danilo-Naissus ![]() Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Junior moderator ![]() ![]() Mολών Λαβέ Pridružen: 04.Sijecanj/Jan.2015 Lokacija: Niš, Srbija Status: Offline Points: 23735 |
Na prvo gledanje 2014. mi je ostavio poprilično slab utisak, da sam ga skoro zaboravio.
Ali možda na drugo gledanje, sa ove distance... ko zna. ![]() ![]() ![]() Možda blagi pomak naviše... ili naniže. ![]() Mislim da je scenario bio problematičan, kao i uvek kod slabije ocenjenih filmova... Gluma vrlo verovatno odlična. Bez lične ocene. ![]() |
|
![]() |
Odgovori ![]() |
|
Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |