Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi
Početna strana Početna strana > Filmovi i serije > Titlovi.com Vam sa ponosom predstavljaju - serije
  Aktivne teme Aktivne teme RSS Feed - One Tree Hill (2003)
  FAQ u vezi foruma FAQ u vezi foruma  Pretraži forum   Events   Registracija Registracija  Prijava Prijava

Pravila ponašanja na forumu :: Pravila za postavljanje prevoda :: FAQ u vezi prevoda :: Voditelji foruma
Potražnja prevoda :: Obaveštenje svim NOVIM članovima !!! :: UPUTE ZA IZRADU I SINKRONIZACIJU PRIJEVODA
OFICIJALNI KODI PLUGIN

One Tree Hill (2003)

One Tree Hill

One Tree Hill (2003)   | BA | HR | MK | RS | SI |

Godina:

2003

Žanr:

drama, ljubavni, sportski

Trajanje:

60 min

Autor:

Mark Schwahn

Glavne uloge:

James Lafferty
  >  Nathan Scott
Bethany Joy Lenz
  >  Haley James Scott
Sophia Bush
  >  Brooke Davis
Paul Johansson
  >  Dan Scott
Lee Norris
  >  Marvin 'Mouth' McFadden
Chad Michael Murray
  >  Lucas Scott
Hilarie Burton
  >  Peyton Sawyer
Antwon Tanner
  >  Antwon 'Skills' Taylor
Jackson Brundage
  >  Jamie Scott
Moira Kelly
  >  Karen Roe
Barry Corbin
  >  Whitey
Barbara Alyn Woods
  >  Deb Scott
Lisa Goldstein Kirsch
  >  Millicent 'Millie' Huxtable
Austin Nichols
  >  Julian Baker
Craig Sheffer
  >  Keith Scott

Odgovori Odgovori Stranica  <12
Korisnik
Poruka
outside View Drop Down
Translator
Translator

Joe Purdy - music legend

Status: Offline
Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj outside Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Rujan/Sep.2010 u 15:30
Predpostavljam da je otišla ona plava i onaj plavi, jesam pogodioLOL
Na vrh
nebojsa66 View Drop Down
Senior translator
Senior translator
Ludi Milojko

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj nebojsa66 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Rujan/Sep.2010 u 15:32
Jesi, jesi... Ošli... LOLLOLLOL
Mislim, ni sad nije loše, ono kako se može očekivati tako da ok je serija, ja sam je zavolio od prvih sezona pa zato i dalje gledam...

Nisam lud, mater me testirala!
Na vrh
outside View Drop Down
Translator
Translator

Joe Purdy - music legend

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj outside Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Rujan/Sep.2010 u 15:53
Čovječe kako sam pogodio....ali ne kužim pa oni su bili glavni glumci...da meni maknu dextera iz serije dexter ja više ne bi gledaoROFL
Na vrh
nebojsa66 View Drop Down
Senior translator
Senior translator
Ludi Milojko

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj nebojsa66 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Rujan/Sep.2010 u 15:55
LOLLOLLOL

Znam, i kad sam to pročitao i saznao nisam ni aj htio dalje gledat, al eto odgledao pa nastavio... LOLLOLLOL

Na vrh
outside View Drop Down
Translator
Translator

Joe Purdy - music legend

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj outside Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Rujan/Sep.2010 u 15:57
e sad me zanima što im se dogodilo,kako su to izveli scenaristi?...odg u spoiler bojamaLOL
Na vrh
nebojsa66 View Drop Down
Senior translator
Senior translator
Ludi Milojko

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj nebojsa66 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Rujan/Sep.2010 u 16:19
Ma oni otišli s djetetom u nepoznato, a sada se priča nastavila vrtjeti oko Nathana i Haley i njihovih problema... Tu je u priču ubačen Nathanov agent Clay i Haleyina najmlađa sestra Quinn, ona dobra ženska, što sam stavljao slike... LOLLOLLOL I to ti je u biti to. Eto, Mia ona pjevaljka se pojavljuje, ali ti nisi ni gledao 5 i 6. LOLLOL

Na vrh
outside View Drop Down
Translator
Translator

Joe Purdy - music legend

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj outside Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Rujan/Sep.2010 u 16:29
Moram priznati da je to jadno izvedeno...bolje da su lijepo seriju završili kad je trebalo,nego ovo..ali eto ima još vjernih fanova kao što je nešo,pa....ne mogu se više sjetiti nikogaLOL
Na vrh
nebojsa66 View Drop Down
Senior translator
Senior translator
Ludi Milojko

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj nebojsa66 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Rujan/Sep.2010 u 16:30
LOLLOLLOL

Da, ali ovo će bit zadnja sezona... Al sad definitivno.. AKo budu još jednu to neću gledat, nema teorije... LOLLOLLOL

Na vrh
outside View Drop Down
Translator
Translator

Joe Purdy - music legend

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj outside Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 21.Rujan/Sep.2010 u 16:33
Nebojša66 says: rezerviram 9 sezonu..LOL
Na vrh
nebojsa66 View Drop Down
Senior translator
Senior translator
Ludi Milojko

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj nebojsa66 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 02.Listopad/Oct.2010 u 01:58
Ih, al' mi ova epizoda nije sjela... Al' dobro, šta je tu je... LOLLOL

Ne može se ni očekivati ništa bolje... LOL

Na vrh
CSInvestigator View Drop Down
Translator
Translator
Lady Justice

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj CSInvestigator Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 04.Prosinac/Dec.2010 u 23:02
Zašto li još uvek gledam ovu seriju neće mi biti nikad jasno... wallbash
Your soul could never grow old, it's evergreen
Na vrh
Ringio View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Ringio Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Prosinac/Dec.2010 u 14:17
meni je ovo sjajna serija, pratim je od pocetka, jeste bilo malo cudno kad su lukas i pejton otisli al nista strasno.. ja sam se brzo navikao bez njih..  a i ovi novi sto su se dosli super su se uklopili, meni ne smeta koliko god da sezona bude ja cu gledati :) uzgred nebojsa otkad si ti uzeo da prevodis mnogo je lepse za gledanje :) ja znam eng veoma dobro al ipak mi lakse kad je prevedeno a ti to jako lepo radis Clap
Na vrh
nebojsa66 View Drop Down
Senior translator
Senior translator
Ludi Milojko

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj nebojsa66 Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Prosinac/Dec.2010 u 14:19
Hvala, samo ja se iskreno nadam da će ovo biti zadnja sezona, a ako bude još neću prevoditi... Novogodišnja odluka! LOL

Na vrh
Ringio View Drop Down
member
member

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Ringio Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 24.Prosinac/Dec.2010 u 14:36
nikad ne reci nikad :D koliko vidim tek posle nove godine sledeca epizoda Confused
Na vrh
Translator
Translator
Lady Justice

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj CSInvestigator Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 06.Veljaca/Feb.2011 u 21:27

poppoppop
Na vrh
Translator
Translator
Lady Justice

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj CSInvestigator Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31.Ožujak/Mar.2012 u 01:20
Konačno je došao kraj i ovom mučenju... Nisam ni suzu pustila... LOL Pokušali su da pokrenu emocije gledaocima podsećanjem na stare dane, ali nije to to kad nema glumaca iz prvih sezona, kad su bili u srednjoj... Nekako su sve zbrzali sad u poslednjoj i kao pokušali da se drže nekih sentimentalnih detalja iz prošlih sezona, ali nešto im nije pošlo za rukom... Ko nije pratio seriju, moja preporuka je da dalje od 4. sezone ne ide, 5. i 6. baš ako mora, a sve ostalo je glupost...
Na vrh
Rea View Drop Down
Translator
Translator
Bobi with boobs

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Rea Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31.Ožujak/Mar.2012 u 01:23
Koliko to ima sezona ? Shocked Ja odgledala samo prvu na HRT-u,možda sam i nešto druge sezone zakačila LOL Kako god,dosadila mi...bezveze mi bilo što razvlače,baš kao što novy reče "kao sir sa pice" LOL
A možda i skinem sve do 4-te sezone,pa probam da gledam Smile

Na vrh
Kneginja View Drop Down
The Legend Of
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.

Opcije posta Opcije posta   Thanks (0) Thanks(0)   Citiraj Kneginja Citiraj  OdgovoriOdgovor Direktni link do posta Objavljeno: 31.Ožujak/Mar.2012 u 01:28

Prevedena je zadnja 9 sezona, time je zavrseno prevodjenje serije.

Hvala svim prevodiocima koji su ucestovali u prevodjenju prijatelmkd

TITLOVI

Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
Na vrh
 Odgovori Odgovori Stranica  <12
  Prosledi temu   

Pređi na drugi Forum Forumska ovlašćenja View Drop Down

Forum Software by Web Wiz Forums® version 11.01
Copyright ©2001-2014 Web Wiz Ltd.

Stranica je generirana u 0,273 sekundi.