Web: Titlovi.com
Kategorija: Filmovi i serije
Ime foruma: Titlovi.com Vam sa ponosom predstavljaju - serije
Opis foruma: Ovdje možete naći informacije o serijama
URL: https://forum.titlovi.com/forum_posts.asp?TID=32349 Datum ispisa: 04.Lipanj/Jun.2026 u 06:22 Verzija Softvera: Web Wiz Forums 11.01 - http://www.webwizforums.com
Tema: One Tree Hill (2003)Objavio: icemaher
Tema: One Tree Hill (2003)
Datum objave: 28.Ožujak/Mar.2010 u 01:09
„Tri Hil“ (engl. One Tree Hill) je televizijska serija, po žanru drama, o životima mladih ljudi u mestu Tri Hil. U centru priče su petoro mladih ljudi, koji su međusobno povezani ljubavlju i prijateljstvom, a sve ih je na neki način spojila košarka. Tri Hil je serija koju je kreirao Mark Švon, a prva epizoda serije emitovana je 23. septembra 2003. godine na televiziji WB. Serija je prikazivana na televiziji WB sve do 3. maja 2006. godine, kada je objavljeno da će doći do spajanja televizijskih mreža UPN i WB i formiranja nove televizijske mreže pod nazivom CW. Četvrta sezona počela je da se prikazuje na televiziji CW 27. septembra, 2006, u terminu od 21 čas, ponedeljkom. Peta sezona se prikazivala u istom terminu, i završena je 19. maja 2008. Televizijska mreža CW je objavila da će se snimati i šesta sezona serije. 6. oktobra 2008, Mark Švon je potpisao ugovor, koji gotovo stoprocentno garantuje snimanje nove, sedme, sezone serije, iako većini glavnih glumaca ugovori ističu na kraju prikazivanja trenutne, šeste, sezone. Dosad je emitovano šesnaest epizoda šeste sezone. Sam Mark Švon, takođe je lično zagarantovao da će biti snimana i prikazana i sedma sezona, i to u toku 2009. i 2010. godine.
http://en.titlovi.com/subtitles/subtitles.aspx?subtitle=one+tree+hill - One Tree Hill Titlovi
Sezonu 7 prevodi kolega nebojsa66
------------- https://www.tvtime.com/en/user/66431209/profile" rel="nofollow - TV TIME
Odgovori: Objavio: nebojsa66
Datum objave: 11.Svibanj/May.2010 u 21:12
Evo stavio ja prevod za predzadnju epizodu sedme sezone. Još jedna i kraj.
I moram napisat malu recenzijicu. Zadnji par epizoda je bilo katastrofalno. Predvidljivo, jadno i ofrlje napravljeno, ali onda naprave nešto kao ovo danas što sam odgledao i vidi se da je scenarij i režiju radio netko iskusniji i bolji. Stvarno nekad naprave tako moćnu i zanimljivu epizodu da me sve jeza prođe, a nekad bože me sačuvaj. Vidjet ćemo kakva će biti zadnja jer obično me te zadnje ostave paf... Ali kako god bilo, sedam sezona mi je i previše tako da kako god završilo (a čini mi se da će završit tako što će se morati nastaviti) nema više gledanja...
-------------
Nisam lud, mater me testirala!
Objavio: CSInvestigator
Datum objave: 12.Svibanj/May.2010 u 13:24
Cela sedma sezona je i vise nego suvisna... peta i sesta su malo bolje od nje, ali sustina serije je smestena u prve 4 sezone, one su i najkvalitetnije...
------------- Your soul could never grow old, it's evergreen
Objavio: nebojsa66
Datum objave: 12.Svibanj/May.2010 u 17:13
To se itekako slažem s tobom. Ja bih završio s četvrtom isto, ali onda su nastavili raditi za pare a ne radi serije... A sedma sezona je totalno dno... Prve četiri su mi ono vrh, vrhova... ali eto, šta da se radi... hehe
-------------
Objavio: bagzi94
Datum objave: 12.Svibanj/May.2010 u 17:35
A hoce li mi neko reci vredi li pogledati ovu seriju ?
------------- Niko nije zadovoljan svojim bogatstvom, ni nezadovoljan svojom pameću.
Objavio: outside
Datum objave: 12.Svibanj/May.2010 u 18:32
pa pročitaj sadržaj serije,skini prvi nastavak,vidi sam....ali ja sam gledao seriju dok se prikazivala na tv-u,1 setona odlična,druga solidna...3 sam prestao gledati
Datum objave: 12.Svibanj/May.2010 u 23:39
Prve četiri sezone vrijedi pogledat... ostalo je tak, tak... :))
-------------
Datum objave: 19.Svibanj/May.2010 u 16:36
Ja rekao napisat recenzijicu za zadnju epizodu, ali malo kasnim...
Paf! Ali maleni paf, jer odlično su odradili zadnju epizodu u smislu dramaturgije, i emocija koji su glavne odlike ove serije i zbog čega mi se i sviđala, ali onda došao kraj i naprave nešto što nisam htio da se dogodi ali sam znao da će se dogoditi, i pomalo me razočaralo... No, nema veze, sve u svemu, bio mi je užitak prevoditi jer od prve sezone mi se svidjela serija i ne žalim za odgledanim...
-------------
Objavio: Matvijenko
Datum objave: 23.Svibanj/May.2010 u 14:05
podryavam prve 4 sezone su vrh... ali su sve ostale suvisne, mada i 4-6 sezone nekako lepe za gledanje ali su 7 upropastili, kao i kraj... Veliki sam bio fan ove serije i Hvala nebojsa66 na odlicnim prevodima
Datum objave: 23.Svibanj/May.2010 u 14:06
Isti, 5 i 6 se još mogu pogledati, barem fanovima će se svidjeti, ali sa sedmom su potonuli na samo dno... I još osma...
P.S. Nema na čemu
-------------
Objavio: bonux
Datum objave: 17.Srpanj/Jul.2010 u 20:04
U pravu ste za prve cetiri,te sam i pogledala...U petoj sam se skroz razocarala,toliko su nastavili u pretjerivanju da su napravili sapunicu od nje...Lucas je sa Peyton,pa je shvatio da voli Brooke,Peyton imala Jaka(e a Jake mi se bas najvise od svih svidio,glumio ga
Bryan Greenberg)i odjednom nije on taj nego Lucas,pa ponovo sve ispocetka itd.
Zanima me kako se sve to zavrsava,Lucas i Peyton zajedno?A Brooke?
Datum objave: 17.Srpanj/Jul.2010 u 20:17
Pogledaj petu i šestu i sve će ti biti jasno... :P Što je najgore u sedmoj su se još više "nasapunirali"
-------------
Objavio: srkis
Datum objave: 17.Srpanj/Jul.2010 u 23:52
Seriju, naravno, nisam pratio (niti ću), ali sam je skinuo radi ćerke i njenih drugaričica. Mogu samo reći da je velika šteta što se Nebojša kasno uključio u prevođenje iste, ne bi se pojedini "prevodioci" onoliko nalupetali... Ili, možda i nije (šteta), mnoštvo puta sam se slatko nasmejao raznim biserima, kontrolišući u SW sync titla i epizode...
------------- Моја господо, бољи и виши пођоше бољијема и вишијема, а ја једва вас допадох!
Datum objave: 28.Kolovoz/Aug.2010 u 21:56
Datum objave: 28.Kolovoz/Aug.2010 u 22:03
Hehe, u 10 sekundi cijela sezona... To mora biti "zanimljivo"
-------------
Datum objave: 21.Rujan/Sep.2010 u 14:54
Jel netko nastavio gledat ovu dramatičnu trakavicu koju ja ne mogu prestat gledat??
-------------
Datum objave: 21.Rujan/Sep.2010 u 15:07
Bojim se da jedino ti gledaš
Datum objave: 21.Rujan/Sep.2010 u 15:09
Nije, nije, ima na PO isto ovakvih zaluđenika u ovu seriju... Nisam jedini!
-------------
Datum objave: 21.Rujan/Sep.2010 u 15:15
Znam vidio sam...ma zezao sam te...ne bi imala ovoliko sezona da se ne gleda...nego tko je od orginalne postave ostao u 8 sezoni,jesu svi..ili je netko otišao...
Datum objave: 21.Rujan/Sep.2010 u 15:19
Dvoje glavnih glumaca otišlo u 7. sezoni, i dvoje novih došlo...
Jedan od glupljih poteza, ali šta ćeš...
-------------
Datum objave: 21.Rujan/Sep.2010 u 15:30
Predpostavljam da je otišla ona plava i onaj plavi, jesam pogodio
Datum objave: 21.Rujan/Sep.2010 u 15:32
Jesi, jesi... Ošli... Mislim, ni sad nije loše, ono kako se može očekivati tako da ok je serija, ja sam je zavolio od prvih sezona pa zato i dalje gledam...
-------------
Datum objave: 21.Rujan/Sep.2010 u 15:53
Čovječe kako sam pogodio....ali ne kužim pa oni su bili glavni glumci...da meni maknu dextera iz serije dexter ja više ne bi gledao
Datum objave: 21.Rujan/Sep.2010 u 15:55
Znam, i kad sam to pročitao i saznao nisam ni aj htio dalje gledat, al eto odgledao pa nastavio...
-------------
Datum objave: 21.Rujan/Sep.2010 u 15:57
e sad me zanima što im se dogodilo,kako su to izveli scenaristi?...odg u spoiler bojama
Datum objave: 21.Rujan/Sep.2010 u 16:19
[spoiler]Ma oni otišli s djetetom u nepoznato, a sada se priča nastavila vrtjeti oko Nathana i Haley i njihovih problema... Tu je u priču ubačen Nathanov agent Clay i Haleyina najmlađa sestra Quinn, ona dobra ženska, što sam stavljao slike... I to ti je u biti to. Eto, Mia ona pjevaljka se pojavljuje, ali ti nisi ni gledao 5 i 6. [/spoiler]
-------------
Datum objave: 21.Rujan/Sep.2010 u 16:29
Moram priznati da je to jadno izvedeno...bolje da su lijepo seriju završili kad je trebalo,nego ovo..ali eto ima još vjernih fanova kao što je nešo,pa....ne mogu se više sjetiti nikoga
Datum objave: 21.Rujan/Sep.2010 u 16:30
Da, ali ovo će bit zadnja sezona... Al sad definitivno.. AKo budu još jednu to neću gledat, nema teorije...
-------------
Datum objave: 21.Rujan/Sep.2010 u 16:33
Nebojša66 says: rezerviram 9 sezonu..
Datum objave: 02.Listopad/Oct.2010 u 01:58
Ih, al' mi ova epizoda nije sjela... Al' dobro, šta je tu je...
Ne može se ni očekivati ništa bolje...
-------------
Datum objave: 04.Prosinac/Dec.2010 u 23:02
Zašto li još uvek gledam ovu seriju neće mi biti nikad jasno...
Objavio: Ringio
Datum objave: 24.Prosinac/Dec.2010 u 14:17
meni je ovo sjajna serija, pratim je od pocetka, jeste bilo malo cudno kad su lukas i pejton otisli al nista strasno.. ja sam se brzo navikao bez njih.. a i ovi novi sto su se dosli super su se uklopili, meni ne smeta koliko god da sezona bude ja cu gledati :) uzgred nebojsa otkad si ti uzeo da prevodis mnogo je lepse za gledanje :) ja znam eng veoma dobro al ipak mi lakse kad je prevedeno a ti to jako lepo radis
Datum objave: 24.Prosinac/Dec.2010 u 14:19
Hvala, samo ja se iskreno nadam da će ovo biti zadnja sezona, a ako bude još neću prevoditi... Novogodišnja odluka!
-------------
Objavio: Ringio
Datum objave: 24.Prosinac/Dec.2010 u 14:36
nikad ne reci nikad :D koliko vidim tek posle nove godine sledeca epizoda
Datum objave: 06.Veljaca/Feb.2011 u 21:27
Datum objave: 31.Ožujak/Mar.2012 u 01:20
Konačno je došao kraj i ovom mučenju... Nisam ni suzu pustila... Pokušali su da pokrenu emocije gledaocima podsećanjem na stare dane, ali nije to to kad nema glumaca iz prvih sezona, kad su bili u srednjoj... Nekako su sve zbrzali sad u poslednjoj i kao pokušali da se drže nekih sentimentalnih detalja iz prošlih sezona, ali nešto im nije pošlo za rukom... Ko nije pratio seriju, moja preporuka je da dalje od 4. sezone ne ide, 5. i 6. baš ako mora, a sve ostalo je glupost...
Objavio: Rea
Datum objave: 31.Ožujak/Mar.2012 u 01:23
Koliko to ima sezona ? Ja odgledala samo prvu na HRT-u,možda sam i nešto druge sezone zakačila Kako god,dosadila mi...bezveze mi bilo što razvlače,baš kao što novy reče "kao sir sa pice" A možda i skinem sve do 4-te sezone,pa probam da gledam
-------------
Objavio: Kneginja
Datum objave: 31.Ožujak/Mar.2012 u 01:28
Prevedena je zadnja 9 sezona, time je zavrseno prevodjenje serije.
Hvala svim prevodiocima koji su ucestovali u prevodjenju