| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Okacio prevod, ali nije objavljen i pise da je tehnicki los |
Odgovori
|
| Korisnik | |
ficha13
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Tema: Okacio prevod, ali nije objavljen i pise da je tehnicki losObjavljeno: 25.Studeni/Nov.2013 u 23:17 |
|
Evo okacio prevod za prve 2 epizode anime serije nichijou i
zbog nekog razloga pise da je neispravan. Ovo je netacno, posto sam probao prevod u vlc playeru, media player classic-u i cak windows player-u. Jedini program u kojem ne radi jeste gog a on je uzasan kako god se okrene posto ne moze da prepozna lepo .ass fajlove i da prikaze pozicirianje teksta. Takodje radi i sa najnovijom verzijom BS player-a samo sto ne prikazuje ugradjene fontove vec neke svoje. Prevode sam probao na dva razlicita kompjutera i rade savrseno. |
|
![]() |
|
Kneginja
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
The Legend Of
Sto me ne ubije... ide u moje memoare. Pridružen: 21.Srpanj/Jul.2005 Status: Offline Points: 16383 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 25.Studeni/Nov.2013 u 23:20 |
|
@ficha13
Titlovi nisu odobreni jer su u .ass formatu, molim te konverzuj u srt ili sub i okaci jos jednom, bice odobreni. Hvala. |
|
Sto me ne ubije... ide u moje memoare.
|
|
![]() |
|
ficha13
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
member
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 25.Studeni/Nov.2013 u 23:48 |
Pa nista onda, posto ti formati ne podrzavaju pozicioniranje. Ne vredi kaciti prevode za vecinu anime serije ako nisu ovom formatu, narocito za ovakvu vrstu serije, u kojem se dosta koristi pozicioniranje za objasnjavanje viceva i nekih stvari iz japanske kulture.
Takodje, trebalo bi da promenite to pravilo, ima dosta prevoda u .ass formatu i svi playeri ga normalno podrzavaju... |
|
![]() |
|
Odgovori
|
|
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |