| Prevodi || Titlovi || Преводи || Podnapisi || Prijevodi |
Ocenjivanje uz komentar!!! |
Odgovori
|
Stranica <1 91011 |
| Korisnik | ||
Neeboo
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pošaljite privatnu poruku
Pronađi postove člana
Dodaj na listu prijatelja
Banned user
malo teži slučaj Pridružen: 26.Studeni/Nov.2014 Lokacija: hrvatska Status: Offline Points: 50 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 06.Sijecanj/Jan.2015 u 18:58 |
|
Ako sam u krivoj rubrici za brisanje komentara molim vas recite gdje da objavim molbu. Prvi puta da pišem da se komentar obriše i ne znam gdje se postavlja molba za to. Ako nije problem obrišite moj komentar na mom autorskom titlu za film "Interstellar" jer je nepotreban obzirom da je titl popravljen. Radi se o izdanju sa 30 fps. Jedino za taj film koje je u 30 Fps. Lako ga je naći. Ili ako ne može recite gdje da se obratim. Hvala!
|
||
![]() |
||
Neeboo
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Banned user
malo teži slučaj Pridružen: 26.Studeni/Nov.2014 Lokacija: hrvatska Status: Offline Points: 50 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 10.Sijecanj/Jan.2015 u 12:56 |
|
|
Izgleda da nisam u krivoj rubrici jer je molba
za brisanje komentara uslišana. Hvala. Sad je riječ o autorskom titlu filma "The Giver". Film ima 9 ocjena i prosjek je 4,8. Ali nije upisano 4,8 već 4,77777777777778. Ako netko ima volje neka prepravi ocjenu. Trinaest sedmica i onda osmica. ![]() Stvarno bi se lakše pročitalo kao 4,8. Hvala.
|
||
![]() |
||
Butch Coolidge
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator
Pridružen: 21.Prosinac/Dec.2012 Lokacija: ZG Status: Offline Points: 563 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 10.Sijecanj/Jan.2015 u 13:19 |
|
Najbolje da si sam stisneš 5. |
||
|
<font color=RED>Prijatelj: Što radiš?[/COLOR] <font color=CYAN>Butch Coolidge: Prevodim neki film.[/COLOR] <font color=RED>Prijatelj: Pa zašto jednostavno ne skineš prijevod s Titlova?[/COLOR] |
||
![]() |
||
Neeboo
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Banned user
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 10.Sijecanj/Jan.2015 u 17:45 |
|
Imaš li ti neki problem momak? Ako se kod drugih takve ocjene sa beskrajnim brojevima skrate zašto se ne bi ovdje. Što se mene tiče može biti i 4, 5. Tebi smeta što je 4,77777777777778 bliže brojci 4,8 nego 4,7. Prst na čelo i sačuvaj si komentare. Ja sam se ako netko to popravi unaprijed zahvalio. Tvoj stav prema mojoj molbi je žalostan.
|
||
![]() |
||
iromafia111
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Administrator
Nabadač engleskog poznat i kao Gazda Pridružen: 05.Ožujak/Mar.2007 Lokacija: Učkurbekistan Status: Offline Points: 72045 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 10.Sijecanj/Jan.2015 u 18:34 |
|
|
Zadivljuje me kako se ljudi lako i bez problema upuštaju u svađe na internetu. Svi su frajeri ispred svojih ekrana, svatko svakome skreše u lice sve što ga ide "iz prve". Jadno i žalosno.
Uglavnom, zahtjevu trenutno nije moguće izaći u susret iz tehničkih razloga. Neka se pljuvanje nastavi. |
||
![]() ![]() ![]()
|
||
![]() |
||
jafforidza
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Moderator
YT insider Pridružen: 04.Ožujak/Mar.2009 Status: Offline Points: 3249 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 10.Sijecanj/Jan.2015 u 18:59 |
|
|
Evo da razjasnimo misteriju, prosečna ocena je aritmetička sredina svih datih ocena, u ovom slučaju 7 petica, što čini zbir od 35 i 2 četvorke što čini zbir 8. Daljom računicom dolazimo do 35+8=43. Kada 43 podelimo sa ukupnim brojem ocena kojih je 9 dolazimo do sledećeg rezultata: 43/9=4.777777777777778
Ta prosečna ocena se izračunava softverskim putem i niko od voditelja foruma nema mogućnost to da menja. Stanje je trenutno takvo i mislim da je sad sve jasno. |
||
|
I hope for nothing, I fear nothing, I am free.
|
||
![]() |
||
Butch Coolidge
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 10.Sijecanj/Jan.2015 u 19:07 |
|
|
Nisam htio da detaljnije objašnjavam zašto se ne može, pa sam ponudio najjednostavnije rješenje.
S još jednom ocjenom 5, imao bi ravno 48/10 = 4.8 A budući na Nebu nije strano da si sam ocjenjuje i komentira titlove... voila! |
||
|
<font color=RED>Prijatelj: Što radiš?[/COLOR] <font color=CYAN>Butch Coolidge: Prevodim neki film.[/COLOR] <font color=RED>Prijatelj: Pa zašto jednostavno ne skineš prijevod s Titlova?[/COLOR] |
||
![]() |
||
Neeboo
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Banned user
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 10.Sijecanj/Jan.2015 u 19:39 |
|
|
Nisam ni tražio već sam zamolio da ako se
može da se ispravi. Zato jer je već bilo takvih slučajeva. Samo ne razumijem zašto onda dobijem komentar da si sam upišem peticu. Čemu ta jadna zadirkivanja?
|
||
![]() |
||
Butch Coolidge
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Translator
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 10.Sijecanj/Jan.2015 u 19:51 |
|
Zato što se ulogiravaš s drugim nickovima i komentiraš sam sebi titlove. Primjeri s nickovima Badmotorfinger i Tristan690: http://titlovi.com/titlovi/the-giver-190821/komentiraj-prijevod/ http://titlovi.com/titlovi/a-walk-among-the-tombstones-192348/komentiraj-prijevod/ http://titlovi.com/titlovi/falcon-rising-190400/komentiraj-prijevod/ http://titlovi.com/titlovi/dracula-untold-196432/komentiraj-prijevod/ http://titlovi.com/titlovi/interstellar-195936/komentiraj-prijevod/ da dalje ne idem... jadno |
||
|
||
![]() |
||
Dibidus41
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
bvb 1 - 5 juve Pridružen: 04.Studeni/Nov.2011 Lokacija: Novi Sad Status: Offline Points: 1019 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 11.Sijecanj/Jan.2015 u 00:52 |
|
|
E oVi ga baš onaniše
![]() ![]() ![]() Ajd ono š'o sam malopre pročit'o...reklama na krajoT a pre krajoTa, još đene đene, i meni zna nekada da usere krajnji užitak, pa se zato trudim da se potpišem 5sec pre špicU. Al' bate, problem sa oviJim sedmicama...osveži mi noČ
![]() ![]() ![]() !! |
||
![]() |
||
NikolaJe
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Master translator
Ćino Pridružen: 13.Studeni/Nov.2011 Lokacija: Srbija, Niš Status: Offline Points: 4090 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 15.Sijecanj/Jan.2015 u 19:26 |
|
U pravu si, kolega. To je jedino rešenje za taj "problem". Počeo sam da se potpisujem čim počnu da izlaze imena glumaca na kraju, da bi i reklama bila tu negde. Naravno, to sam počeo samo jer si ti napisao da ti ponekad zasmeta... |
||
![]() |
||
Dibidus41
Profil člana
Pronađi sve prevode
Pronađi postove člana
Senior translator
bvb 1 - 5 juve Pridružen: 04.Studeni/Nov.2011 Lokacija: Novi Sad Status: Offline Points: 1019 |
Opcije posta
Thanks(0)
Citiraj Odgovor
Objavljeno: 16.Sijecanj/Jan.2015 u 03:35 |
|
Imaš pivkana kad se sretnemo na bRenznskoj
![]() |
||
![]() |
||
Odgovori
|
Stranica <1 91011 |
| Pređi na drugi Forum | Forumska ovlašćenja ![]() Vi ne možete objavljivati nove teme na ovom forumu Vi ne možete odgovarati na teme Vi ne možete brisati vaše poruke Vi ne možete urediti svoje poruke Vi ne možete dodati anketu Vi ne možete glasati u anketi |